Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gucci Indy

08.09.08, 14:31
    Witam,
    mam pytanko do specjalistek od markowych torebek:)
    juz od dluzszego czasu zastanawiam sie nad zakupem torebki Gucci Indy;
    www.allegro.pl/item434115251_gucci_indy_tote_black_crocodile_torebka_torba.html
    ale mam wiele watpliwosci odnosnie autentycznosci tej torebki, na ile ona jest wygodna i funkcjonalna, czy nosilibyscie taka torebke na codzien? Czy sa wsrod was posiadaczki tej torby, ktore kupily ja na allegro i sa zadowoleni? I w ogole, czy wszystkie markowe torby, ktore sa licytowane na allegro od 1 zl. sa podrobkami, jak sadzicie?
    i na marginesie: czy wolalibyscie rozpoznawany model, jak np. Gucci Indy, czy bardziej dyskretny, np. Coccinelle?
    Obserwuj wątek
      • aynalayn Re: Gucci Indy 08.09.08, 14:35
        jeszcze dodam, ze na stronie gucci.com nie znalazlam modelu Black Crocodile, tylko Black Python - czy to juz samo w sobie mowi o nieautentycznosni owej torebki?
      • dakota77 Re: Gucci Indy 08.09.08, 14:38
        Allegro to nie jest miejsce na kupowanie markowej torebki. Roi sie tam od
        podrobek. Jezeli chcesz kupic autentyk, zajrzyj np. na www.yoox.com. To jest
        internetowy butik z bardzo korzystnymi cenami designerskich ubran i dodatkow.
        • littlefrog Re: Gucci Indy 08.09.08, 15:16
          popieram, tylko nie allegro. a torba całkiem ok.
      • aynalayn Re: Gucci Indy 10.09.08, 01:28
        tez mam zastrzezenia wobec allegro, ale pytalam od innych, ktorzy juz kupilly takie same torby od tego samego sprzedawcy i sa pewni ze to sa autentyczne torby,,, no nie wiem, nie wiem...
        teraz mam dylemat pomiedzy skromna, ale praktyczna Coccinelle, a widoczna z daleka Indy... kto co woli?
        osobiscie wolalabym Indy, ale obawiam sie, ze bedzie niepraktyczna w codziennym noszeniu (a wlasnie taka potrzebuje)
        • littlefrog Re: Gucci Indy 10.09.08, 09:01
          aynalayn napisała:

> tez mam zastrzezenia wobec allegro, ale pytalam od innych, ktorzy juz kupilly t
          > akie same torby od tego samego sprzedawcy i sa pewni ze to sa autentyczne torby
          > ,,, no nie wiem, nie wiem...

zważ na to że pytasz na allegro osoby które prawdopodobnie nigdy w życiu nie
          widziały oryginalnej torebki gucci :)
      • rahmanov Re: Gucci Indy 10.09.08, 03:18
        to podróbka

• gina_rossi Re: Gucci Indy 10.09.08, 10:39
        popieram poprzedniczke - ewidentna podroba i do tego za 600 zl!
        Oryginalna Indy kosztuje od 930 Euro i to jest ta malutka.
        A normalnej wielkosci - 1750 Euro! Zobacz sama:

www.gucci.com/de/german/de/fall-winter-08/handbags

Ogladalam oryginal w sklepie, ale sie rozmyslilam - nie ma zapiecia!
        tylko te smieszne sznureczki. Nie praktyczna!
        Kup lepiej za ta sume inna torebke.
        Cocinelle ma bardzo fajne torebki. Ale tez i "Simple".
      • anisia25 Re: Gucci Indy 10.09.08, 15:43
        Czy Ty na prawdę jesteś tak naiwna, że wierzysz w to, że ktoś charytatywnie kupi
        dla Ciebie torebkę i sprzeda ją Tobie za ułamek ceny???
        Good Luck!
      • aynalayn jestem w szoku 10.09.08, 21:57
        www.allegro.pl/show_item.php?item=434115251&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
        sprzedala sie za 1400 zl!
        jezeli to rzeczywiscie podrobka, to wspolczuje nabywcy:(
        a jak nie?
        • rahmanov Re: jestem w szoku 10.09.08, 22:05
          to jest podróbka

sprzedawca ma 2 transakcje a kupujący 8

prawdopodobnie oszust nabija sobie ranking i tworzy iluzje że sprzedajne drogie torebki na któe jest popyt

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka