hermina5 28.03.11, 16:47 Warto stamtąd coś kupić? Mają dosyć fajne kroje - takie mam wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ioliw Re: Co sądzicie o Qiosque? 28.03.11, 16:58 też mi się ta marka podoba, choć nigdy nic nie miałam jeszcze od nich Odpowiedz Link Zgłoś
j.z.marchewkowa Re: Co sądzicie o Qiosque? 28.03.11, 17:25 W Kiosku kupowałam kilkanaście lat temu i wtedy bił na głowę wszystkie sklepy odzieżowe. Wyróżniał się nie tylko różnorodnością proponowanych wzorów, ale i jakością tkanin. Do tej pory mam letnie sukienki. Są niezniszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
iv0nka85 Re: Co sądzicie o Qiosque? 29.03.11, 14:30 to fakt... tez juz tam nic nie kupowalam od jakichs 7 lat... ale to dlatego ze przeniesli za daleko ode mnie sklep :P wiec nawet dobrze nie wiem co maja... ale wszystko jest swietnej jakosci... plaszcz ktory kupilam jakos na poczatku liceum sluzy mi do dzis (od ok 1999/2000) Przezyl szalencze imprezy, moja ciaze, a teraz moje dziecko :P w midzyczasie pare razy zgasily mi sie na nim papierochy - i tak nie ma sladu... mowie Wam dziewczyny - niezniszczalny - gdyby moj syn bylby dziewczynka to moglby w nim chodzic za te 10 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: Co sądzicie o Qiosque? 28.03.11, 17:20 Dzianiny mają fatalnej jakości - nie dość że zwykle akryl, to jeszcze najgorszego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Co sądzicie o Qiosque? 28.03.11, 19:24 Jak dla mnie to na wieszkach niby ok a po zalozeniu na siebie do kitu... Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Co sądzicie o Qiosque? 29.03.11, 12:17 Lubię ich rzeczy. Wszystkie które mam są dobre jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co sądzicie o Qiosque? 29.03.11, 13:37 Mam świetny sweter i kupiłam tam z przeceny rewelacyjnie leżące spodnie, oraz ulubioną kurtkę zimową. Natomiast spódnice ich zupełnie na mnie nie pasują. Mają za to bardzo ładne, eleganckie, proste podkoszulki z dobrze układającej się dzianiny. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_mafijka Re: Co sądzicie o Qiosque? 01.04.11, 09:58 Bywało różnie z tą marką, ale ostatnio znów do niej wróciłam. Mają kobiece kroje i ciekawe wzorki. Na zimę kupiłam sobie bardzo fajny płaszczyk i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś