siostrakrwi 13.04.06, 08:46 Byłam wczoraj w żłobku na Humańskiej i złożyłam podanie o przyjęcie do żłobka od pażdziernika. zobaczymy jak nam się uda i czy Młodej się spodoba, będzie miała troche 1,2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boranet Re: Zapisałam dziecko na Humańską 20.04.06, 13:28 A na Humańskiej jeszcze przyjmują? Słyszałam, że mają zlikwidować ten żłobek. Jeśli się mylę to napisz proszę coś więcej na temat tego żłobka bo ja też zamierzam tam zapisać córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: Zapisałam dziecko na Humańską 25.04.06, 09:35 Zadzowniłam i się zapytałam czy można zapisać i Pani dyrektor powiedziała żeby jak najszybciej przyjechać z podaniem. W połowie maja będzie wiadomo czy będzie przyjęta, ale rotacja jest duża wieć mamy duże szanse - tak powiedziałą Pani dyrektor. CO do likwidacji to wiem tyle, że mają się przenieść do innego budynku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: Zapisałam dziecko na Humańską 25.04.06, 09:38 Z tego co znalazłam na stronie www.zlobki.waw.pl to maja sie przeniesc na ul. Wiktorska do konca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
boranet Re: Zapisałam dziecko na Humańską 26.04.06, 11:33 Dzięki za informację. Lecę szybko zapisać Julkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś