Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? o co

16.01.09, 18:25
    tu chodzi ?
    zlosliwa i ma buzie niezlej jedzulki - jaszczurki. Ludzie, kto ja
    promuje ? a moze rzeczywiscie trafia do przekonania ? ja widzialam
    zaledwie kilka jej zdjec (coz....) i czytalam kilka jadowitych
    komentarzy dotyczacych stylu innych kobiet (wszystko jedno czy
    uzasadnionych czy nie)...
    Obserwuj wątek
      • kamila29091 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 18:52
        nie umie mowic, nie umie sie pokazac, nie umie sie ubrac...gdyby nie
        Oliver wogule bym nie wiedziala ze istnieje... taka mala dla mnie
        nic nie znaczaca jest... zlosliwa z charakteru... i to tylko o niej
        swiadczy
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:10
          tak, tak, zlosliwosc ma wypisana na buzi.
          A Oliver to kto taki ? Wiem, ze mam braki, ale plotka czytam dopiero
          od dzis ;)
          • gweeny Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:16
            Oliver, to jej żenujący mąż, który tak właściwie ma na imię Piotr -
            no ale to takie pospolite imię :p
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:17
              nie gadaj :))) fajna klika. ciekawe kto za nimi stoi ?
          • hazel_dobkins Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:19
            www.olivierjaniak.com.pl/main.html?src=%2F#1,0
            • miska_malcova Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:21
              durna wydmuszka
              • elfia4 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 23.01.09, 18:36
                miska_malcova napisała:

> durna wydmuszka
                Słyszałam kiedyś rozmowę z nią i jeszcze kimś. Ciekawie się wypowiadała, ripostowała, może pojawia się jakaś złośliwość, może to poprostu jej "uroda".
                Z jakiś sporadycznych wizyt tej pani w tv mam wrażenie, że to raczej inteligentna kobieta, a nie pustak.
                Nawet nie wiedziałam, że to kobieta janiaka. Chyba muszę czasem zaglądać do serwisów plotkarskich, bo w tvn24 takich informacji nie ma;)
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:23
              o ja pier....
              • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:23
                to bylo na widok olivera ...
                • hazel_dobkins Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:29
                  hehehe..dobrana para ;)
                  • paulinaa Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 20:07
                    o tak, az sie boje pomyslec jakie moga byc ich ewentualne dzieci ;)
            • foamclene Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:24
              oj witrynke ma slabiutka
              a za cene butow jakie nosi moglby miec profesjonalnie przygotowana
              strone
              gdyby dorzycil jeszcze rownowartosc koszuli
              bylaby nawet etsetyczna ;)
              • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:26
                a czym ten OLIVER sie, ze tak powiem, para ? zawodowo ?
                • foamclene Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:27
                  gwiazdor stacji telewizyjnej z zawodu ;)
                  ale nie pamietam ktorej
                  tvn albo polsat ;)
                • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:28
                  juz wiem... doczytalam ;) udalo mi sie przebrnac do trego, ze jest
                  prezenterem w telewizji KOLOROWEJ.
                  a wyglada jakby prowadzil knajpe meksykanska...
              • kinky5 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 21:57
                faktycznie, strona koszmarna...
            • gweeny Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:26
              "witam pięknie" ale narcyz :D
              • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:38
                witam pieknie, to nie narcyz, to BURAK.
            • zloty.strzal Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 14:52
              hazel_dobkins napisała:

> www.olivierjaniak.com.pl/main.html?src=%2F#1,0

Marna ta jego strona.
      • lili-pop [...] 16.01.09, 18:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • foamclene lili ??? 16.01.09, 19:26
          lili co Ty masz w sygnaturze, ze Cie gazeta.pl tak wycina?
          link do konkurencji
          :)
          • lili-pop Re: lili ??? 16.01.09, 22:05
            foamclean- link do aukcji gdzie sprzedaje ciuchy używane i bloga.
            Generalnie dokładnie tak samo jak 3/4 dziewczyn z naszego forum.
            Ech, bez sensu- bo nie raz daję rady, staram się pisać sensownie a potem całość jest wykasowana.
            • foamclene Re: lili ??? 17.01.09, 11:23
              a no komercyjny link ze handlowy pewnie to wycinany
              wstaw samego bloga bez aukcji allegro to bedzie dobrze
      • hazel_dobkins Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:29
        czytałam chyba jeden wywiad z nią na temat stylu ubierania sie ludzi
        z tzw pl szołbizu ;) i jej złośliwości są uzasadnione wg mnie
        sama masz okazję oglądać tu różne galerie z imprez wszelakich, te
        postaci niejednokrotnie zasługują na gorzkie słowa
        co do samej Malinowskiej, mam wrażenie, że po chodzeniu na
        wybiegach, usilnie szuka swego miejsca, chwyta się czego popadnie
        vide "Taniec na lodzie",(program dla podrzędnych osobliwości tv) czy
        jak to się nazywa??
        jak masz to podrzuć linki z tymi złośliwościami ;)chętnie poczytam w
        wolnej chwili
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:34
          Plotek ja czesto cytuje ;)
          dzisiaj zacytowali to co powiedziala o takiej Rutowicz ;):))
          wszystko jedno czy uzasadnione czy nie (bo akurat uzasadnine w tym
          przypadku), ale niech sie panienka nie uwaza za Bog wie kogo, bo
          jest zwykla ges, az piora z ekranu leca.
          • hazel_dobkins Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:39
            aaaa..to zajrzę na plotka ;)
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:42
              zycze udanych wzlotow intelektualnych i duchowych ;):)))
              • hazel_dobkins Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:43
                dzięki :)jak słyszę nazwisko Rutowicz..to istotnie
                zapowiada..mózgowy i estetyczny wstrząs ;)ale co tam ;)
                • nessie-jp Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 21:39
                  Ja właśnie panią Malinowską kojarzę tylko i wyłącznie dzięki nawiązaniu do pani
                  Rutowicz :) Bo Jola Rutowicz to klasa sama w sobie
            • pinacolade Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:44
              Oglądałam "Magiel towarzyski" z panią Malinowską w roli głównej.
              Czy ona jest taką wyrocznią mody, taki polskim wydaniem vogue'a? Jeżeli tak, to czemu pisze w "Party"?

Btw; Pan Jacyków poszedł za falą i sprawił sobie wąsy. Czyżby Pitt dotarł do Jacykowa? (:
      • ensoleillement Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:46
        ha ha to się uśmiałam:) a ktoś ostatnio narzekał, ze foremki humoru nie maja:)
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 19:50
          zawsze sie znajdzie jakis malkontent...
        • paulinaa Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 20:08
          w twoim stylu napisali, ze forumki z mody są złośliwe ;-)
          • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 09:29
            > w twoim stylu napisali, ze forumki z mody są złośliwe ;-)

jestes pewna, ze nie byl to wywiad ze steczkowska ? ;)

a propos TS... TS kiedys byl moim rytualnym pierwszym zakupem po
            przekroczeniu granicy. To bylo kiedys, w czasach, kiedy TS nie
            dorownywal kobiecej prasie swiatowej, tylko bardzo ja przewyzszal
            poziomem. Po odejsciu Kaszuby TS stal sie zwyklym magazynem, jednym
            z wielu. Dlatego pierniczyc nalezy to, co oni pisza dopoki nie
            podciagna sie do poziomu przecietnej Polki.
          • bgoralska1972 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 15:32
            A czytałam i od razu skojarzyłam że o to forum chodzi.
            Co do Karoliny Malinowskiej. Jej styl jest ok ale Imo jak na jej wiek i branże w
            której siedzi zbyt grzeczny. Jednak do francuskich czy amerykanskich osób z
            magazynów typu Vogue czy ELLE troche jej brakuje.
            Osobiście uważam też, że inaczej bym partrzyła na oceny osoby która kilka lat
            popracowałaby sama jako stylistka a potem niech się
            wypowiada jako Guru.
        • pinacolade Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 21:54
          A z czego się śmieje, hm :D?
      • paulinaa Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 20:06
        taka panienka co kiedys byla modelką i teraz uwaza sie za wyrocznie w kwestiach
        mody :D mnie ona smieszy, podobnie jak niejaka horodyńska joanna
      • lilianna82 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 20:49
        Nie znasz Karoliny ? No popatrz, a moje dwie kolezanki niemki je znaly zanim ja
        o niej uslyszalam, dziewczyna dobrze zarabiala w Stanach, wspolpracowala wiele
        laz z Muccia Prada, nawet fotosy jej Lagerfeld robil i takie tam, na roznych
        oklatkach kobieta byla (nie raz ani nie dwa razy w Vogue na okladce byla) itd
        ... ale to bylo jakies dobre 10 lat temu.
        Wrocila kilka lat temu do PL i po dzien dzisiejszy jak narazie siedzi :)ima sie
        roznych prac itd.
        Bodajze jest absolwentka Poznanskiego ASP.
        • lilianna82 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 20:54
          Jeszcze mi sie cosik przypomnialo. Nazywana byla bodajze " Bambi " bo miala mega
          odstajace uszy ktore dodawaly jej moim zdaniem uroku, niestety chyba je zoperowala.
          Stary filmik o niej:
          de.divertis.com/video/video100009418_Karolina_M
          • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 09:24
            > Stary filmik o niej:
            > de.divertis.com/video/video100009418_Karolina_M

teraz wiem dlaczego jej nazwisko nic mi nie mowi.jest przezroczysta,
            uszy nie tak ogromne jak legenda glosi, a kazdym razie nijak sie
            maja do brodawki cindy crawford. znakow szczegolnych brak, uroda
            bardzo przecietna no i ta zakuta w wyrazie twarzy zawzietosc "chlop
            zywemu nie przepusci". nieeee. kilka okladek w vogue to jeszcze nie
            wszystko. nazwyska nie ma, chyba ze wsrod mlodych polek sledzacych
            kariery rodaczek.
            • foamclene Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 11:27
              chyba w tej branzy jak w kazdej drogi moga byc rozne
              niekoniecnzie trezba byc pieknym albo interesujacym :)
              albo nadawac sie do tego co sie robi :)
              tzreba byc mocno zdesperowanym ;) i stawiac wszytko na jenda
              karte :)))))))
        • danuu Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 11:10
          lilianna82 napisała:
          > Bodajze jest absolwentka Poznanskiego ASP.

Chyba nie, studiuje costam na UW. Generalnie teraz zgrywa wielka
          intelektualistke, a jak robila kariere to rzucila liceum (wiem, bo chodzila z
          moim kumplem do klasy), a mature albo zdala ledwo, albo eksternistycznie
          • varna771 Re: Karolina Malinowska -szara myszka 13.03.09, 15:36
            Chyba nie, studiuje costam na UW. Generalnie teraz zgrywa wielka
            > intelektualistke, a jak robila kariere to rzucila liceum (wiem, bo
            chodzila z
            > moim kumplem do klasy), a mature albo zdala ledwo, albo
            eksternistycznie

Zgrywa wielka "intelektualistkę"!! ponoć studiuje italianistyke +
            drugi fakultet.trzeba dodac,iż malinowska ma chyba 27 lat ja w jej
            wieku to juz zapomnialam co to studia :) to samo tyczy sie aparatu
            ortodontycznego taka swiatowa i dopiero niedawno zalozyla... w ogóle
            to taka szara z niej myszka.
            • gabrielafrancuz Re: Karolina Malinowska -szara myszka 13.03.09, 16:04
              Może, podczas gdy Ty studiowałaś, ona nie miała na to czasu? Nigdy nie
              słyszałam, żeby Malinowska, czy to na łamach pisma dla intelektualistów "Party",
              czy to w TV, robiła z siebie co najmniej doktora albo profesora w jakiejś
              dziedzinie.
              • varna771 Re: Karolina Malinowska -szara myszka 13.03.09, 16:51
                gabrielafrancuz napisała:

> Może, podczas gdy Ty studiowałaś, ona nie miała na to czasu? Nigdy
                nie
                > słyszałam, żeby Malinowska, czy to na łamach pisma dla
                intelektualistów "Party"
                > ,
                > czy to w TV, robiła z siebie co najmniej doktora albo profesora w
                jakiejś
                > dziedzinie.
                ona nawet licencjata nie ma ...a czy ja gdzies napisalam ze robi z
                siebie doktora/profesora ?
      • zettrzy Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 22:40
        a kto to taki Karolina Malinowska?
        Olivier Janiak, to brzmi dumnie, choc nie w trumnie, prawie jak
        Marilin Pipsztycka, skad ludzie biora takie pomysly na imiona dla
        noworodkow?
        • gabrielafrancuz Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 23:22
          Facet sam sobie zmienił podobno imię z Piotra na Oliviera - chociaż, do dowodu
          mu nie zaglądałam ;-)
          • gabrielafrancuz Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.01.09, 23:25
            Odnośnie samej Malinowskiej i jej krytycznego spojrzenia na modę, to jest ono
            bardzo w stylu Jacykowa - pisze razem z Horodyńską, że pan, pani X. wygląda
            niedobrze, ale nie powie, co zrobić, żeby wyglądał/-a lepiej. Tak wygląda cała
            branża stylistów w PL?
      • diabel.lancucki Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 02:20
        IMO brzydka, źle ubrana, chuda jak nieszczęście. Osobiście nie znam, więc nie
        wiem jaki ma charakter. BTW to chyba jakaś modelka, tak?
        • lashqueen Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 09:52
          diabel.lancucki napisała:

> IMO brzydka

Nie no, dziewczyny, troche obiektywizmu! ;) Brzydka to jest np. wspomniana wyzej Rutowicz czy Agata Buzek. Malinowska jest ladna, ale taka przecietnie ladna, w ogole nie interesujaca, nie przyciagajaca uroda, nijaka. W tv prezentuje sie troche lepiej niz w statycznych pozach na zdjeciach.
          • confused.girl Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 10:24
            Nie, nie zgadzam się Dla mnie Malinowksa jest po prostu nieładna. Tak nieładna
            jak Buzek. I raczej bym powiedziała, że jeśli już to karierę prędzej zawdzięczaj
            właśnie swojej brzydocie niż urodzie ;) co, nie tak jeszcze dawno temu, było
            trendem w wyborze modelek ;)
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 10:46
              nieladna moze nie, ale ma taka zwykla, prosta urode. w zawodzie
              modelki jest to o tyle dobre, ze nie przycmiewa pracy stylisty.
          • bgoralska1972 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 15:33
            Przynajmniej umiała skorzystać z operacji plastycznych :)
          • diabel.lancucki Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 17:14
            Rutowicz to tak naprawdę nie wiadomo jaka jest, nikt jej bez makijażu zapewne
            nie widział ;-)
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 20:11
              diabel.lancucki napisała:

> Rutowicz to tak naprawdę nie wiadomo jaka jest, nikt jej bez
              makijażu zapewne
              > nie widział ;-)

ani przy porannym goleniu ? ;)
          • croyance Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 20.01.09, 19:02
            Agata Buzek jest IMHO bardzo ladna, a Malinowska nie wiem, jak
            wyglada.
      • florena82 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 10:24
        Janiak nie zmienil imienia tylko uzywa swojego drugiego - Olivier.
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 10:44
          Piotr Yaniaque
          • confused.girl Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 11:07
            sankanda napisała:

> Piotr Yaniaque

dzieki. niezle sie usmialam :D
          • foamclene :D n/t 17.01.09, 11:29

• zettrzy Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 20.01.09, 18:03
            > Piotr Yaniaque

a nie Pierre? :D
      • jagoda_pl Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 20:02
        Karolina Malinowska po zakończeniu kariery modelki na Zachodzie przybyła do kraju i szuka swego miejsca w życiu, czyli: bywa na bankietach, jeździ z gwiazdami na lodzie;) i się wypowiada w "Party".

A z racji, że niejaki Tomasz Jacyków wypromował się za pomocą złośliwości wobec gwiazd, Karolina podchwyciła i chce być drugim Jacykowem:).

Mnie ona jakoś szczególnie nie drażni, a zgoła nawet kiedyś zaimponowała wyśmiewając niektóre swoje nieudane stylizacje - przynajmniej nie udaje nieomylnej. Styl ubierania ma wg mnie ok, bardziej "normalny" niż jej koleżanki Horodyńskiej.
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 20:14
          w mysl zasady "na bezrybiu nawet rak jest ryba" wypromowala sie
          dawno temu Monika Jaruzelska,ale przeciez nie mozna porownywac jej
          poziomu z "poziomem" Jacykowa czy tej jedzulki Malonowskiej...
          • jagoda_pl Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 20:19
            Poziomu Malinowskiej w ogóle nie da się za bardzo oceniać, bo ona nie zajmuje się stylizacją, tylko krytykowaniem stylizacji;).

Jacyków był następcą Jaruzelskiej - on też korzystał z "bezrybia";), choć z tego co pamiętam też niezłe sesje robił.
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.01.09, 20:29
              a teraz zmienil publike ;) nie przepadam za nim, niewiele o nim
              wiem, wysluchalam kilka razy smetnego pierdzenia, ktore mialo byc
              wypowiedzia na jakis temat. jego osobista stylizacja jest...tak malo
              osobista, ze naprawde szkoda ze to wlasnie ten pan ma monopol
              na "styl".
              • elejna Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 18.01.09, 16:17
                Ta pani pomimo swej niebanalnej urody ktorą urzekła swiat mody i
                powiedzmy błyskotliwosci, nie powinna zabierac głosu w sprawach
                stylu i mody bo jeszcze niedawno stała rozczochrana rozmemłana i w
                byle czym przy swoim wycackanym tip top męzu. Urządzała demonstracje
                jak to ma swoj wyglad w d ,wybiera nonszalancje.A teraz co ktos jej
                zapłacił wbiła sie w szykowną kiecke i obsmarowywuje innych? uuuuu
      • leeloo2002 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 22.01.09, 23:04
        Czego wy chcecie od tej dziewczyny. Przecież ubiera się przynajmniej poprawnie,
        a moim zdaniem bardzo dobrze. U mnie ma duży plus za dobrze dobraną biżuterię:
        zazwyczaj ma świetne kolczyki.
        Wygląda świeżo i ładnie. Zwłaszcza po przyciemnieniu włosów. A że komentuje
        wpadki ubraniowe ludzi: co w tym złego? Ma doświadczenia branżowe i coś tam
        wie. Jak nie ona, to robiłby to ktoś inny. Być może powinny się zastanowić z
        Horodyńską nad zmianą formuły - może ktoś im zapropnuje program w stylu "jak sie
        nie ubierac" ale do tego trzeba osobowości i życzliwości dla ludzi. A mam
        wrażenie że takie złośliwe, negatywne ploteczki lepiej się sprzedają
      • k.1980 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 10:18
        Po pierwsze to ja się w ogóle dziwię jak Malinowska mogła zostać
        modelką...Modelka może być brzydka, jak przynajmniej jest ciekawa, ale TA PANI
        ... hmm jest mniej niż pospolita... Nie mówiąc już o tym co mówi i jak mówi.
        Naprawdę zanim ktoś zacznie oceniać innych powinien spojrzeć na to co sobą
        reprezentuje strojem, zachowaniem, słowami...Istnieje w Polsce jako modelka
        TYLKO DLATEGO, że wszystkie najlepsze Polki wyjechały zagranicę i na tamtych
        wybiegach robią karierę...
        Ona zaś zagranicą NICZEGO nie ma na co liczyć ...
        Co do Pani Horodyńskiej to no cóż może i potrafi się ubrać, ale nie jest Anna
        Wintour to nie jest więc najpierw powinna coś sama zrobić, w czymś zaistnieć,
        stworzyć, a potem krytykować...

NO cóż POLSKA!!! ??? :(
      • july-july Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 13:51
        Ma troche taką przezroczystą urodę, ale jest ładna, subtelna,
        delikatna.
        Jeśli ktoś występuje w badziewiu typu gwiazdy na lodzie, to ja juz
        mam opinię. Ale Malinowską widziałam u Wojewódzkiego i w Maglu -
        podoba mi sie, że nie jest słodką lalunią jak wiele modelek (z
        reszta aktorek i piosenkarek też). Ma swoje zdanie, jest wyrazista.
        Pamietam jak u Wojewódzkiego powiedziała, zapytana dlaczego modelki
        idące po wybiegu nie uśmiechają sie, "a widziałeś kiedyś
        uśmiechajacy sie wieszak?". Aż Wojewódzki zgłupiał.:)
        • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 15:48
          to bardzo glupio odpowiedziala, bo po pierwsze nie sra sie na wlasna
          profesje, zwlaszczan gdy chodzi o byla profesje, w ktorej nie udalo
          sie wybic ponad szarosc i przecietnosc - to nakazuje zwykla
          przyzwoitosc. po drugie, jak na modelke, to nikle ma pojecie o swoim
          zawodzie, bo jest duzo rozesmianych topow, nie tylko na zdjeciach,
          ale i na wybiegach. byc moze tylko topy maja prawo do usmiechu, nie
          wiem, w kazdym razie na ostatnim pokazie Soni Rykiel (kolekcja
          zimowa 2009-2010), modelki nie dosc, ze sie rechcza, to na dodatek
          gadaja ludzkim glosem : przedstawiaja sie, mowia co w zyciu lubia...
          Malonowska chyba by dostala ataku serca - wieszaki nie dosc, ze sie
          smieja, to na dodatek gadaja :))
          • sabriel Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 13.03.09, 20:58
            Nijaka, mdła,bez wyrazu.Udaje znawczynie, a tymczasem sama stylisty potrzebuje.
          • july-july Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 08:27
            Ok, już ustaliłyśmy - nie znosisz baby chronicznie i choćby Ci zbudowała świat
            od nowa, zdania nie zmienisz. Mnie jest obojętna. Tyle.
            • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 11:44
              czy jest to temat o mnie czy o medialnych popisach Malinowskiej ?
              a poza tyum niczego z toba nie ustalalam...
              over
              • florena82 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 12:59
                No wlasnie meczysz kobieto ten watek ...
      • sanvitalia Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 13:31
        chciałam założyć osobny wątek, ale że to również o Malinowskiej to napiszę tu.

Przypadkowo w przerwie 'Milionerów' trafiłam wczoraj na program 'Gwiazdy na
        dywaniku' na polsat cafe prowadzony właśnie przez Malinowską i Horodyńską i ...
        większej katastrofy dawno nie widziałam! Czy ktoś ten program ogląda przed
        emisją? - pomijając to czy gwiazdy, które oceniają co fajnie czy niefajnie
        ubrane, zachowanie prowadzących woła o pomstę do nieba. Wiecznie skrzywione
        miny, pojękiwania, postękiwania, przewracanie oczami, prężenie ciała na
        wszystkie strony. Pseudozłośliwe i nieudolne komentarze. Poza tym wzajemne
        uszczypliwości. Co za katastrofa! Dziewczynkom w podstawówkę zabawa w telewizję
        lepiej wychodzi. Pomijając już fakt, że ani jedna ani druga wyglądem i strojem
        przykładu dobrego nie dała. Dno do potęgi!!
        • vickydt Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 20:22
          haha, to samo pisalam niedawno w wątku o tych 2 nieudacznych skrzywionych
          kobietach. Prężą się - idealnie to ujęłaś
          • sanvitalia Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.03.09, 14:41
            no kurcze, nad Horodyńską takie zachwyty, nad Malinowską podobne, a one taką
            chałę to odstawiają. Nie wiem czy chciały przebić Korwin-Piotrowską, ale do niej
            to lata świetlne im brakują. Serio dziwię się bardzo, że polsat pozwala aby dwie
            takie panienki obrażały innych znanych ludzi na ich antenie.
      • sandy_brown Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 15.03.09, 13:36
        nie wiem co ona na lamach "Party" tworzy wiec na ten temat nie bede
        sie wypowiadac- ale jak tak ogladam te polskie stylistki to
        zdecydowanie gorzej toleruje pania Horodynska.
        bardzo nieprzyjemne indywiduum jak dla mnie.
      • cyklamen111 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.03.09, 13:33

Żeby wiedzieć, jak ubrać się, by wyglądać dobrze i ciekawie, trzeba mieć pojęcie
        o sztuce, a głupia modelka może mieć co najwyżej pojęcie o aktualnych na tę
        chwilę trendach, dzięki bardzo ambitnemu zajęciu, jakim jest oglądanie np.
        pokazów mody. Karolina Malinowska i J. Horodyńska nie powinny oceniać stylu
        gwiazd, nie są żadnymi autorytetami gdyż same popełniają wiele błędów
        stylistycznych.
        Głos na temat mody powinni zabierać jedynie artyści i artyści-projektanci a nie
        kobiety, które najwyraźniej przeceniają swoją wartość (nie posiadające zmysłu
        estetycznego).
        • gabrielafrancuz Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.03.09, 19:17
          cyklamen111 napisała:

> Głos na temat mody powinni zabierać jedynie artyści i artyści-projektanci a nie
          > kobiety, które najwyraźniej przeceniają swoją wartość (nie posiadające zmysłu
          > estetycznego).

Zamknijmy forum. ;-)
          • sankanda Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.03.09, 12:25
            artysta projektant jest od projekotwania i tylko za to mu placa, a
            my oceniamy jego prace.
      • bianco.bianco Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 16.03.09, 22:02

Kompletnie jej nie trawię. Wydaje jej się, że ma monopol na wiedzę w
        dziedzinie mody. No właśnie. Wydaje jej się ;-)))
      • martita503 Re: Karolina Malinowska - wyrocznia ? autorytet ? 17.03.09, 22:59
        Malinowska jaka jest kazdy widzi. ale brzydka to ona nie jest. a uszy to zapewne
        jej znak rozpoznawczy, pewnie jak crawford pieprzyk.

na fotkach prezentuje sie calkiem ciekawie.
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/1
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/2
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/3
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/4
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/5
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/6
        supermodels.nl/karolinamalinowska/pictures/7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka