Gość: Daria IP: 195.94.218.* 23.02.04, 10:51 Widziałam pytanie dotyczące sklepów internetowych z markowymi ciuchami. Czy znacie może jakieś sklepy wirtualne z bielizną (zagraniczne). Czekam na jakieś sygnały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evelina Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 24.02.04, 16:20 polecam www.dessous.de całkiem ciekawy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 24.02.04, 16:30 możesz też spróbować na stronie victoria's secrets oni wysyłają do polski a mają dobre jakosciowo rzeczy pzdr. molo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 24.02.04, 16:37 Dzieki bardzo. Rozu8miem że zamawiałaś już? Możesz mi podać adres oraz jaki jest koszt przesyłki oraz forma płatności? A może jest jakieś przedstawicielstwo w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 24.02.04, 16:42 www.victoriassecret.com/ powyzej masz adres, niestety oni nie mają przedstwicielstwa w Polsce. koszt przesyłki znajdziesz na stronie. Niestety z Polski nie zamiawiałam, tylko kolezanka mi przywoziła ze USA, ale niedawno sprawdzałam, ze wysyłają do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 24.02.04, 17:44 Dziękuję. Mówisz że jakość super. A może znasz jeszcze jakieś sklepy? A jeśli moge się zapytać jaką firmę lubisz najbardziej? Ja lubię Intimissimi oraz Chantel i Valisere. Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 24.02.04, 18:03 Gość portalu: Daria napisał(a): > Dziękuję. Mówisz że jakość super. A może znasz jeszcze jakieś sklepy? A jeśli > moge się zapytać jaką firmę lubisz najbardziej? Ja lubię Intimissimi oraz > Chantel i Valisere. z vs jak zobaczysz na stronie to jest tak, że mają rzeczy tańsze i droższe i tym samym lepsze i trochę gorsze, ale mam trochę ich bielizny - dzinnej i nocnej i jest bardzo dobra. Poza tym mają duzy wybór. A jakie firmy lubię - też bardzo intimissimi czasem kupuję w marks and spencer, mam też chantal i parę francuskich nieznanych mi bliżej marek. Mi nie jest tak łatwo bo mam c więc niestety sporo firm odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 25.02.04, 08:26 Dobre firmy mają pełen asortyment. Najgorzej jest z włoskimi. Ci raczej nie robią tak dużych rozmiarów. Ja też mam C ;)) a czasem nawet muszę kupować D. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 25.02.04, 08:58 to jak mam tak samo jak Ty. Jak będziesz miała jakiś fajny namiar na stronę www to napisz. pozdrawiam molo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 25.02.04, 09:15 Jasne. Na razie nic nie znalazłam. Czasem kupuję na str polskiej www.intymna.pl lub www.gorseteria.pl. Nie znam dobrej str zagranicznej. Ale chętnbie czekam na sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c YOOX.IT 26.02.04, 10:48 Polecam www.yoox.it taki wirtualny outlet markowe ciuchy, rowniez bielizna. a propos nigdy nie zrozumialam dlaczego we Wloszech wystarcza wszystkim numeracja bielizny 1-2-3-4 a wszystkie inne kraje maja ja tak skomplikowana. Zaznaczam ze wszystkie moje wloskie biustonosze & co. leza na mnie jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: YOOX.IT IP: 195.94.218.* 26.02.04, 12:30 Mam pytanioe czy kupowałaś tam już coś. Interesuje mnie jakość, wykonanie itp. Słyszałam że wiele fajnych sklepów z bielizną(www) jest we Francji. Ale nie znam żadnego. Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: YOOX.IT 26.02.04, 12:37 tak, kupuje regularnie. To sa ubrania (i bielizna, ale tej jest mniej) markowe, wszystkich najlepszych firm, o jakosc nie trzeba sie martwic. D&G, Cavalli, Guess mowia same za siebie. Sa to ciuchy z poprzedniego sezonu, wzory lub pozostalosci,dlatego mowie ze totaki typowy outlet. Nie zawsze sa rozmiary, wlasnie z tego powodu. Jak konczy sie towar pojawia sie inny. Czasem to sa prawdziwe okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 26.02.04, 13:25 Dziękuję bardzo. Właśnie widziałam marki. Super! Bardzo mi się podoba. Fakt że bielziny tam, jest mało ale też można coś znaleźć. Znalazłam strone z listą wirtualnych sklepów. polecam: www.a-z.be/lingerie.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 26.02.04, 15:27 Polecam www.figleaves.com. Kupowalam u nich kilka razy. Glownie na przecenach lub "special deals" (funt brytyjski jest dosyc drogi :-( niestety). Darmowa wysylka do Polski. Nie ma problemow ze zwrotami. Dla mnie bardzo dobry sklep, ktory posiada w swojej ofercie bielizne rewelacyjnej marki Gossard!! Pozdrawiam, eMka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: *.karwiny.multicon.pl 26.02.04, 23:25 Czy przesylka za darmo jest powyzej jakiejs kwoty zakupow? Jaki jest sposob platnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 02.03.04, 15:40 Gość portalu: Kati napisał(a): > Czy przesylka za darmo jest powyzej jakiejs kwoty zakupow? Nie. Możesz kupić jedną parę majteczek i tak będzie za darmo:-) Jaki jest sposob platnosci? Hmmm nie wiem jakie są możliwości zapłaty. Ja standardowo płacę ekartą mBanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampion3 www.noceidnie.pl IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 01.03.04, 13:01 kupiłam 2 komplety. W cenie 90 - 120 (razem z kosztami przesyłki). Bielizna jest pięknie opakowana, w bardzo dobrym gatunku, trzyma rozmiar (majtki brałam rozmiar większy niż noszę na wzelki wypadek - i dobrze zrobiłam). POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna IP: 195.94.218.* 09.03.04, 08:17 Sprawdziłam stronę www.figleaves.com i nie wysyłają do Polski bezpośrednio. Wytłumaczyli się iż mieli jakieś problemy w przeszłości i zaniechali tego. Więc czekam na kolejne propozycje zagranicznych str z bielziną (szczególnie takich z możliwością przesyłki do Polski). Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 15.03.04, 09:54 Jestem zaskoczona tym, ze nie wysylaja do Polski. Szkoda.... Wczesniej nie robili z tym problemu. A swoja droga, to ciekawa jestem, czy jak juz jestem zarejestrowana jako ich klient, czy zrealizuja moje zamowienie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karioka prosze! IP: *.ipt.aol.com 10.03.04, 21:25 www.brunobanani-store.de/index.php?sid=cab4b3bbfc7992bd035f2142856293af&cl=alist&cnid=5c93f7a82f33718f2.70636735 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: prosze! IP: 195.94.218.* 11.03.04, 10:41 Wysyłają do Polski i jakie są formy płatności? Cały czas szukam jakiś fajnych sklepów z bielizną na francuskich stronach (nie mówię o franc. sex shopach ;)) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiek460 Re: Zagraniczne sklepy www z bielizna 01.04.04, 14:00 Polecam www.secretsinlace.com ; mottem tego sklepu jest "pozwól romantyzmowi żyć", jest tam ładna bielizna dla pań szczupłych i puszystych, pasy do pończoch i pończochy. Sam tam nic nie kupowałem, ale ten sklep poleca autor strony www.nylony.prv.pl. Odpowiedz Link Zgłoś