Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

niehigieniczne stringi

29.05.04, 16:24
    chodzi o to,co ktoś napisał,że jak się zrobi "grubszą"sprawę w toalecie,to
    ona pozostaje na stringach.
    Hmm,tak myslę że ten ktoś nie wpadł na to aby dokładnie wycierać pupę i
    kupować stringi akuratne a nie za małe?
    Obserwuj wątek
      • Gość: o. Re: niehigieniczne stringi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:51
        ja mysle ze to byla prowokacja. nie wierze ze ktos naprawde ma taki problem :DDD
      • facecja Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:18
        envi napisała:

> chodzi o to,co ktoś napisał,że jak się zrobi "grubszą"sprawę w toalecie,to
        > ona pozostaje na stringach.
        > Hmm,tak myslę że ten ktoś nie wpadł na to aby dokładnie wycierać pupę i
        > kupować stringi akuratne a nie za małe?

może to nie chodzi o zostawanie czegokolwiek, tylko o hemoroidy
        • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:33
          facecja napisała:

> może to nie chodzi o zostawanie czegokolwiek, tylko o hemoroidy

eeeeeee tam, przecież fizjologia kobiety jest taka że nic sie nigdzie nie
          zostawia a przemysł zarabiajacy na wkładkach do majtek wymyslił sobie tylko
          sztuczny temat i wmówił kobietom, że te wkładki do dla ozdoby
          • facecja Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:36
            tralalumpek napisała:

> facecja napisała:
            >
            >
            > > może to nie chodzi o zostawanie czegokolwiek, tylko o hemoroidy
            >
            >
            > eeeeeee tam, przecież fizjologia kobiety jest taka że nic sie nigdzie nie
            > zostawia a przemysł zarabiajacy na wkładkach do majtek wymyslił sobie tylko
            > sztuczny temat i wmówił kobietom, że te wkładki do dla ozdoby
            >

hahaha chcesz powiedzieć, że wkładki ratują bieliznę przed kupką??
            a ja głupia myślałam, że od tego jest papier toaletowy
            :D
            • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:40
              facecja napisała:

...
              > hahaha chcesz powiedzieć, że wkładki ratują bieliznę przed kupką??
              > a ja głupia myślałam, że od tego jest papier toaletowy
              > :D

nie chcę powiedzieć, że wkładki ratują przed obesranymi majtkami
              powidziałam, że kobiety noszące tylko i wyłacznie stringi i potępiające
              wszelkie inne rodzaje majtek to nadkobiety, u których fizjologia jest zupełnie
              inna niz u kobiet
              wcale mi jednak nie przeszkadza twoja upierdliwośc w wypowiedzi
              • facecja Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:47
                tralalumpek napisała:

> powidziałam, że kobiety noszące tylko i wyłacznie stringi i potępiające
                > wszelkie inne rodzaje majtek to nadkobiety, u których fizjologia jest
                zupełnie
                > inna niz u kobiet

tak, rzeczywiście, jak mogłam nie zauwazyć, że TO właśnie powiedziałaś:)

> wcale mi jednak nie przeszkadza twoja upierdliwośc w wypowiedzi

ja natomiast Twoją zrzędliwość wręcz lubię

PS: do Polski dotarło coś takiego jak "wkładki string", to wiele wyjasni w
                kwestii nadkobiet

• tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 21:51
                  facecja napisała:

...> PS: do Polski dotarło coś takiego jak "wkładki string", to wiele wyjasni w
                  > kwestii nadkobiet
                  >

gratuluję!
              • Gość: o. Re: niehigieniczne stringi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 21:57
                heh, ale akcja. wkladki maja chronic przed ewentualnymi uplawami, wydzielina
                ktora pojawia sie w odpowiednim momencie cyklu, a nie przed ... hahaha :)
                nie jestem nadkobieta i nie nosze ciagle stringow, ale wystarczajaco wiele razy
                mialam je na dupie zeby sie przekonac (LOL), ze nic im nie grozi... po wizycie
                w kiblu. zwieracze mam ok i papier tez skuteczny :) moze problem stanowia dla
                niektorych - no nie wiem - niewydepilowane okolice bikini? konkretnie te tylne?

boze co za irracjonalny problem.
                • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 29.05.04, 22:01
                  Gość portalu: o. napisał(a):

.....
                  > boze co za irracjonalny problem.

też tak myślę
                • Gość: lelum Re: niehigieniczne stringi IP: *.acn.pl 29.05.04, 22:12
                  a jak je sobie ogolic? ja mam ten problem... i chyba nie tylko ja, skoro
                  problem na forum podniesiono... jest to przykre....fuj, fuj, fuj
                  • Gość: o. Re: niehigieniczne stringi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 22:18
                    k r e m e m
      • envi Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 12:43
        kremem dupki sie nie goli,na moim tak napisali,żeby nie golić okolic
        wrażliwych,tj.sromu i odbytu.Chyba że ktoś ma włosy na całym tyłku??????????????
        Ja za stringami przepadam,wynalazek wszechczasów!rzecz jasna może nie w każdej
        sytuacji,np.jak mam okres albo jest -10 na dworze to średnio,ale...hmm,zresztą
        myslałam nad tym że są różne rodzaje stringów,są takie co mają tylko sznurek z
        tyłu i takie które mają nieco grubszy.Mam ok.ze 20 par stringów,jeśli idzie o
        szczegóły i nie mam problemów higienicznych.Stąd moje pytanie,dlaczego komuś
        coś takiego wpadło do głowy?Ma takie doświadczenia czy wyobrażenia?i pytanie do
        was drogie panie,czy zdarzyło wam się obsrać stringi?
        • kochanica.francuza Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 12:58
          envi napisała:

> kremem dupki sie nie goli,na moim tak napisali,żeby nie golić okolic
          > wrażliwych,tj.sromu i odbytu.Chyba że ktoś ma włosy na całym tyłku?????????????
          > ?
          > Ja za stringami przepadam,wynalazek wszechczasów!rzecz jasna może nie w każdej
          > sytuacji,np.jak mam okres albo jest -10 na dworze to średnio,ale...hmm,zresztą
          > myslałam nad tym że są różne rodzaje stringów,są takie co mają tylko sznurek z
          > tyłu i takie które mają nieco grubszy.
          linę okrętową?;-)

>
          • envi Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 13:04
            nie,chociaż jak by dobrze poszukać,one mają taki grubszy kawałek materiału.a co
            z tym obsraniem?chodzisz w stringach?zdarzyło ci sie?
            • kochanica.francuza Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 15:29
              envi napisała:

> nie,chociaż jak by dobrze poszukać,one mają taki grubszy kawałek materiału.a co
              >
              > z tym obsraniem?chodzisz w stringach?zdarzyło ci sie?

nie dotyczy. stringów nie mam i nigdy nie miałam.
              gdyby ktoś chciał mi sugerować,że noszę barchany do kolan - wśród moich gaci
              przeważają Triumph Bee Dees figi czarne
        • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 13:06
          Wg mnie tamten post napisał facet.
          • envi Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 13:19
            ?dlaczego facet?
            • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 13:26
              Hmm..tak mi się skojarzyło z pewenymi opowieściami facetów na temat tych spraw...nie będę się rozpisywać:)) Pokojarz: oni mają dłuższe, gęstsze włosy tam...więc myśle, że facet mogł pomyśleć, ze kobiety mogą mieć podobnie...
              • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 15:35
                długość i gęstość włosów to genetyka, nie płeć. a faceci gęste i długie mają
                tam, bo na ogół ich nie golą (bywają chlubne wyjątki:)) - a pomyśleć w ten sam
                sposób o kobiecie można, ale tylko jeśli się założy że wszystkie lubią styl
                natural:) - a takie założenia można czynić tylko jeśli się jest debilem; i to
                niezależnie od płci, zapewniam cię klaro:).
                • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 15:39
                  Hm...chcesz mi powiedzieć, że owłosienie odbytu i okolic jest niezależne od płci? Wydaje mi się, że faceci mają włosów o wiele więcej, co za tym idzie jest tam jakby gęściej;)
                  • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 15:53
                    w sumie trochę tak.. ale zauważ, że gdyby kobieta w ogóle nie goliła nóg ani
                    okolic intymnych to wtedy różnica znacznie by się zatarła;) chodziło mi o to,
                    że grubośc włosów (obojętnie gdzie:)), długość i gęstość jest uzależniona od
                    genetyki a nie od płci.
                    • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 15:57
                      Nie mogę sie znów zgodzić. Kobiety, które byłyby tak samo owłosione jak faceci miałyby na pewno jakieś zaburzenia hormonalne. Przecież owłosienei łonowe zacczyna się u faceta już pod pępkiem, u kobiet nie. Faceci mają owłosione klatki piersiowe, niekiedy pupę czy plecy.
                      Oczywiście to wsyztsko zależy o jakich facetach móimy, bo są tacy, którzy mają jeden włosek na klatce, a także raczej wszędzie małe owłosinie, ale są też tacy, którzy mają futro wszędzie.
                      :0)
                      • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:28
                        no dobra, jak mówimy w takich kategoriach to faceci mają jeszcze zarost na
                        twarzy, itp, itd. ja cały czas miałem na myśli jedynie okolice odbytu;)
                        • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 16:48
                          No tak, ale wydaje mi się, ze jeżeli jest facet, który ma dużo włosów wszędzie, wówczas tam również.
      • envi Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:17
        zgadzam się z Klarą,faceci mają w dupce naprawdę strasznie,to jednak kwestia
        płci,i powiedz Blinski ile znasz kobiet które mają włosy na całym tyłku?a
        faceci mają niemal wszyscy!
        Tak samo śmieszy mnie gdy faceci myslą że gdybyśmy nie skubały brwi to bysmy
        miały takie zrośnięte krzaczory nad oczami,hehehehe
        • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:38
          niee.. kurcze, nie mówię o całym tyłku (o tych nogach też w sumie bez sensu
          wspomniałem), nie mówię nawet że panny mają tak samo jak faceci, chodziło mi o
          to, że jakbyś sobie w życiu tyłka nie goliła (tam w środku:)), to jednak
          miałabyś gąszczyk, nie? i problem z kupką byłby większy niż wtedy kiedy golisz,
          nie:)? ale żaden facet mimo to nie zakłada (to do klary) że kobieta NIGDY się
          tam nie goliła, więc na pewno nie wpadłoby mu do głowy posądzać ją o tego typu
          problemy:).. ufff:) jasne?;)
          • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:41
            nie, nie będzie jasne, móżdżki nie chłoną, zbyt abstrakcyjne dla 2 panienek
            • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:45
              cieszę się, że ty tralalumpku pojełaś wnet:), ale rzeczywiście mogłem się
              wyrażać trochę chaotycznie, więc mogły nie zrozumieć..
              • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:46
                jestes naprawdę słodki w tej obronie uciśnionych!
                za każdym razem podziwiam i współczuję miękości
                • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:48
                  +k
                • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 17:28
                  wiesz tralalumpku, ja wyznaję zasadę że agresywość i chamstwo (a niestety
                  odnosi się to czasem do ciebie;)) to sposób, w jaki ludzie słabi udają twardych.
                  ja mam spokojną naturę; nie muszę ponadto nic nikomu udowadniać - jak trzeba
                  obronię wrogów, gdy mają słuszność i kopnę w dupę sprzymierzeńca, gdy nie
                  podoba mi się jego sposób obrony naszych wspólnych racji;)
                  • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 17:45
                    blinski napisał:

> wiesz tralalumpku, ja wyznaję zasadę że agresywość i chamstwo (a niestety
                    > odnosi się to czasem do ciebie;)) to sposób, w jaki ludzie słabi udają
                    twardych
                    > .
                    > ja mam spokojną naturę; nie muszę ponadto nic nikomu udowadniać - jak trzeba
                    > obronię wrogów, gdy mają słuszność i kopnę w dupę sprzymierzeńca, gdy nie
                    > podoba mi się jego sposób obrony naszych wspólnych racji;)
                    >
                    >
                    wiesz blinski, nie znosze stylu "cipcia" a zatem moje wypowiedzi sa czasem
                    bardziej ostre ale wybacz, chamstwo sobie wypraszam!
                    nie potrzebuje rowniez nokogo udawac ani bawic sie psychologa, jeszcze
                    podeprzyj swoja wypowiedz trudnym dziecinstwem i .....
                    nic nikomu nie mam potrzeby udowadniac i nie robie tego na sile, nie cierpie
                    jednak glupoty i na nia czesto reaguje alergicznie
                    • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 18:53
                      powiedzmy tak - zbyt ostre i napastliwe posty zniechęcają do dyskusji; ok, masz
                      satysfakcję że się wyżyłaś i nie musiałaś tłumić złości, jednak twój dyskutant
                      odpowie ci parę razy i cię oleje, bo mu się odechciewa. jeśli ciebie to nie
                      obchodzi to w porządku - tylko wiedz, że gdy czasami przesadzasz, w rezultacie
                      sobie robisz więcej kichy niż temu kto cię wkurzył.
                      przez choleryków mogę być nazwany cipcią, bo jestem raczej flegmatykiem.
                      tylko że tak jak ty nie cierpisz stylu 'cipci' tak ja nienawidzę raptusów, bo
                      nie da się z nimi na ogół rozmawiać. a umiejętność trzymania zimnej krwi na
                      forum jak sama wiesz jest czasem bardzo przydatna;).
                      • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 18:59
                        blinski napisał:

> powiedzmy tak - zbyt ostre i napastliwe posty zniechęcają do dyskusji; ok,
                        masz
                        >
                        > satysfakcję że się wyżyłaś i nie musiałaś tłumić złości, jednak twój
                        dyskutant
                        > odpowie ci parę razy i cię oleje, bo mu się odechciewa. jeśli ciebie to nie
                        > obchodzi to w porządku - tylko wiedz, że gdy czasami przesadzasz, w
                        rezultacie
                        > sobie robisz więcej kichy niż temu kto cię wkurzył.
                        > przez choleryków mogę być nazwany cipcią, bo jestem raczej flegmatykiem.
                        > tylko że tak jak ty nie cierpisz stylu 'cipci' tak ja nienawidzę raptusów, bo
                        > nie da się z nimi na ogół rozmawiać. a umiejętność trzymania zimnej krwi na
                        > forum jak sama wiesz jest czasem bardzo przydatna;).
                        >
                        >
                        >
                        >

troche sie zagalopowales w tej ocenie mojej osobowosci i przyznam ze poniekad
                        zapetliles
                        z cholerykiem to ja mam tyle wspolnego co z zakonem, obie sa mi obce
                        co do zimnej krwi to wlasnie ja stosuje wobec n iektorych i calkiem dobrze mi
                        idzie....
                        oj oj wiecej elastycznosci zycze i blyskotliwosci
                        • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 20:56
                          ależ tralalumpku, ja nie miałem zamiaru oceniać twojej osobowości - nie wiem
                          jaka jesteś w realu, tu w każdym razie jesteś choleryczką (to najłagodniejsze
                          określenie jakie przychodzi mi do głowy biorąc pod uwagę twoje często
                          bezsensownie kąśliwe posty;)), strasznie szybko się złościsz.
                          a gdzież ty tu widziałaś brak elastycznści..? co ona ma do mojego poprzedniego
                          postu? życzenie błyskotliwości też jest raczej bez sensu.. w końcu napisałem ci
                          jedynie jak twoje posty mogą byc odbierane przez ludzi z trochę większym
                          dystansem (czyli nie takich którzy szamoczą się strasznie odpowiadając na nie).
                          zimnej krwi mimo wszystko życzę więcej, bo jej za dużo po twoim zachowaniu nie
                          widać:).
                          • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 31.05.04, 10:56
                            blinski napisał:

> ależ tralalumpku, ja nie miałem zamiaru oceniać twojej osobowości - nie wiem
                            > jaka jesteś w realu, tu w każdym razie jesteś choleryczką (to najłagodniejsze
                            > określenie jakie przychodzi mi do głowy biorąc pod uwagę twoje często
                            > bezsensownie kąśliwe posty;)), strasznie szybko się złościsz.
                            > a gdzież ty tu widziałaś brak elastycznści..? co ona ma do mojego
                            poprzedniego
                            > postu? życzenie błyskotliwości też jest raczej bez sensu.. w końcu napisałem
                            ci
                            >
                            > jedynie jak twoje posty mogą byc odbierane przez ludzi z trochę większym
                            > dystansem (czyli nie takich którzy szamoczą się strasznie odpowiadając na
                            nie).
                            > zimnej krwi mimo wszystko życzę więcej, bo jej za dużo po twoim zachowaniu
                            nie
                            > widać:).
                            >
                            >
                            >
                            >

maly typ blinski, poszukaj sobie w slowniku co znaczy slowo choleryk, zastanow
                            sie nad tym co napisales i postaraj znalezc asocjcacje
                            lubie wyrazne kolory i charaktety tez, ktos ktos sie maslaczy w wypowiedziach
                            ma taki sam maslaczy charakter a nie bardzo lubie takie wyplawki bez
                            umiejetnosci okreslenia siebie
                            • blinski Re: niehigieniczne stringi 31.05.04, 11:37
                              to, że nie zrozumiałaś tego co napisałem, nie oznacza że mam odrazu sięgać po
                              słownik:). miałem na myśli to, że na forum jak inaczej niż przez bezsensownie
                              złośliwe wypowiedzi i napadanie na kogoś wyrazić się może choleryczność - ale
                              przecież napisałem, że nie wiem jaka jesteś w realu, znam cię tylko z twoich
                              postów.
                              reszty postu nie zrozumiałem;) nie wiem, co autor miał na myśli:) - nie wiem,
                              gdzie chcesz bym szukał asocjacji, kolrów i wyraźnych charakterów, i po co.
                              ty to nazywaj sobie maślaczeniem, przynajmniej ze mną da się porozmawiać (jeśli
                              ktoś ma ochotę). ty natomiast, zanim wyprowadzi cię z równowagi 'głupota'
                              innych (czytaj: nie skumanie sprawy w należytym tempie, inne poglądy bądź punkt
                              widzenia), przypomnij sobie o czymś takim jak zrozumienie, empatia i
                              wyrozumiałość;).
                              pozd.
                              • kochanica.francuza Re: niehigieniczne stringi 11.06.04, 23:37
                                blinski napisał:

> to, że nie zrozumiałaś tego co napisałem, nie oznacza że mam odrazu sięgać po
                                > słownik:).
                                >
                                > blinski daj sobie spokój,ty jesteś facet ugodowy:-) jeżeli trampek nawet
                                Ciebie uznała za agresywnego choleryka,to nie warto z nią gadać

>
                                >
                                >
                                >
                                • blinski Re: niehigieniczne stringi 11.06.04, 23:42
                                  wiem.. tylko nerwy sobie zjadam, ale nie lubię zostawiać spraw niedokończonych -
                                  szczególnie jeśli dotyczą mnie samego, to ja muszę mieć ostatnie zdanie;)
                                  widzę kochanico, że nie wiesz co z czasem wolnym zrobić i zaczynasz przeglądać
                                  stare wątki;))
            • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 16:53
              Wiesz, pytanie kto kogo nie rozumie.... i dlaczego.
          • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 16:51
            Ale myślisz, że golenie odbytu wśród kobiet jest takie powszechne?
            Zresztą, nie ma za bardzo co golić. Myślę więc, że facet może myśleć (szczególnie taki mniej doświadczony:)), że koebita ma tam podobne owłosienie, więc swoje własne spostrzeżenia pzreniósł na kobiety.
            • tralalumpek Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 16:52
              Gość portalu: Klara napisał(a):

> Ale myślisz, że golenie odbytu wśród kobiet jest takie powszechne?
              > Zresztą, nie ma za bardzo co golić. Myślę więc, że facet może myśleć
              (szczególn
              > ie taki mniej doświadczony:)), że koebita ma tam podobne owłosienie, więc
              swoje
              > własne spostrzeżenia pzreniósł na kobiety.

....podobnie jak ty o owosieniu mezczyzn.
              • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 16:58
                Nie.
          • envi Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 17:03
            Bliński,ale ja nie golę tyłka!nawet w tzw.rowku,nie mam co tam golić!wiem że
            niektóre kobiety mają tam włosy ale na bank nie tyle co chłopy!
            • Gość: Klara Re: niehigieniczne stringi IP: *.crowley.pl 30.05.04, 17:05
              No to może to jednak była kobieta, tylko taka, która miała dosyć bujne owłosienie w tej części ciała i również się nie goliła.
            • blinski Re: niehigieniczne stringi 30.05.04, 17:32
              no pewnie że nie tyle - niektóre, jak sama mówisz prawie nic tam nie mają (co
              prawda niektórzy faceci naturalnie, bez golenia, też).
              a to, że powiedziałem że jakby się nie goliły to zrównałyby się pod tym
              względem z facetami był pisany trochę z przymrużeniem oka;)
      • Gość: kijwmrowisko Nie wlosy!! IP: 203.14.69.* 31.05.04, 01:27
        Alez ja jestem jak najbardziej kobieta (nie wiem za bardzo jak mam
        tego dowiesc, no ale trudno). I do tego nie jestem owlosiona jak
        malpa. Co prawda lysa jak kolano tez nie jestem, ale chyba bym zglupiala
        gdybym sie miala "tam" depilowac.
        Moze ja po prostu mam jakies skrzywienie psychiczne i mimo, ze papieru
        zuzywam pol rolki, to uwazam, ze jak sie czlowiek porzadnie nie umyje woda
        z mydlem i jednak pewna "poswiata" zostaje.
        Ktos wspomnial o zwieraczach i dobrze, bo to nie o wlosy jedynie chodzi.
        Zwieracze to nie jest po prostu gladka skorka. Nie, sama sobie do tylka nie
        zagladam, ale mam dzieci, ktore podcieralam nie raz i wiem jak to dziala.
        A male dzieci trudno posadzac raczej o wlochate pupki :-)))).
        • Gość: Klara Re: Nie wlosy!! IP: *.crowley.pl 31.05.04, 06:37
          No i wszytsko jasne;)
          • Gość: o. Re: Nie wlosy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:13
            tez nie mam tam wlosow. a faceci (bynajmniej moj) to maja tam po prostu gaszcz.
            z tym kreme chodzilo mi o to ze jezeli juz ktos musi to niech ogoli kremem...
            ej no i nadal nie wierze ze ktos ma taki problem.... to jest po prostu
            nierealne dla mnie.
            • blinski Re: Nie wlosy!! 31.05.04, 10:35
              no pewnie że nie ma, ktoś sobie po prostu nie miał już argumentu przeciwko i
              stringom i sobie wymyślił coś takiego; lub po prostu zrobił to dla jaj.
              ale pogadać o owłosieniu intymnym i kupkach zawsze miło, nie;)?
              • edward401 Reasumując ...... 31.05.04, 11:05
                Stringom na pupkach kobiet stanowcze TAK :)
                • Gość: o. Re: Reasumując ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:35
                  temat dobry jak kazdy (co widac powyzej) :DDD

• Gość: Katee1 Re: Reasumując ...... IP: 195.117.138.* 08.06.04, 15:02
                    To bardzo dziwne. Przeciez od dawna wiadomo,że kobiety nie robia kupy, nie
                    rozna im włoski ( z wyjatkiem głowy), nie pocą się i nie puszczają bąków!

Naprawdę dziwi mnie ta dyskusja :) !
                    • envi Re: Reasumując ...... 09.06.04, 00:28
                      Katee 1 napisała:
                      To bardzo dziwne. Przeciez od dawna wiadomo,że kobiety nie robia kupy, nie
                      rozna im włoski ( z wyjatkiem głowy), nie pocą się i nie puszczają bąków!

Naprawdę dziwi mnie ta dyskusja :) !

No wreszcie ktoś coś mądrego napisał!
      • Gość: Richelieu* odnośnie zarostu IP: 217.98.107.* 09.06.04, 02:13
        na dupie
        przecież ilość zarostu uzależniona jest od poziomu testosteronu. Najbardziej
        kobiecy w tym względzie mężczyzna będzie miał więcej testosteronu od
        najbardziej męskiej kobiety. Ale oba te typy: kobiecy mężczyzna i męska kobieta
        (przepraszam za durnowate określenia) będą do siebie w kwestii zarostu łonowego
        podobni. Ba, nawet i wąsy potrafią mieć kobiety. Ja jako brunetka, jestem na
        przykład posiadaczem meszku pod nosem i każda szklanka mleka pozostawia
        wdzięczną ozdobę, hihi
        • Gość: inezja Re: odnośnie zarostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:10
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Ba, nawet i wąsy potrafią mieć kobiety. Ja jako brunetka, jestem na
          > przykład posiadaczem meszku pod nosem i każda szklanka mleka pozostawia
          > wdzięczną ozdobę, hihi

witaj w klubie.To się da usunąć laserem...moja mam wciąż mnie namawia, choc mi
          to tak nie przeszkadza...
          • Gość: kika Re: dziewczyny odnośnie zarostu i nie tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 20:38
            Dziewczyny czytałam niektóre listy, wszystkich bym nie dała rady, za dużo. Ale
            naprawdę się uśmiałam. to jest lepsze niz maraton uśmiechu. Zaczynamy od
            stringów przez hemoroidy a kończymy na owłosieniu na górze i na dole.
            Laserek podobno boli i nie zawsze jest skuteczny. Drogi i potrzeba wielu
            zabiegów. Takie informacje mam od kosmetyczki. A nawiązując do hormonów to
            lepiej z nimi nie zaczynać. Trudno je unormować zwłaszcza jak jest ich dużo:)))A
            wąsik może lepiej wodą utlenioną? Jak myslicie? Niektóre kobiety raz sprawe
            ruszyły i mają kłopoty z tym wąsikiem. A hemoroidki , to tez kiepska sprawa,
            najlepiej myć sie a pappeirek nie zasze skutkuje. Pozdrawiam
      • Gość: dewad Re: niehigieniczne stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:57
        Czy wiecie, że cywilizowany świat odkrył, że papier toaletowy nie gwarantuje
        całkowitej czystości i wynaleziono bidety.A wy zapieracie się że stringi, są
        czyściutkie po załatwieniu swojej potrzeby? Śmiem twierdzić,że większość nie
        wiedziałaby, jak z niego skorzystać.
        • kochanica.francuza Re: niehigieniczne stringi 18.06.04, 15:32
          Gość portalu: dewad napisał(a):

> Czy wiecie, że cywilizowany świat odkrył, że papier toaletowy nie gwarantuje
          > całkowitej czystości i wynaleziono bidety.A wy zapieracie się że stringi, są
          > czyściutkie po załatwieniu swojej potrzeby? Śmiem twierdzić,że większość nie
          > wiedziałaby, jak z niego skorzystać.

Bidety wynaleźli Francuzi,by się nie przemęczać fatygowaniem do wanny...;-)
          • Gość: Toma Re: niehigieniczne stringi IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 18.06.04, 20:01
            Żartujesz sobie, czy rzeczywiście masz blade pojęcie o tym urządzeniu?
            • envi Re: niehigieniczne stringi 19.06.04, 19:36
              prosz,prosz,od stringów niehigienicznych do bidetu,dyskusja się rozwinęła jak
              żadna:))
            • kochanica.francuza Re: niehigieniczne stringi 19.06.04, 20:05
              Gość portalu: Toma napisał(a):

> Żartujesz sobie, czy rzeczywiście masz blade pojęcie o tym urządzeniu?

Nie żartuję,gdzieś to słyszałam.
              A pojęcie mam blade,ale ja się kąpię dwa razy dziennie,a stringów nie noszę.
      • Gość: buhaha BUHAHA IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.06.04, 20:08
        juz dawno sie tak nie usmialam. czadowy watek)))))))))))))))))))))))00
      • achna_lublin Re: niehigieniczne stringi 23.06.04, 14:02
        Niezła dyskusja. A co do bidetu... Ja wiem jak to wygląda i domyślam sie jak go
        używać i sądzę, że jest funkcjonalny, ale nigdy go nie używałam! I dużo kobiet
        i dziewczyn także. Powód?? Nie każdy ma bidet w domu! Dużo osób ma małe
        łazienki gdzie nie mieści się wiele sprzętów. No i kasa... Przeż to też
        kosztuje i to nie mało!
        • Gość: Sineira Re: niehigieniczne stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:43
          Wątek nadaje się do forum humorum.
          Zawsze zadziwiała mnie zajadłość, z jaką zwalczają się zwolenniczki i
          przeciwniczki stringów. Po co te kwasy? Każdy nosi to, w czym mu wygodnie. Ja
          na przykład nie znoszę stringów, bo mnie drażnią. Ktoś może nie znosić fig -
          jego sprawa. Ale żeby mieszać kwestię preferowanej bielizny z kwestią higieny?
          Tudzież dyskutować o długości owłosienia w... pardon... rowku? Eeeech...
          No i na koniec ze śmiech sturlałam się na podłogę. Wyobraziłam sobie bidet w
          łazience o powierzchni 2 m kw. (taką ma moja siostra). Nawet w mojej, całkiem
          sporej łazience (bo aż 6 m) nie miałabym gdzie tego wstawić!
          • envi Re: niehigieniczne stringi 23.06.04, 23:35
            zawsze jest miejsca na suficie:))ja wszystkim dziękuję za udział w dyskusji, w
            nagrodę każdy dostanie komplet stringów i rolkę papieru + bidet.
      • m.i.b Re: niehigieniczne stringi 24.06.04, 18:31
        Oj taki fajniusi wateczek to up musi :))))))
        • Gość: AGA Re: niehigieniczne stringi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 16:16
          Po prostu się myjcie, czy to takie trudne? i wasz problem zniknie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka