monikad_85 25.02.09, 09:01 www.pudelek.pl/artykul/15704/hilton_probowala_uwiesc_pattinsona/ Hehehehehehehe. Nawet nie wiecie jak mnie to rozbawiło :) To gorsze niż ZAGRAĆ w zmierzchu :D Heheheheheh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_marciniak844 Re: Biedny Rob 26.02.09, 21:53 Ale jaki wielki punkt dla Roba. Panna "brał kto chciał" obeszła się smakiem :D Ale już to całkiem intrygująca plotka www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14495 Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Biedny Rob 26.02.09, 23:11 Czytałam o tym. Marta przesłała mi linka na mail w którym przeczytałam coś porażającego. Otóż faktycznie Rob rozmawiał z Natalie, ale ona sie po czasie znudziła, i wtedy swoja szansę upatrzyła łowczyni jeleni - Paris vel Ebola. Podobno spędzili GODZINĘ (tak całe 60 minut) na rozmowie, by zaraz potem udać się do ogodu... Mam nadziję że na "dymka". Bez kontekstów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_marciniak844 Re: Biedny Rob 13.03.09, 08:45 Wrzucam tu, bo to jednak wątek o Robie. www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14804 Jeżeli tak ma się zaczynać każdy piątek 13-tego - to niech będą co miesiąc :D A zdjęcie z papierosem, to chyba najlepsze jakie widziałam <LOVE> Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Biedny Rob 13.03.09, 09:35 Tak, no wczoraj z Martą jak zoabczyłyśmy te zdjęcia to obie musiałyśmy sie nieźle chłodzić (tachokardia, hiperwentylacja - i jeszce House w tle :P). Ej, ja jako zagożała wielbicielka Kellana Lutza, przyznaję. Rob Pattinson to chodzący testosteron a zdjęcie przy ścianie ...wow. Aż traciłam watek przyglądając się w "zoom in". Co chwile parskałam głupawym śmiechem, by zaraz sie upomnieć - Monika, to sie leczy! I jeszcze ten wywiad! Rob jest, naprawdę porządnym, na swój sposób skromnym chłopakiem, to nie fair! Byłam juz taka pewna siebie, że to jego Dazzle na mnie nie działa, a tu bum! Odpowiedz Link Zgłoś