kowal_ska 16.05.08, 08:06 Jak wam podobają się okulary dołączone do ostatniego numeru? Ja jestem miło zaskoczona. Podobają mi się i nawet mi pasują. Jakość też nie najgorsza jak na te 9,90 zł - koszt pisma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 08:17 Na szczescie mam kiosk gdzie TS sprzedaja bez gadzetow:)za 7 z groszami Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 09:10 ja prenumeruję TS. więc dostaję zawsze z tymi gadżetami,ale tak na chybił-trafił.mam te czarne okulary i już wczoraj się w nich opalałam na balkonie.nie są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 09:19 Nie jestem w stanie uwierzyć w jakość okularów z gazety. Mówiąc jakość mam na myśli ochronę oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo6528 Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 10:33 A nosząc soczewki kontaktowe z filtrem UV patrzyłabys na jakość (ochronę oczu) czy na wygląg okularów? Mi się po prostu podobają te okulary - nie licząc dośc widocznego napisu "Twój Styl". Odpowiedz Link Zgłoś
askaa02 Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 10:38 ten napis bardzo łatwo można usunąć zmywaczem do paznokci:D okulary wiadomo,ze nie mają najlepszej ochrony,ale moim zdaniem lepsze te niż żadne;) jak je zgubie bynajmniej nie bedzie mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: Twój Styl - okulary 17.05.08, 18:41 Błędne rozumowanie. Zdrowiej bez okularów niż w okularach bez filtrów. A na temat, to nie widziałam tych okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:40 Patrzyłabym. Lubię swoje powieki równie mocno jak gałki oczne. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 18:01 możesz rozwinąć, bo nie rozumiem chyba, co ma jedno z drugim wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Twój Styl - okulary 19.05.08, 08:43 Filtr w okularach w moim przypadku spełnia dość istotna rolę ochrony cienkiej skóry wokół oczu. Okulary nie są do ochorony wyłącznie ogólnie pojętego wzroku, ale także najdelikatniejszej skóry na twarzy - tej wokół oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik1988 Re: Twój Styl - okulary 23.05.08, 15:01 Odnośnie tego, czy takie okulary (bez filtrów) są zdrowe czy nie, powiem, że raczej zdrowiej jest (dla samych oczu, nie mówię tutaj o skórze) ich nie nosić. A to dlatego, że w naturalnym odruchu ochronnym mróżymy oczy przy intensywnym promieniowaniu, zmniejszając przy tym ilość promieni UV docierających do nich. Okulary bez filtrów powodują, że oczy są "oszukiwane", osloniona źrenica się rozszerza i dociera do niej więcej szkodliwych promieni. To tak na marginesie bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: Twój Styl - okulary 12.06.08, 12:30 ponoc te okulary maja filtr 400. nie znam sie - to malo? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 11:12 chyba jestem wyjątkową snobką w tym względzie (co by sie nieźle gryzło z resztą moich poglądów) ale jak widzę gadżety będące dodatkiem do gazety dumnie obnoszone po mieście to mi się słabo robi. No, chyba, że noszą je dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:33 ensoleillement napisała: > chyba jestem wyjątkową snobką w tym względzie (co by sie nieźle gryzło z resztą > moich poglądów) ale jak widzę gadżety będące dodatkiem do gazety dumnie > obnoszone po mieście to mi się słabo robi. No, chyba, że noszą je dzieci No to jest nas dwie :-) Ja tez nie (z)noszę gadżetów gazetowych. Jeśli tylko jest możliwość kupić cos bez dodatku watpliwej jakości, to kupuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Twój Styl - okulary 12.06.08, 17:09 miska_malcova napisała: > ensoleillement napisała: > > > chyba jestem wyjątkową snobką w tym względzie (co by sie nieźle > gryzło z resztą > > moich poglądów) ale jak widzę gadżety będące dodatkiem do gazety > dumnie > > obnoszone po mieście to mi się słabo robi. No, chyba, że noszą je > dzieci > > No to jest nas dwie :-) Ja tez nie (z)noszę gadżetów gazetowych. > Jeśli tylko jest możliwość kupić cos bez dodatku watpliwej jakości, > to kupuję :-) Zgadzam się- ale robię wyjątek i używam "torebek" dodawanych do gazet- do segregowania bielizny w szufladach- w jednej dolna, w innej rajstopy. Zbieram torebki tylko te w tonacji pastelowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuageuse Re: Twój Styl - okulary 13.06.08, 10:45 bei - a ja wlasnie sie zastanawiałam co zrobić z tymi torebkami. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Twój Styl - okulary 12.06.08, 21:50 to i ja sie dopisze do tego grona. Magazyny kupuje dla lektury, a nie gadzetow. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 11:16 A mnie krew zalewa bedac w PL i chcac sobie kupic gazete bez gadzetu - prawie niemozliwe normalnie, zawsze jakas cd, dvd czy jakis naszyjniczek ... Dziewczyny nie psujcie sobie oczu takimi okularami, nie od dzis wiadomo ze takie cos nie ochrania oczu. Nie lepiej dodac 50 - 100 zl i kupic sobie nawet nie markowe okulary sloneczne u Optyka? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:22 nie zapominajmy, ze o zdrowie oczy nalzey zadbac rowniez dieta... same okulary, kremy i wszelkie zewnetrzne zabepieczenia nie spelnia roli jak sie maszyneria psuje od srodka wiec do kilku setek na dobre okulary dorzucmy kilka setek na dobra diete :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 17:57 lilianna82 napisała: > A mnie krew zalewa bedac w PL i chcac sobie kupic gazete bez gadzetu - prawie > niemozliwe normalnie, zawsze jakas cd, dvd czy jakis naszyjniczek ... Na szczescie znalazlam jeden kiosk,gdzie odczepiaja gadzety-tzn chyba same sobie biora,a cena jest taka jak bez tego badziewia:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:12 niezle tez spodziewalam sie strasznego badziewia szkoda ze wygiete wole proste :) ktore nie zamieniaja czlowieka w kosmite Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:31 beznadziejne są. dlaczego TS nie moze sie sprzedawac w wersji z dodatkiem i bez? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 12:41 nie są takie złe moim zdaniem,co nie zmienia faktu,że dodatek do gazeta nie zasługuje na odrębny wątek:)Nie są jednak na tyle rzucające się w oczy żeby można było rozpoznać,że ktoś spotkany na ulicy je nosi(chyba,że po przyjrzeniu),co innego z dodatkami typu torebka z dużym napisem.Poza tym cena TS nie zmienia się znacząco w zależności od tego czy dołączone jest coś do niego(porównując do podobnych przypadków w innych czasopismach). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Twój Styl - okulary 17.05.08, 18:53 nie chodzi mi o te głupie 2zł tylko nigdy nie wiem co z takim dodatkiem zrobic;/ bo nie noszę (torebki, torebeczki, okularow itd) a wyrzucić też szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Twój Styl - okulary 16.05.08, 19:28 TS aspiruje do lepszych pism w branzy ,propaguje akcje wstazeczki itp a tu dodaje taki badziew okulary :-/ . dlaczego nie ma opcji bez dodatku bo z dodatkiem cena jest wyzsza jednak dodatek nie wart jest polowy roznicy w cenie TS. p. Odpowiedz Link Zgłoś
k8i Re: Twój Styl - okulary 17.05.08, 16:26 Jedyny dodatek do gazaty jaki zaakceptowałam to torba na zakupy z Marcie Claire :) Za to wyjątkowo rozbrajająca jest "sexy koszulka nocna do wyboru w dwóch modnych wzorach" w dodatku do Tiny/Pani Domu/Claudi/... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Twój Styl - okulary 19.05.08, 15:25 To jest jakaś paranoja. Co roku w babskich pismach (w tym także w TS) pojawiają się artykuły o konieczności ochrony oczu przed promieniami. Promocja zdrowia itd. A potem dodają zwykłe okulary jako modny dodatek... Czy w tym jest jakaś logika? Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: Twój Styl - okulary 12.06.08, 14:28 Logika ekonomiczna to jest. Tez mnie smieszy dumne obnoszenie gadzetow gazetowych. Okulary widzialam na kims, nie powiem ksztalt niezly ale sama bym sie nie odwazyla, tak jak za nic w swiecie nie nosilaby okularow optycznych kupionych na bazarze czy nawet w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Twój Styl - okulary 12.06.08, 17:06 moj synek je nosi (3 lata)-ale tylko w domu- nie ufam ich "filtrom" Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Twój Styl - okulary 14.06.08, 01:34 No wlasnie, maja filtry czy nie? Bo wyglad mnie zaskoczyl (przyjemnie) tylko, ze to max obciach z napisem "twoj styl" chodzic, szczegolnie ze normalnie to nosze Prade, Chanela itp (zawistne, morde w kubel!). Generalnie fason jak dla mnie bomba, tylko ta ochrona sie martwie, no i musze ten napis zeskrobac, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś