Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy podoba Wam sie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:30
    czy podoba Wam sie ten pierscionek??www.tous.com/ pozniej kliknac w
    colleciones nastepnie po lewej stronie w basicos TOUS i w trzeci pierscionek
    (2 misie sa:)) przepraszam za tyle pracy ale chce poznan Wasza opinie!dzieki
    Obserwuj wątek
      • zusiak1 Re: czy podoba Wam sie 25.08.05, 16:39
        sama słodycz! mi sie ogolnie takie pierscionki z oczkiem diamentowym oszczedne
        w formie podobaja.
        spodobal mi sie ten zloty taki ornamencik, ale drogi pewnie...:(
        • Gość: bibi Re: czy podoba Wam sie IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:43
          świetna biżu:)
        • Gość: mariposa Re: czy podoba Wam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:45
          to moja ulubiona firma ogolnie:))ceny rozne zaczynaja sie od 30 euro koncza na
          duzo wyzszych:))tak 300 e.to co Ci sie podoba ale nie wiem:)moze mniej
        • Gość: bibi Re: czy podoba Wam sie IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:45
          a zamawiasz ten pierścionek czy gdzieś jest ich sklep?:)
          • Gość: mariposa Re: czy podoba Wam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:47
            ja ogolnie bardzo czesto jestem w hiszpanii(a stamtad ta marka pochodzi)ale ja
            czekam az dostane ten pierscien:))
          • myszka_333 Re: czy podoba Wam sie 25.08.05, 16:47
            Bardzo fajny pierścionek.W ogóle fajna ta biżuteria.
        • Gość: mariposa Re: czy podoba Wam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:46
          bo ja chce ten pierscionek jako zareczynowy!ale moje przyjaciolki twierdza ze
          infantylny!no ale co ja poradze ze lubie miski i ta firme!
          • Gość: aga Re: czy podoba Wam sie IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:51
            spoko, ale na zareczynowy chciałabym raczej cos innego
            tez czesto bywam w hiszpanii i wiem ze firma tous uchodzi raczej za
            taki "casual" dla młodych kobietek
            • Gość: mariposa Re: czy podoba Wam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:55
              no w sumie tak:)chociaz znam rowniez duzo starszych osob ktore maja duzo rzeczy
              tej firmy!zreszta hiszpanie troche sie juz nia nudza bo nowe kolekcje np.toreb
              nie wchodza zbyt czesto!a to Ty jestes z iberystyki?tak?
            • Gość: bibi Re: czy podoba Wam sie IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:56
              a czy można przez neta kupić, wie ktoś?:)zakochałam się totalnie:)
              • Gość: mariposa Re: czy podoba Wam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:03
                na ebay sa czasami ich rzeczy !najblizszy sklep masz w dusseldorfie i w kolonii!
                ja tez jestem zakochana w tych rzeczach i zawsze cos przywoze z podrozy:))a
                pzrez net nic nie pisze na ich stronie czy mozna kupic!pozdrawiam fanke tous:))
              • Gość: mariposa do Bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:07
                jak masz kase kochana to mozemy otworzyc w naszym pieknym kraju!ale by stracil
                troche na wartosci tak jak jest to w hiszpanii!
                • Gość: bibi Re: do Bibi IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 17:12
                  zaraz rozbije swoją skarbonkę świnkę;)
                  • Gość: mariposa Re: do Bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:16
                    ja tez:))pewnie mamy razem wymagana kase:)))
                    • Gość: bibi Re: do Bibi IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 17:20
                      pewnie na jeden maly pierscioen z duza iloscia rzemyka by sie znalazlo:)
                    • Gość: bibi Re: do Bibi IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 17:20
                      ale szczerze mówiąc jest to jakiś pomysł na przyszłość:)
                      • Gość: mariposa Re: do Bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:44
                        no jest!patrzac na to ze ja ostatnio juz nie mam zadnego:))ja kupilam
                        branzoletke z duza iloscia rzemyka:))za 60 e!moj tata powiedzial ze takie gowno
                        ale co tam mis jest:))i to moja ukochana rzecz ostatnio
      • Gość: kamilka Re: czy podoba Wam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:47
        tak misie sa super,i jeszcze fajny jest ten turkusowy z brylantem:)
        • Gość: bibi Re: czy podoba Wam sie IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:51
          nie dziwię się,że ulubiona;)do tej pory jej nie znalam,ale jak przejrzałam
          stronkę to też jest moja ulubiona:)(swatch spadł na drugie miejsce)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka