karmelowa.dziewczyna 09.09.05, 16:26 www.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50002-1187378-21,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: "PIEKNA" naomi campbell ! :D 09.09.05, 16:31 widac nawet forum humorum zostalo zarazone,hehe, a FM zalapalo... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women dla mnie jest piekna! 09.09.05, 16:32 szerzy sie ostatnio epidemia takich niby prawdziwych zdjec-a skad mam miec pewnosc,ze to na pewno ona?ze nie maczal palcow jakis grafik itp?!co innego zdjecia paparazzich-gdzie gwiazdy sa uchwycone z nienacka na zakupach,czy plazy-tam widac,kto ma gust,wrodzony wdziek,a nad kim trzeba sie napracowywac/powszechnie wiadomo np.ze Cameron Diaz ma problemy z tradzikiem,itp/dziwie sie tym wszystkim,ktorzy bezkrytycznie przyjmuja wiadomosci z internetu.gdyby naomi tak wygladala,NIGDY nie zostalaby modelka Odpowiedz Link Zgłoś
verhextekw Re: dla mnie jest piekna! 09.09.05, 17:01 Gołym okiem widać, że to zdjęcie jest w photoshopie przerabiane i to przez amatora - sama bym tak umiała zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś