Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:32 Dziewczyny czy nosicie w zimie rajstopy do spodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabe13 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 09:41 Zdecydowanie pod spodnie, nie do. Nosimy bo zmarźlak jesteśmy okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:47 w domu nie na zewnątrz koniecznie,nerki to lubią. w pierwszej wersji były nereczki,ale mialo byc bez zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka16 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 30.10.04, 13:31 ja nosze, w koncu w zimie jest zimno, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.toya.net.pl 27.10.04, 09:47 Noesze bo sie latwo przeziebiam. Starosc nie radosc... Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 10:24 Ja nie noszę, jakoś nie jest mi aż tak zimno, mimo iż w większości poruszam się autobusami i tramwajami. Za to mój chłopak nosi coś jakby leginsy z bawełny pod spodnie;) to dopiero zabawnie wygląda:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.04, 10:57 Ja nosze i to takie grube jak dla malych dzieci no nie moge bez rajstop od razu mi zeby z zimna lataja no i szybko mi sie pecherz przeziebia wiec wole nie ryzykowac, nie te lata juz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 13:39 Ja nie noszę.Az tak zimno mi nie bywa.Ale zwykle chodzę w płaszczu za kolana, krótkich kurtek nie znosze więc może dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 14:40 nigdy nie noszę rajstop pod spodnie - ograniczją mi swobodę i wolność:) poza tym jeżdżę autkiem, więc nie marznę:) Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 14:48 noszę, nawet jesli jeżdżę samochodem. - jako dodatkową warstwę, bo zimno mi bez nich - jako osłonę przed gryzieniem ;-) - wełna mnie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:03 Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 15:18 tak, nosze, mimo iż nie korzystam z komunikacji miejskiej i mało przebywam na mrozie...ten typ (zmarzluchowaty) tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 27.10.04, 19:19 regata7 napisała: > - jako osłonę przed gryzieniem ;-) - wełna mnie gryzie mnie tez welna gryzie; nie nosze spodni z welny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regata7 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: 212.160.172.* 28.10.04, 09:21 ale najpiękniejsze tweedy są wełniane... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zettrzy Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: 38.149.190.* 29.10.04, 16:02 Gość portalu: regata7 napisał(a): > ale najpiękniejsze tweedy są wełniane... ;-) zgadzam sie w zupelnosci i nie nosze spodni z tweedu, ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: 213.17.150.* 27.10.04, 18:43 Nie lubię nosić rajstop pod spodnie i nie noszę. Jak jest bardzo zimno ubieram ciepłe spodnie, długie kolanówki bawełniane, długi płaszcz i wysokie botki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.jci.com 27.10.04, 18:47 nigdy nie nosze takich rajstop nylonowych pod spodnie, nie cierpie jesli jest juz b.b. zimno i perspektywa dlugiego przebywania na dworzu, to ewentualnie rajstopy bawelniane albo nawet legginsy pod spodnie. Ale juz nie pamietam kiedy ostatnio byla taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.lo.icsa.pl / 212.244.249.* 28.10.04, 08:55 Noszę, mimo że jeżdżę samochodem. Jestem taki zmarzluch, że nawet wyjście na 2 minuty, kiedy jest wilgotno i zimno sprawia mi przykrość i jest mi po prostu zimno. Dwa tygodnie temu u mnie w pracy było tak zimno, że bez rajstop pod spodniami nie wytrzymałabym. Podkoszulki też noszę i to średnio 10 miesięcy w roku, rękawiczki - od września do maja. No i nie mogę usnąć, jeśli w pokoju jest mniej niż 20 stopni, rozgrzewam się w nocy i po omacku wstaję i skręcam trochę (powtarzam: trochę) kaloryfer. Pomyliło mi się miejsce urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:13 NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 28.10.04, 09:38 tak, sa rajstopy bawelniane roznej grubosci, i cienkie i grube, i firmowe (dla "firmowo zorientowanych") i niefirmowe mam zamiar do setki poruszac sie o wlasnych silach w zwiazku z tym dbam o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:22 Noszę , ale tego nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.ct.com.pl 28.10.04, 12:16 Nie noszę bo krępują mi ruchy i swędzi mnie skóra. I jakos nie narzekam, pomimo że poprzednia zima była długa i zimna to nie zachorowałam nawet raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.04, 14:46 Ja jako facet tez nosze rajstopy do spodni Jest w nich cieplo i milo (nosze oczywiscie markowe rajstopy Levee albo Wolford) KALESONY sa dla mnie nie wygodne !!!!! www.rajstopy.6x.to/ www.wolford.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW YORK/NEW MAN Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.04, 18:50 Tak ja chodze ale w meskich rajstopach www.rajstopy.6x.to/ Sa o wiele lepsze w noszeniu jak kalesony KALESONY sa OUT !!!! te rajstopy meskie mozna kupic w duzych sklepach na zachodzie (niemcy) (USA) home.arcor.de/levee-man/karstadt.JPG I pamietajcie jak kobiety moga nosic meskie krawaty to my bedziemy nosic rajstopy home.arcor.de/levee-man/krawat.JPG SuperMan i SpiderMan tez nosili rajstopy !!!!!! www.awebiz.com/albums/Hollywood/Superman.jpg www.midatlantic.net/8x10/chris-reeve-superman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 29.10.04, 15:18 Nie nosze. Niewygodnie mi w nich i swedzi mnie skora. Za to nosze cieple podkolanowki. Czasem nawet zakladam pod lub na nie dodatkowe skarpetki, bo stopy marzna mi najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:33 dałyście się nabrać koledze-fetyszyście spójrzcie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=17090927 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=17078718:D Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 31.10.04, 18:42 nosze, a jakże! Grube bawełniane, gdy mróz chwyta, albo cienkie gdy nieco cieplej. Do tego ciepłe skarpety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 01.11.04, 10:30 oj nie lubie,ale czasem trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-34 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 01.11.04, 14:29 STOP! Wątek założony przez fetyszystę!! Sztucznie podsycany!! Ignorujmy go! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 14:34 a komu to przeszkadza, jedne wątki zakładają lesbijki, inne fetyszyści, jeszcze inne nawiedzeni psychopaci każdy może sobie pisać , czasem tylko kogoś usuną :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 17:49 to ignorujcie, mnie fetyszyści nie przeszkadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 14:35 nie nosze rajstop caly rok bo sa nie wygodne jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan/Facet Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 16:55 diastema napisała: > nie nosze rajstop caly rok bo sa nie wygodne jak cholera. To musisz kupic rajstopy dobrej jakosci to wtedy beda super wygodne Tej Firmy sa najlepsze rajstopy na swiecie. www.wolford.com/ WOLFORD Firma Do kupienia: Warszawa ul.Zurawia 2 Krakow ul.Grodzka 60 Kielce ul.Mala 6 Gdynia Centrum Kwiatkowskiego A dla Panow sa tez tam rajstopy meskie Zycze milych zakupow. __________________________ SuperMan tez nosil rajstopy www.midatlantic.net/8x10/chris-reeve-superman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 17:51 zadne nie sa wygodne. nienawidze rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 18:15 diastema napisała: > zadne nie sa wygodne. nienawidze rajstop. A nosilas WOLFORD rajstopy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 18:27 wiesz ze nawet nie iwem,ale ja poprostu nie lubie tylu warst na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 18:36 diastema napisała: > wiesz ze nawet nie iwem,ale ja poprostu nie lubie tylu warst na sobie. No widzisz to nie mozesz powiedziec ze rajstopy sa niewygodne WOLFORD rajstopy to LUXUS na nogach. www.wolford.com/ cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=45940&item=5335117679&rd=1&tc=photo cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=45936&item=5334671551&rd=1&tc=photo Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek do SpiderMan 01.11.04, 19:42 ja nosze rzeczy wolforda, rajstopy tez i musze powiedziec ze rajstopy jak rajstopy , pod spodnie nie sa wygodna rzecza i jeszcze mala uwaga, nie podniecaj sie tak piszac o wolfordzie a ebay wsadz sobie ...w rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: do SpiderMan 01.11.04, 19:57 hiehiehie.. aż mi katar zagulgał w nosie jak przeczytałem o tym wsadzaniu sobie e-bay w rajstopy:) ja nie wiem, ale zawsze gdy jestem chory mam świetny humor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do tralalumpek Re: do SpiderMan IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 20:01 tralalumpek napisała: > ja nosze rzeczy wolforda, rajstopy tez i musze powiedziec ze rajstopy jak > rajstopy , pod spodnie nie sa wygodna rzecza > > i jeszcze mala uwaga, nie podniecaj sie tak piszac o wolfordzie a ebay wsadz > sobie ...w rajstopy Napewno sie nie znasz na rajstopach !!!! To napisz jakie nosisz ??????? Napewno te za 4 Euro uzywane. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do SpiderMan 01.11.04, 20:27 Gość portalu: Do tralalumpek napisał(a): > > Napewno sie nie znasz na rajstopach !!!! > > To napisz jakie nosisz ??????? > Napewno te za 4 Euro uzywane. > skad wiesz! na rajstopach sie nie znam rzeczywiscie bo zajmuje sie zupelnie inna dziedzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan Re: do tralalumpek IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 21:14 tralalumpek napisała: skad wiesz! > na rajstopach sie nie znam rzeczywiscie bo zajmuje sie zupelnie inna > dziedzina :) No to nie wiesz co to jest miec WOLFORD na nogach !!!!!!! www.wolford.com/_______________________________ SuperMan tez nosil rajstopy www.midatlantic.net/8x10/chris-reeve-superman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do tralalumpek 01.11.04, 21:18 Gość portalu: SpiderMan napisał(a): > tralalumpek napisała: > skad wiesz! > > na rajstopach sie nie znam rzeczywiscie bo zajmuje sie zupelnie inna > > dziedzina :) > > No to nie wiesz co to jest miec WOLFORD na nogach !!!!!!! > idz wytrzezwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiderMan Re: do tralalumpek IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 21:22 tralalumpek napisała: > idz wytrzezwiec Widze ze duzo masz wiedzy jestes napewno bardzo MADRA Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 17:59 Nie cierpie rajstop. W zimie nosze najczęściej za/podkolanówki. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 18:05 eeeeeee, noszę, noszę ochoczo, by by mi nogi z zimna odpadły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: NIE!!! IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 21:00 Noszę. Od listopada do marca. Nawet w ostatnie ciepłe dni było mi już chłodno, bo mi wiatr hulał w nogawkach. Noszę takie grube, bawełniane, dla dzieci. Nie krępuja mi ruchów, jak niektórym, czuję się w nich bardzo dobrze, no i przede wszystkim ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 21:19 Noszę, czemu nie właściwie?Jak jest -10 na dworze to strach nie wkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggus79 Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.jsn.osi.pl 01.11.04, 23:33 Nie noszę - strasznie mi niewygodnie. Poza tym aż tak to mi nie jest zimno - noszę kozaki i płaszcz do kolan. Chodzę również w spódnicach, zakładam grube rajstopy - i często jest cieplej niż w spodniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 01.11.04, 23:38 Zdrowy rozsądek podpowiada, żeby nosić. Ale wygoda.. inna sprawa! Poza tym jakiegoś uczulenia dostaję, jak pod spodnie wdziewam rajtuzy, więc, jak tylko niezbyt chłodno jest, to unikam noszenia rajstop, jak mogę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthonka Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: 194.150.96.* 02.11.04, 08:42 Ja też nosże. Teraz jak jest umiarkowanie zimno zakładam białe cienkie rajstopy (bo to mój ulubiony kolor i pasuje do moich jasnych rzeczy) BIAŁE RAJSTOPY SĄ NAJŁADNIEJSZE! Noście dziewczyny takie a każdy facet za wami się ogląnie ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 02.11.04, 14:32 nie. z różnych powodów. dziewczyny "rajstopowe" - jak radzicie sobie z różnicą temperatur? na dworze -10, na uczelni/w pracy +20... rozbieranie się z zimowych ubrań w toalecie niezbyt wygodne, pocenie się w rajstopach w ciepłym pomieszczeniu też nie. jak sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:58 A szto eta - tą pod twoją wypowiedzia ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Czy nosicie rajstopy do spodni w zimie? 02.11.04, 14:45 Nosze rajastopy, chociaz nie sa za wygodne. Zwlaszcza nie lubie, jak mi wystaja "gora" spodni :) Ale jeszcze bardziej nie lubie marznac :) Odpowiedz Link Zgłoś