Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kabaretki?

IP: 217.153.15.* 02.02.04, 12:50
    A jak będzie z kabaretkami tej wiosny i latem? Uwielbiam je i zmartwiłabym
    się, gdyby nagle stały się niemodne.
    Obserwuj wątek
      • Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 13:29
        A gdyby w Cosmo lub Glamour napisali,że kabaretki tej wiosny są passe to
        przestałabyś je nosić,choć bardzo je lubisz?
        • Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 13:35
          Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.
          • Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 13:40
            Ty na moje też nie...

Naprawdę odpowiedź na pytanie o kabaretki tyle dla ciebie znaczy? Jesteś
            niewolnicą mody - nie nosisz niczego,co nie jest modne i na topie,nawet jeśli
            bardzo to lubisz?
            • sorbet Re: Kabaretki? 02.02.04, 15:14
              Niewolnictwo mody i niewolnictwo niemodnego "ja" :-)
              Co jest gorsze?

A przeciez nie musimy wybrac.
      • Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 13:54
        Słuchaj, Aniu. To ja pierwsza zadałam pytanie. Poza tym, nie mam ochoty z tobą
        polemizować tutaj, moje pytanie miało zachęcić do podzielenia się swoimi
        uwagami, jeśli chcesz się kłócić i wytykać mi cokolwiek, to przenieś się,
        proszę gdzie indziej.
        • Gość: katinka Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:03
          Nie złośc się, ale uważam, że Ania ma nieco racji. Skoro tak bardzo lubisz
          kabaretki to noś je nadal łącząc np. z lansowanymi w danym sezonie kreacjami,
          dodatkami etc.
          A wracając do twojego pytania - nie wydaje mi się aby kabaretki kiedykolwiek
          straciły na uroku i przestały być modne ;)
          • Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 02.02.04, 14:13
            Fajnie, dziękuję, takiej wypowiedzi oczekiwałam, pozdr:)
        • Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.nyc.rr.com 03.02.04, 00:25
          Wow, you're a mean little bitch. That's a rude answer to somone (Ania) who's
          taking her time to answer your silly question. Oh please, what a great problem
          you're facing... whether to wear fishnets or not? They've been around for
          years and will never go completely out of style. What does matter though is
          what you pair them with. I suggest you go classic in a suit a la Chanel or
          Valentino and you'll look fabulous no matter what.
          But not with that mean attitude...
          • Gość: Mousey MP Re: Kabaretki? IP: 212.106.1.* 03.02.04, 13:59
            Wow, thanks a lot for your little (infinitesimal) voice from whatever place
            you're from. We're trying to process it here, but it still comes out as "squeak
            squeak". Are you a mouse? Are you?
            • Gość: Morgana Re: Kabaretki? IP: 5.5.* / 80.58.37.* 03.02.04, 21:00
              Mouse,jak piszesz po angielsku,to nie rob takich prymitywnych bledow:"We´re
              trying" Takiej formy czasownika "try" nie ma!!!!To podstawowa wiadomosc,skoro
              nie masz pojecia o jezyku,to sie nim nie posluguj!!!Co za wstyd.
              • Gość: Mike trying IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 21:47
                Od kiedy nie ma formy "trying". Prosze powtorzyc czas Present Continuous i
                gerunds, generally speaking and trying. PAPA. P.S. Prosze takze wpisac to slowo
                do wyszukiwarki Google - z kontekstu sie lepiej uczy
              • Gość: Rafał [OT] Do Morgany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:50
                Gość portalu: Morgana napisał(a):
                > Mouse,jak piszesz po angielsku,to nie rob takich prymitywnych bledow:"We´re
                > trying" Takiej formy czasownika "try" nie ma!!!!To podstawowa
                > wiadomosc,skoro nie masz pojecia o jezyku,to sie nim nie posluguj!!!Co za
                > wstyd.

Morgano! Mnie z kolei zdziwiła i zawstydziła Twoja wypowiedź. Kto Ci
                powiedział, że w angielskim nie ma formy "trying"?

Zajrzyj np. tu:

dictionary.cambridge.org/define.asp?key=85246&dict=CALD
                Przykłady zastosowań:
                "I'm trying my best/hardest, but I just can't do it."
                "Keep trying and you'll find a job eventually"
                I wiele innych.

Nie wiem dlaczego z taką wyższościa pouczasz innych, gdy sama nie bardzo masz
                pojęcie o temacie i co gorsza nie potrafisz przed tak autorytatywną (i
                niestety nieprawdziwą) wypowiedzią zweryfikować swoich wyobrażeń w dostępnych
                źródłach. Użyłaś słowa "wstyd" - obawiam się, że niestety Tobie jest obce...
                wstydu po prostu nie masz.

• Gość: Anka Try IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:01
                BRAK "TRY":

Oj, wiele CIEKAWYCH rzeczy można się dowiedzieć na forum....
              • Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.ipt.aol.com 06.02.04, 18:38
                Thanks Morgana... my thoughts exactly. :-)
            • Gość: NYC Fashion Re: Kabaretki? IP: *.ipt.aol.com 06.02.04, 18:43
              No my love, I ain't a mouse. And for your information my voice isn't quite
              as "infinitesimal" as you may think. Just pick up a copy of Vogue and you can
              hear it loud and clear. Get a life.
      • Gość: AniaWarszawa Re: Kabaretki? IP: *.acn.pl 02.02.04, 16:45
        Dziewczyno,nie mam najmniejszego zamiaru się z tobą kłócić.Myślę tylko,że jeśli
        lubisz kabaretki to nie ma powodu by z nich rezygnować nawet jeśli nie będą
        hitem tej wiosny.Z mody można wybrać zarówno to,co jest obecnie na topie jak i
        to,co się lubi i ciekawie to połączyć.Pozdrawiam.
        • Gość: jovanka Re: Kabaretki? IP: *.acn.waw.pl 02.02.04, 21:51
          też strasznie mnie drażnią kobiety noszące wszystko na topie, radzę troszkę
          wsłuchać się w siebie i być bardziej orginalną.
          • Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 03.02.04, 09:19
            Ludzie!!! Do ciężkiej!!! Przecież moje pytanie niczym się nie różni od
            zapytania o bojówki czy buty ze szpicem! Nie rozumiem tego zmasowanego ataku!!!
            • sorbet Re: Kabaretki? 03.02.04, 15:35
              Pysia, to nie atak (ode mnie) :-) sorry jesli zle napisalem. Zadne "pytanie o
              mode" nie czyni z nikogo niewolnika mody. A "calkowita ignorancja modowa"
              troszeczke smieszy. Chce mowic o skrajnych podstawach.

Nikogo nie chcialbym obrazac!! :-)

Pozdr.
      • Gość: małgo Re: Kabaretki? IP: *.compower.pl 03.02.04, 11:46
        Najfajniejsze są kabaretki w wersji skarpetki:)))))
      • Gość: Lolek Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 13:34
        JA uwielbiam kobiety w kabaretkch bez wzgłedu na porę roku i mode :)
      • Gość: Aneta Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:40
        poziom pytania określa autora, nie oczekuj za wiele z pustego i salomon nie
        naleje......
        no więc by było prosto: kabaretki modne będą, jest to coś co wyznacza modę a
        nie jestem jej przemijającym przejawem
      • Gość: stanley Re: Kabaretki? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 23:41
        Jeśli je uwielbiasz to je poprostu noś i nie zwracaj uwagi na to czy kilku
        bubków zdecyduje czy sa modne. Nogi w kabaretkach wyglądaję przepięknie :)a to
        zawsze jest modne :)))
        • rozmarync Re: Kabaretki? 03.02.04, 23:50
          wiesz co...? ja tez je lubie ale nie nosze. jakos tak nie mam do czego. ale w
          tym roku jak na Sylwku bylam to faceci straaaasznie sie smiali z dziewczyny w
          kabaretkach. jednym slowem facetom one nie pasuja... ale to nie oni je nosza :D
          • kinkycd Re: Kabaretki? 04.02.04, 06:49
            Bo to zli faceci byli :) Mi sie podobaja. Inna sprawa, ze trzebe je miec do
            czego zalozyc ;)
          • Gość: Pysia Re: Kabaretki? IP: 217.153.15.* 04.02.04, 12:00
            Poważnie??? A ja zawsze sądziłam, że faceci je uwielbiają.
            • kinkycd Re: Kabaretki? 04.02.04, 12:08
              Bo sa faceci i sa mezczyzni ;)
      • Gość: maff Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 04.02.04, 11:52
        mnie kabaretki bardzo sie podobają. Fakt - ze wszystko zależy od tego "gdzie"
        kobieta je założy. Ślicznie też wyglądają gdy sa ze szwem. A modne są od
        zawsze .. i myślę że to sie nie zmieni.
        Moja kobieta nosi pończochy kabaretki, i wygląda w nich baaaardzo smakowicie.
      • Gość: kuba Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 04.02.04, 11:56
        a ja sądzę ze kobiece nogi najlepiej wyglądają w pończochach... i to takich
        prawdziwych - nylonowych. Nie do podrobienia przez współczesne produkty.
        polecam www.nylony.pl :-))
        • Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 04.02.04, 17:13
          Zgadzam się że najładniejsze, najlepsze i najsexowniejsze sa pończochy (także
          kabaretki) ale przede wszystkim takie noszone do pasa do pończoch. Mało
          popularna jest ta część garderoby wśród współcxzesnych kobiet (pewnie dlatego
          że mało praktyczna i pewnie niewygodna). Moja żona tak się ubiera i jest bardzo
          sexwona.
          • Gość: wera Re: Kabaretki? IP: 62.233.184.* 31.03.04, 16:25
            zgadzam sie w 100%
        • Gość: HEHE Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:29
          jak Ci się tak pończochy podaobają ,to je sobie noś!Szczególnie w lutym na
          przystankach autobusowych.
          • Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 04.02.04, 17:51
            są samochody i kto mówi że zawsze....?
            Mówię o kobietach z klasą!
            • Gość: HeHe Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:55
              Kobiety z klasą?Masz na myśli jakieś nauczycielki?
              • Gość: kika Re: Kabaretki? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:42
                doooobra odpowiedz!!! az sie zasimialam:-))
                • Gość: olek Re: Kabaretki? IP: 62.233.184.* 05.02.04, 08:30
                  pończochy są super sexi!!nikt nie każe wam chodzić w zimie w mini stringach i
                  pończochac. nie potrafie zrozumieć tej agresywności z waszej strony.
                  • Gość: enk3elados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 05.02.04, 15:46
                    Bo to nie są kobiety z klasą. Nie mówiąc juz o sexownych kobietach...
                    • Gość: HeHe Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 15:56
                      To znaczy nauczycielki nie są kobietami z 30-sto osobową klasą?A jak ktoś nie
                      odróżnia ironii od agrssji,to czas jechać na wojnę do Iraku.Mężczyzna z brakiem
                      klasy.
                    • Gość: Tweety Re: Kabaretki? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 19:06
                      Dlaczego kobiety w pończochach to nie są kobiety z klasą? A co zakłądają
                      kobiety z klasą? Bawełniane getry?? Ja od dawna myśle o kupnie pasa do
                      pończoch i noszennia pończoch zamiast RAJTUZ :| ale jakoś nie mam odwagi bo
                      wydaję się sobie za mało seksowna. Pozdrawiam wszystkie panie które mają, mam
                      nadzieję ze też w końcu się odważę. :)
                      • Gość: baret Re: Kabaretki? IP: *.chello.pl 05.02.04, 23:18
                        jeśli masz ochotę kupić pas - to kup. Podwiązki są bardzo sexi. Pończochy
                        samonośne to juz nie to samo. Ale faktem jest ze bielizna musi być wygodna.
      • Gość: Małgosia Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 19:21
        uwielbiam kabaretki, ponczochy i mój mąż też je uwielbia....czasami jest
        zazdrosny jak zakładm do pracy...Generalnie mężczyźni uwielbiają - i wcale nie
        jest zimno "w lutym na przystanku" :)
        • Gość: enkelados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 06.02.04, 14:06
          Widzę że jednak są w Polsce sexowne kobiety także te z kalsą! Kobieta wclae z
          klasą nie msui nosić pończoszek... ale dodaje im to uroku i atrakcyjności.
          Dodatkowo powiem iż noszenie sexownej bielziny podnieca same kobiety. Więc...
          Nie mówiąc już ile dodaje atr. w .... Mężczyzni to wzrokowcy!
          Pozdrawiam
          • Gość: Kobieta z klasą Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:44
            A mnie pończochy upijają ,a nie podniecają ,podniecają mnie glany i
            skarpetki.Może każdy sobie sam zdecyduje ,co go podnieca,a nie całe stado
            twierdzi,że podnieca,jak nie podnieca.
      • Gość: NajmodniejszaLaska Re: Kabaretki? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 19:09
        Też je lubię, a oglądając fashion nic nie było o kabaretkach...
        • Gość: Arte Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 09.02.04, 07:33
          Może tam w Fashion nic nie mówią..ale na pewno dużo pokazują...
          Kabarteki są i będą wiczne...a jak działaja na Mężczyzn!! Załóżcie i same
          zobaczycie. Ja to wiem!
      • Gość: Wysoki_28 Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:02
        Kabaretki są wspaniałe i ponadczasowe-obojętnie czy rajstopy czy pończochy...
        Ogólnie co do pończoch-uwielbiam je! Są bardzo kobiece,sexi i magiczne...
        pozdrawiam! p.s. do Kobiety z klasa:naprawde podniecaja Cie glany i skarpetki?
        super!
      • Gość: eneklados Re: Kabaretki? IP: 195.94.218.* 10.02.04, 08:49
        Wolicie kabaretki o małych poczkach czy o takich dużych?
        A także takie samonośne czy do paska?
        Pozdr.
        • Gość: HeHe Co to są "poczka"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:45
          Czy "poczka" to jakaś odmiana pączków?Kabaretki w Pączki?Nie,stary Ty to jednak
          masz wyobraźnię!Kobieta na przystanku PKS Wólka Dolna w lutym ,woół zawieja i
          zamieć wspomniana wyżej,a ona seksownie ubrana w pończochy -kabaretki w
          pączki.A w normalne zmarmoladą czy w wiedeńskie?I chyba ma trochę kleiste od
          lukru nogi,nie?
          • Gość: enkelados Re: Co to są "poczka"? IP: 195.94.218.* 10.02.04, 13:08
            Oczka a nie pączki. Człowiek się pomyli a tutaj się zaraz jedna z drugą czepia.
            A poza tym nie dyskutujemy o porze kt. mamy teraz lecz ogólnie... to tak dla
            Twej wielkiej wyobraźni.
            Pozdr.
            • Gość: er Re: Co to są "poczka"? IP: 62.233.184.* 18.03.04, 16:47
              heheeh
              • Gość: aniczka6mk Kabaretki są super. IP: 195.117.16.* 19.03.04, 20:31
                Dostałam ostatnio kabaretki od mojego chłopaka,bo wcześniej dużo razy Mu
                wspominałam,że bardzo mi się podobają.To czarne pończochy z małymi
                oczkami.Ubieram je do spódniczek,spodni za kolano,ale także do tych
                długich,chociaż ich wtedy nie widać,to fajnie się czuję wiedząc,że mam na sobie
                coś odlotowego.
      • Gość: Facet_29 Re: Kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 02:19
        Kabaretki sa ponadczasowe! ahh jak ja sie cieszylem kiedy moja dziewczyna
        ubierala ponczochy samonosne typu kabareteki, nozki wygladaly przecudnie mmm :)
      • kasiunia62 uwielbiam! 13.04.04, 09:12
        kocham kabaretki!!!!!nózka tak ładnie wygląda! Najbardziej podobają mi się
        kolorowe, albo takie podkolanowki!!!!!!muszę sobie kupić kilka par!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka