Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    18.10.06, 15:38
    Mam w szafie kilka apaszek...i zero pomysłu na nie.
    Jak się powinno nosić apaszke?do czego? Pomijam oczywiście kwestie kolor/wzór bo z tym jakos sobie poradze :)
    Zawsze mi się wydawało, że apaszka pasuje raczej dojżałym eleganckim kobietom.Czy można je jednak nosić na sportowo?
    Jakieś pomysły, rady?
    Obserwuj wątek
      • threadless Re: Apaszki 18.10.06, 16:27
        ach apaszki:) moze napisze, jak ja je nosze, bo mozlowosci jest sporo.
        lubie zakladac jedwabne apaszki do powyciaganych, bialych lub szarych t-shirtow
        i trampkow. zawiazuje je roznie - zalezy od tego,czy chce ochronic gardlo przed
        wiatrem czy pokazac jak najwiecej apaszki;) gdy desen koresponduje np. z butami
        czy torebka.
        czesto zakaldam tez apaszki do koszul i wtedy zawiazuje je pod kolnierzem i
        nosze razem z perlami.
        no i oczywiscie pozostaje jeszcze noszenie apaszki na glowie niczym opaski.
        wiele osob przywiazuje tez apaszke do torebki, ale to akurat mi sie nie podoba.

• maggi9 Re: Apaszki 18.10.06, 16:43
          A możesz powiedzieć jaką(chodzi o deseń) i jak wiązesz apaszke noszoną do jeansów i t-shirtu?
          • jannik Re: Apaszki 18.10.06, 17:56
            a przewlekanie apaszki przez szlufki do jeansow wchodzi w gre? ;-)
          • threadless Re: Apaszki 18.10.06, 17:58
            hej! jak wroci moj chlopak z aparatem to zrobie zdjecie:)
            • maggi9 Re: Apaszki 18.10.06, 18:10
              O super dziękuje:)
              Przekładanie apaszki przez szlufki, przywiązywanie do torby i robienie z apaszki opaski już przerabiałam.Teraz chciałabym poznać sposoby wiązania na szyi
              • kunsia Re: Apaszki 19.10.06, 00:12
                w hermesie maja cale ksiazeczki ktore pokazuja dokladnie co i jak z nimi zrobic
                maja nawet schemat jak ja zlozyc.... bo toche to trudne do opiasnia
      • axasa2 Re: Apaszki 19.10.06, 08:25
        Maggi... w ROSSMANIE widzialam taka cienka ksiazeczke (dzial prasy) o wiazaniu
        apaszek, kosztowala jakies 4-5 zl, a w niej krok po kroku jak wiazac apaszki.
        Takie same tez byly o wiazaniu krawatow i uczesaniach z dlugich wlosow ;-)
      • ivvette Re: Apaszki 19.10.06, 11:21
        Nie znosze apaszek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka