sikora01 01.12.05, 13:24 czy ktoras z was uzywa silikonowego biustonosza (takiego przyklejanego do ciała)? jak to sie sprawdza? czy nie "odpada" przy gwaltownych ruchach (np taniec). napiszcie czy warto go kupic. dzieki za wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Dołączam sie do pytania. 02.12.05, 14:50 Któraś kupiła może ten wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
askaa86 Re: Dołączam sie do pytania. 02.12.05, 16:43 ja także chciałabym się cokolwiek na temat tego wynalazku dowiedzieć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Dołączam sie do pytania. 02.12.05, 17:07 ja kupiłam kiedyś podobny wynalazek:)biustonosz z silikonem...na 100dniówkę,zeby mieć więcej i pełniej:) faktycznie jest on dla osób,które nic nie mają,bo jeśli się ma B,to może on jedynie ładnie zaokrąglić biust.Co do noszenia to on się jakby przykleja do biustu,po czym po zdjęciu,biust się wydaje 'gumowy':)podejrzewam,że podobny efekt uzyskuje się samymi wkładkami:) ogólnie połowa na 100dniówce miała takie wkładki,wszystki szalały i jakoś nie było latających wkładem na parkiecie,więc się chyba opłaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
martula100 silikonowy biustonosz 02.12.05, 18:31 taki biustonosz mozna kupic na allego za ok 30zl (to 1/3 ceny sklepowej) a jest dokladnie identyczny i tej samej firmy. mam takie cudo. bylam bardzo z niego zadowolona. bylam bo po 2 miesiacach klej juz sie tak nie lepi... myje sie go pod ciepla woda. drobna wskazowka... przykleic to cacko na biuust i na to zalozyc stanik z push upem- efekt murowany o jeden rozmiar wiecej:) to taka drobna sztuczka kobieca... hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: silikonowy biustonosz 02.12.05, 18:43 Tylko potem strach się do ludzi zbliżyć:))))) Niechby ktoś wpadł na Ciebie niechcący... jakby zaczął sprężynować? Co wtedy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martula100 Re: silikonowy biustonosz 02.12.05, 18:49 stanik nie ma wiecej niz 7mm i to tylko w srodkowej czescu. na brzegach jest bardzo cienki i idealnie przylega do ciala Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: silikonowy biustonosz 02.12.05, 20:33 tylko że to raczej nie stanik a wkładki bo biustu to to nie przytrzymuje... przynajmniej mojego, może z B lub C by sobie poradził, przy D.... niestety nie : ( Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: silikonowy biustonosz 02.12.05, 20:55 no wkładki takie do wieczorowych wydekoldowanych sukienek panny też miały i to się sprawdziło:)(wyznania przyjaciółki));)) Mój był firmy Schisser i kosztował dobre lata temu 200Pln,ale wtedy nie było jeszcze takich wynalazków na rynku tak wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea silikonowe biustonosze z H&M 04.12.05, 19:30 te z allegro mnie odstraszają ale ostatnio widziałam je w H&M i nie wyglądają źle. Czy ktoś sobie taki kupił i może coś o nim powiedziec? kosztują 39zł Odpowiedz Link Zgłoś
anula_ka biustonosze wykończone silikonem 05.12.05, 09:32 Czy ktoś wie gdzie taki kupić? chodzi o normalny biustonosz bez ramiączek, który w srodku wykończony jest silikonem, aby wszystko sie trzymało. NBie chodzi mi o powiększenie biustu ale o to aby nie opadał bez ramiączek Odpowiedz Link Zgłoś