Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:00
    ZAKUPILAM SOBIE OSOBISCIE JEDNA Z NICH,. SA EXTRA,,, DO WYBORU DO KOLORU,
    WIDZIALYSCIE TEZ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: magdii Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:38
        dokaldny adres plis :D:D:D:D:D
        aha i jakie ceny, rozmiary itd.??
        wielkie dieki za odp.
        • Gość: dobry humorek Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:42
          z tego co znalazłam w wyszukiwarce Avanti jest jeden sklep VERO MODA w
          Katowicach .A o to adres:
          Vero Moda Katowice, ul. 3-go Maja 17
          • Gość: marylu Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:26
            w sklepie w Katowicach aksamitne, brązowe marynarki po przecenie kosztuja 155
            zł (wczesniej koło 200), natomiast w Plejadzie w Sosnowcu w Vero modzie 65.
            Wszystko z nowej kolekcji tam jest tańsze-szybcej i bardziej przecenione. Nie
            pierwszy raz to zauwazyłam. Chc fakt, że w Sosnowcu to Vero Moda-outlet
            Ja Choruję na tę ciemnozieloną z aksamitu...boska!
            • Gość: Asia Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:28
              A na jakiej ulicy ten outlet Vero Mody??
              • Gość: xxxxx Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.ssnet.pl 21.01.05, 21:39
                Jeżeli można to również proszę o namiary na ten outlet
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka