Dodaj do ulubionych

klub male sloneczka na bielanach istnieje jeszcze?

09.03.09, 23:48
Czy ktos z Was orientuje sie, czy klub malych sloneczek na
warszawskich bielanach jeszcze istnieje? Jakis czas temu znalazlam
go w necie i chcialam do niego wlasnie zapisac synka. Probuje wejsc
na ich strone, ale ciagle wyskakuje mi informacja, ze taka strona
juz nie istnieje! Wiecie cos moze?
Obserwuj wątek
    • klubtygrysek1 Re: klub male sloneczka na bielanach istnieje jes 10.03.09, 11:42
      Około 2 miesiące temu Klub był sprzedany.
      Nie wiem jednak jak obecnie się nazywa - najlepiej pojechać i
      sprawdzić co jest w miejscu dawnej lokalizacji.
      Była Właścicielka twierdziła iż ma umowę najmu na najbliższy rok -
      więc powinna tam działać podobna placówka

Powodzenia i Pozdrowienia
      • patrysiowa Re: klub male sloneczka na bielanach istnieje jes 11.03.09, 10:46
        Dziekuje bardzo za odpowiedz smile Szkoda, ze go sprzedali - planowalam
        tam wyslac swojego Maluszka. W takim razie chyba rozjerze sie za
        nowym miejscem (tamtego adresu nawet nie mam - wiem tylko, ze gdzies
        kolo szpitala bielanskiego).
        • ogiagu Re: klub male sloneczka na bielanach istnieje jes 11.03.09, 17:36
          Teraz strona tego klubu to www.malesloneczka.eu
          • patrysiowa Ogiagu - wielkie dzieki 12.03.09, 10:46
            Dzieki za adres stronki! Czyli jednak klub nadal jest. Co prawda
            widze, ze cena skoczyla do gory, jak rowniez ilosc dzieci
            przypadajaca na jedna opiekunke sad Ale nadal bardzo podoba mi sie
            opcja zostawiania dziecka na godziny, wiec na pewno sie tam przejde.
            • lamciad Re: Ogiagu - wielkie dzieki 12.03.09, 21:12
              czy ten klub znajduje się w mieszkaniu czy w domu jednorodzinnym?
              • patrysiowa lamciad 12.03.09, 21:24
                Witam kolezanke z lutowego forum smile Czyzbys tez mieszkala na
                Bielanach? Ten klub jest w wolnostojacym domu z ogrodem. Mozna tam
                zostawiac dzieci na godziny lub na 'pelen etat'. Jeszcze tam nie
                bylam, ale klub spodobal mi sie po wypowiedziach bylej wlascicielki
                i zamierzam sie tam wybrac.
                • lamciad Re: patrysiowa 13.03.09, 12:56
                  właśnie jakoś znajomo mi brzmiał Twój nicksmile
                  Ja mieszkam na Fortach Bema,samochodem do tego klubu nie jest za
                  daleko,a i korków na tej trasie też brak.Mi przede wszystkim zależy
                  właśnie na domu z ogrodem,w pobliżu mojego mieszkania kluby są tylko
                  w blokachsad
                  Na początku chciałabym spróbowac poslac mojego bąka na godziny,nawet
                  ten najmniejszy karnet wykupic,żeby tylko maluch sie przyzwyczail do
                  bycia bez mamy i z gromadą dzieci.Jak pójdę do pracy to oczywiście
                  zdecydujemy się na full opcje.Fajnie by było,jakby nasze dzieciaki
                  mogły sie spotkac w klubiku!
                  • patrysiowa Re: patrysiowa 13.03.09, 13:38
                    No to moze nasze Maluchy zostana 'kumplami'. Jak wkoncu sie tam
                    wybiore i wszystko bedzie ok, to zaczne tam posylac mojego Synka za
                    jakies 3 mc. Mam zamiar pracowac na pol etatu, wiec mnie bedzie
                    interesowalo zostawienie tam Synka jakies 2-3 razy w tygodniu na
                    pare godz. Chociaz jeszcze nie jestem do konca zdecydowana i
                    rozwazam opcje opiekunki.
                    • lamciad Re: patrysiowa 13.03.09, 15:02
                      Jak tylko na parę godzin i nie codziennie to pewnie,że klub malucha
                      to super pomysł!Dziecko z opiekunką się zanudzi.Widzę po swoim,jak
                      siedzimy w domu,bo np.jest chory,nudzi mu się cholernie.Za to jak
                      chodzę z nim na basen czy zajęcia,gdzie dzieciaki tańczą,pani
                      śpiewa,malują to dzieciak siedzi z otwartą buzią i jest oczarowany
                      tym,co sie wkoło dzieje.Nestety,nawet z najlepszą opiekunką takiej
                      zabawy miec nie będzie.I wierzę,że jednak w "żłobku" dziecko
                      szybciej się nauczy wielu nowych umiejętności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka