tralalumpek 01.01.06, 20:17 dziewczyny! nie wiecie kiedy sa wyprzedaże na wyspach hula gula? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:07 no właśnie, bo wybieram sie tam na urlop i chciałabym wiedziec :-) A jest tam h&m i zara??? Odpowiedz Link Zgłoś
katechina Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:10 Z przykrością muszę poinformowac,że na hula gula wyprzedaży w tym roku nie będzie z powodu wyjatkowo silnych wiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:11 o nie! to co ja teraz zrobię??? Bez wyprzedazowych zakupów nie przezyję ani chwili :-(((( Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:13 ale może chociaż internetu nie wywieje i bedę mogła tam coś z allegro ściągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:44 No wlasnie, po co ci wyprzedaze jak wszystko mozna kupic na allegro, najlepszy wybor, ceny i z domu nie trzeba wychodzic:-) Niedobrze mi jak otwieram kolejne watki z linkami do allegro:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:54 miumiu75 napisała: > Niedobrze mi jak otwieram kolejne watki z linkami do allegro:/ nie wiem zópełnie o co ci chodzi, forum jest chyba po to, żeby się poradzic. a jak sie wacham, kupic czy nie kupic, to chyba wolno mi spytac o zdania, nie? i nie musisz od razu miec pretensji i zionąć jadem. a ze na alegro jest najlepszy wybur i same seksi ciuszki, no to chyba normalne, ze na forum jest duzo linkow do fajnych aukcji. pszepraszam za błendy, ale mam dyslekcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:57 no bo wiesz ja jestem zakompleksiona, mialam problemy w dziecinstwie, jestem rozgoryczona, bezrobotna, nikt mnie nie kocha, jestem stara i brzydka albo jescze cuś..... i dlatego tak zione jadem jak smok niewawelski Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: wyprzedaże 01.01.06, 22:01 tralalumpek napisała: > no bo wiesz ja jestem zakompleksiona, mialam problemy w dziecinstwie, jestem > rozgoryczona, bezrobotna, nikt mnie nie kocha, jestem stara i brzydka albo > jescze cuś..... i dlatego tak zione jadem jak smok niewawelski > moja droga, ja rozumiem, każda z nas ma swoje problemy, ale to jeszcze nie powód rzeby krytykowac allegro. mi sie na pżyklad rano tips wziął i ułamał i terz mogłabym z tego powodu zionąć jadem, a tego nie robie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: wyprzedaże 01.01.06, 21:54 Nie wiem, kiedy są wyprzedaże na tych wyspach alejak będą, zawijam kiecę i lecę:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne pomuszcie!!!!! 01.01.06, 22:27 Wybieram sie do h&mu!!!! Mam mało pienionżkow!!!!!11111111 Czy ktoś wie, kiedy będzie przecena 70% !!!!!11 PS. Jak chodzicie po domu????? Bo ja w majtkach!!!!!!!!11 Czy mam zakładać stanik!!!!!!!!!!!11111111111111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
gaja102 Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 10:59 No i ten wątek też piekielnie inteligentny i śmieszny,hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 20:37 owszem, śmieszny jest :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 21:39 gaja102 napisała: > No i ten wątek też piekielnie inteligentny i śmieszny,hahaha. to, że jestes zakąpleksioną myszką, jeszcze cie nie upowarznia do ziania jadem na wrzystkie strony!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katechina Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 21:05 Do pracy najlepiej ubrać sukienkę w kolanko,jakis półgolfik (może byc z rękawkiem)no i nie zapomnij o butkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 21:09 ja sadze, ze lepszy bedzie polgolfik na dlugi rekaw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: pomuszcie!!!!! 02.01.06, 21:54 Niezależnie od długości i rozmiaru golfiki mają RĘKAWKI :-) A jakie rajstopki do tego zestawu??? Przepraszam zestawiku :-) Odpowiedz Link Zgłoś