agacia1980 04.03.07, 21:36 Jakie macie zdanie nt butów z tej firmy?? Czy są porządne (solidne) czy to buty z serii "jeden sezon" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy215 Re: buty ZARA 04.03.07, 21:53 Nie kupuję butów w sklepie gdzie głównie sprzedaje się odzież, mam zahamowania jakieś. Ale może ktoś ma dobre doświadczenia, dziewczyny z forum kupują je namiętnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: buty ZARA 04.03.07, 22:35 mam, wiekszosc "jednorazowa" , ale sa tanie wiec nie ma wielkiej szkody jak sie zniszcza Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 05.03.07, 10:37 nie odbiegaja od innych marek ktore kupowalam poza promod, na ktorym sie zawiodlam... Odpowiedz Link Zgłoś
mroof Re: buty ZARA 05.03.07, 13:20 moje kozaki są na hiszpańską zimę - przemakają i ciężko schną, a poza tym sól na ulicach robi im chyba większą krzywdę niż jakimkoliek butom które kiedykolwiek miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty ZARA 05.03.07, 13:31 mnie sie rozpadly jedne baleriny dosc szybko, ale z drugiej strony mialam inna pare identycznych, tylko w innym kolorze i mam je nadal, 3 lata minely i wygladaja jak nowe. raz mi sie jedne sandaly rozpadly od razu przy pierwszym noszeniu, reklamowalam. natomiast mam jeszcze z 5 par innych butow z zary i nie odbiegaja jakoscia od innych firm oferujacych buty w podobnych cenach. inna rzecz, ze ja mam wiele par i nie nosze jednych ciagle, takze raczej mam buty na dluuuuugo Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_do_przodu Re: buty ZARA 05.03.07, 13:48 Ja miałam klapki - czarne, jak śgiągałam to witała mnie czarna stopa zabarwiona, podobnie z czerwonymi, też straszliwie barwiły i paliły w stopy bo nie były ze skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty ZARA 05.03.07, 13:54 mnie barwily na czarno stopy buty z esprit ;)) a bardzo wygodne byly! buty ktore ja kupowalam w zarze byly albo z materialu (szmaciaki tzw) albo ze skory. Odpowiedz Link Zgłoś