Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:32
    mama 162 cm wzrostu ...waze 47 kg..mam 19 lat...no i rozmiar biustu 75 A CZY
    TO JEST MALO..?? ja naprawde chyba jestem zakompleksiona...strasznie duzo
    dziewczyn ma wydatne piekne biusty ...;( a ja nie...:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: Martia Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:34
        lepsze? buahaha
        wiesz...jak na twoją wagę...która do małych nie należy to chyba nie jest za
        dużo. Masz biust modelki, tylko, aby być modelką to razej trzeba by z 42 kg
        ważyć...(przy tym wzroście rzecz jasna)
      • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:38
        dziwnie to napisalas...:> tzn ze niby jestem gruba...?? ja naprawde mam
        kompleksy...teraz to chyba jeszcze gorsze... :( czy ktos wie ile kosztuje
        operacja powiekszenia piersi....??? :(((( help me...
        • Gość: :) Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:39
          A czy modelki są szczupłe? Nie napewno nie!! One są anorektycznie CHUDE!!
        • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:50
          myslalam ze ktos bedzie chcial mi pomoc i doradzic...mylilam sie.... :(
          • Gość: :) Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:51
            ale w czym tu doradzać?? Chodzi Ci o operacje?
            • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:51
              no tak...
            • Gość: A Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:34
              Wystarczą 75 a. Jam mam 162cm , waże 46 kg, mam 34 lata. Mój nr to 70 B i jest
              ok. Pozdrawiam.
          • Gość: :) Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:51
            A moze odsysanie tłuszczu??
            • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:53
              dlaczego taka niby rada...czy naprawde 47 kg to duzo..??? o rany...:( ja chyba
              nie mam tluszczu...
      • Gość: hela Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:09
        • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:51
          dzieki wielkie....bo tu wszyscy mowili mi ze ja gruba jestem....a ja nigdy nie
          jestem pewna sibie wiec co ktos mowi to ja sie odrzau przejmuje ..:(
      • Gość: hela Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:13
        siemanko barbi osobiscie uwazam ze twoja waga jest adekwatna do twojego wzrostu
        i to samo tyczy sie biustu
      • Gość: Martia Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:53
        jak to nie masz tłuszczu?? To jak ty żyjesz bez tłuszczu??
        • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:56
          radze sobie...:DD:D:D::D:D:D:D:D:D ale to naprawde ciekawe
          spostrzezenie ... :D nie no mam troche...pozdrowionka
          • montefirmyzott Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? 10.02.05, 21:16
            Ja ważę 49kg, ale przy wzroście 176cm. Mój biust ma rozmiar 80C. Pocieszona?
            Odpuść sobie te głupie pytanka.
            • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:26
              czyli fajny kosciotrup z ciebie....tylko cyce wystaja..:D:D::D
      • Gość: Marita Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:19
        olere, olaboga ale z Ciebie kościotrup!! Naprawdę anemia to ciężka choroba, nie
        mówiąc o anoreksji
        • montefirmyzott Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? 10.02.05, 21:35
          Zastanów się może jak można mieć biust 80C przy anoreksji wykluczajac operację
          plastyczną, której nie miałam. Po drugie z całą pewnością nie wygladam jak
          kosciotrup. I to nie tylko moja opinia. Anemii ani tym bardziej anoreksji nie
          mam. Jem zastraszajace ilosci pozywienia. Poprostu taka mam budowe. Hihihi i
          świetnie się z tym czuję. I jeszcze jedno, bo pewnie za chwilę ktoś mi postawi
          taką diagnozę, nie mam pasożytów.
          • Gość: adela Zacznij uprawiać sport IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:49
            To znaczy, że prawdopodnie nie masz wcale mięśni tylko tkankę tłuszczową, no i
            plecy to masz chyba zawodowej pływaczki - 80 to bardzo dużo jak na kogoś kto
            tak mało waży... Lepiej zacznij uprawiać sport bo jak zaczniesz chudnąć to
            biust zacznie tracić sprężystość, a wtedy... skarpetki zamiast piersi
      • Gość: Nika Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.ismedia.pl / *.devs.futuro.pl 10.02.05, 21:34
        Barbi nie przejmuj się tymi głupimi komentarzami!! Twoje pytanie zupełnie czego
        innego dotyczyło,ale widzę że na forum normalne jest dokuczanie innym i
        chwalenie się swoimi niewątpliwymi;) atutami!!47 kg to jest oczywiście
        mało.Uważam,że przy 162 cm wzrostu w sam raz żeby nie być kostuchą i nawet nie
        być "w sam raz", tylko po prostu szczupła i drobną dziewczyną.Taka pewnie
        zresztą jestes!!I uwierz mi,lepiej wyglądaja mniejsze piersi przy Twoich
        gabarytach niż np.u wysokiej dziewczyny lub grubszej lub jedno i drugie!Po
        prostu są adekwatne do Twoich wymiarów i to jest OK!Ważne żeby były jędrne i
        tyle.Nie przejmuj się i głowa do góry!Ręce mi opadły jak zobaczyłam,jak
        forumowiczki zrobiły z Ciebie grubasa!!!!szok
        • Gość: barbie Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:38
          dzieki nika...chyba normalna osoba na tym forum sie znalazla...:) jeszcze raz
          dzieki za wsparcie...buziaki...i pozdroofka :)*** trzymaj sie...i
      • Gość: Beata Re: Barbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:38
        Aha barbie no to miło...widać, że poprostu potrzebowałaś pocieszenia...mogłaś
        to napisać od razu. Widocznie forumowiczki chciały zamiast mówić jaką to
        wspaniałą masz wagę ocenić Cię obiektywnie. Widać Ty krytyki nie przyjmujesz...
        A tytył Twojego wątku powinien brzmieć BŁAGAM POCIESZCIE!!
        • maff1 Re: Barbie 11.02.05, 11:02
          nie powinnas sie tym przejmować.
          W kwestii operacji - nigdy nie zrozumiem kobiet które to chca zrobić. Mam na
          mysli fakt ze w trakcie operacji duza część nerwów ulega przecięciu i w efekcie
          masz organ który ma tylko wygląd. Mało go czujesz .. o o odzczuwaniu pieszczot
          w sexie nie masz co marzyć. Po prostu pozbawiasz sie czucia w tym miejscu.
          Dozywotnio!
          (pomijam wszystkie inne sprawy typu: uczulenie na latex, powikłania, itepe)
      • Gość: AAaaby Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 11.02.05, 21:53
        Hej. Przy Monetefirmyzott poczułam sie starsznie grubo,Tez mam 172 cm , tez
        biust C ale waze az!! :) 58kg.
        A co do cen operacji biustu - podobno w granicach 8 do 12 tys zł
        • Gość: Ania Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:42
          ty masz wage ok nawet bardzo ok, ale barbie to niewiem, gdzie się te kilogramy
          rozkładają...bo napewno napewno nie na biust...
        • Gość: Ania Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:45
          buahahah biedna potrzebowała pocieszenia jaka jest piekna eh...jaka śliczna i
          jaki to ma "adekwatny" biust do wagi i wzrostu...Chciałam tylko powiedzieć, że
          gdyby wszystkie kobiety były podobnie "adekwatne" to niewyodrębniono by
          prawdopodobnie ich (rasy hmmm nie gatunku niee no sama niewiem poprostu nie
          było by kobiet!)
      • Gość: adela Re: lepsze duze piersi...?? czy wystarczą 75 a ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:43
        Nie wiem czy wystarczy ten rozmiar, natomiast widzę, że kilka z forumowiczek po
        prostu chciało komuś dołożyć i trafiło na Ciebie. Aż przykro czytać te posty.
        Jeśli mogę Cie pozieszyć , to ja, choć przy moim wzroście mam (chyba) normalny
        biust, nie mogę kupić biustonosza w sklepie, bo nie ma mojego rozmiaru...To by
        było na tyle jeśli chodzi o NORMALNOŚĆ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka