mirabilandia 11.10.07, 15:24 Podobaja mi sie te kozaki, co o nich myslicie? www.cogdziezaile.pl/index.php?p=3825 Czy ktos widział je moze w Krakowie? Jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bgoralska1972 Re: kozaki z Venezii 11.10.07, 15:30 bylo niedawno o butach tej firmy - generalnie maja kiepska opinie - jesli chodzi o zalatwianie reklamacji, ktorych u nich nie brakuje. W kazdym badz razie jak bedziesz kupowac to poogladaj dokladnie - bo widzialam u nich buty za prawie 500 zł z klejem na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: kozaki z Venezii 12.10.07, 13:44 bardzo fajne, szukaj w sklepach firmowych ;) jak obejrzysz to wrzuc info jak kupisz to daj znac jak sie sprawuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: kozaki z Venezii 12.10.07, 20:59 Widziałam i przymierzałam. Ale nie kupilam. Buty ładne, ale kiedy je przymierzyłam okazalo sie ze na zgieciu stopy sa dosc twarde, cos mi w nich nie pasiło. Nie czułam sie w nich najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś