Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:53
    Mam problem z japonkami, razem ze swoja dziewczyna kupilismy sobie po parze
    takich fajnych klapeczek.Ale mam maly problem.Strasznie mnie obcieraja i
    robia sie rany miedzy duzym palcem a mniejszym.czy tak jest zawsze??
    Obserwuj wątek
      • Gość: XXL Re: Japonki IP: *.chello.pl 29.07.04, 22:10
        Jeżeli nie chodziliście wcześniej w japonkach stopa nie jest przyzwyczajona do
        takich butów i tak samo jak w nowych butach robią się odciski tak wam obcierają
        się palce, jeżeli na palcach będą rany, radzę odstawić klapki na jakiś czas aż
        się palce wyleczą i znów założyć,raczej nie powinno być już problemów.
        Pozdrawiam
        • Gość: hiiii Re: Japonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:24
          potwierdzam, ja tez w tym roku kupilam sobie pierwsze w zyciu japonki i
          strasznie mnie obtarly. Wyleczylam obtarcia i teraz jest super wygodnie. pozdr:)
          • Gość: Lola Re: Japonki IP: *.client.comcast.net 30.07.04, 03:10
            Ja tez uwielbiam japonki i na poczatku mialam taki sam problem a szczegolnie z
            gumowymi japonkami. Odstawilam je na troche i potem bylo wszystko ok. Teraz
            wydaje mi sie ze jestem expertem od japonek bo nosilam je z roznych tworzyw i
            moim zdaniem nalepsze sa takie ktore maja przegrodke z materialu podobnego do
            plotna ale bardziej miekkiego chocby cotton. Chodzi o to ze przegrodka z
            materialu nie podraznia palcow i nie robi ranek. Gumowe japonki maja to do
            siebie ze jak jest goraco to potrafia odparzyc biedne paluszki. Dlatego polecam
            te szmaciane. Sa i praktyczne i wygodne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka