tepetoja 29.05.07, 00:09 Uwaga z tymi torbami!!! chłopaki nie dajcie sie nabrać!!! to podpucha gazety!!! w każdym razie nie pomagać nosić torebki dziewczynie bo PiSuary posądzą was o dewiacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torebkidodatki [...] 29.05.07, 10:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 "modne" bo ktoś tak powiedział? 29.05.07, 12:08 torebkidodatki napisał: > a Tinky Winky kupuje w www.torebkidodatki.pl a stado bezgustnych baranów zaraz posłucha,ja ubieram się tylko w to ,co uważam za eleganckie,gustowne,wygodne,pasujące do mojej sylwetki i stylu Odpowiedz Link Zgłoś
dziwka_natelyego Re: "modne" bo ktoś tak powiedział? 29.05.07, 12:24 Hm... to tak jak ja. Dlatego zawsze niezależnie od trendów mam tylko wielkie pakowne torby i torebki w których jestem zakochana.A tzw trendy mam w nosie, o!!!Ale parę tych modeli jest świetnych-np ten marynarski z napisem Riviera mnie urzekł:) czy ktos wie gdzie można kupic to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
tacomadwa Re: "modne" bo ktoś tak powiedział? 09.06.07, 15:12 Calliope to nazwa niektórych sklepów Terranova. Taki mały chłyt majketingowy, że niby nowa firma. Generalnie szukaj w sklepach Terranovy, w których w zeszłym roku była likwidacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
regentka Re: "modne" bo ktoś tak powiedział? 16.12.07, 21:26 Faktycznie, na trendy należy uważać tylko w ekonomii. Ubiór odzwierciedla nie tylko nasz gust, ale i charakter, który przynajmniej u mnie trendom nie podlega. Mogę kupować tam gdzie Twinki Vinki i pisuarom nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
only-i Płócienne torby 31.05.07, 16:57 w tą zimę kupiłam bluzkę z terranowy i miała właśnie na metce napisaną tą firmę z jakiej jest ta torebka Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Płócienne torby 09.06.07, 16:48 urocza:) serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,4168874.html?i=10 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,4168874.html?i=12 Odpowiedz Link Zgłoś
selenauta [...] 03.09.07, 22:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś