Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:00 ZAKUPILAM SOBIE OSOBISCIE JEDNA Z NICH,. SA EXTRA,,, DO WYBORU DO KOLORU, WIDZIALYSCIE TEZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdii Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:38 dokaldny adres plis :D:D:D:D:D aha i jakie ceny, rozmiary itd.?? wielkie dieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:42 z tego co znalazłam w wyszukiwarce Avanti jest jeden sklep VERO MODA w Katowicach .A o to adres: Vero Moda Katowice, ul. 3-go Maja 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylu Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:26 w sklepie w Katowicach aksamitne, brązowe marynarki po przecenie kosztuja 155 zł (wczesniej koło 200), natomiast w Plejadzie w Sosnowcu w Vero modzie 65. Wszystko z nowej kolekcji tam jest tańsze-szybcej i bardziej przecenione. Nie pierwszy raz to zauwazyłam. Chc fakt, że w Sosnowcu to Vero Moda-outlet Ja Choruję na tę ciemnozieloną z aksamitu...boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:28 A na jakiej ulicy ten outlet Vero Mody?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: VERO MODA KATOWICE - SWIETNE MARYNARKI!! IP: *.ssnet.pl 21.01.05, 21:39 Jeżeli można to również proszę o namiary na ten outlet Odpowiedz Link Zgłoś