nowywzabkach 30.12.13, 07:10 Po powrocie do domu około północy, stwierdziłem brak wody w kranach. Wstaje rano i dalej nic. Zgłosiłem awarię ale osoba przyjmujaca była zdziwiona. Chodzi o blok 113b. Czy w innych blokach tez nie ma wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porto_praga Re: brak wody 30.12.13, 07:35 Pani lub pan konserwator odbierający tel zawsze sa zdziwieni i za każdym razem slysze: pani pierwsza nam to zgłasza. Jeśli chodzi o brak wody, to wczoraj wieczorem od ok. 18 chodził ochroniarz i informował ze nie bedzie wody. Do odwołania. Nieustanny brak pradu i wody na naszym osiedlu jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gach13 Re: brak wody 30.12.13, 09:40 Dokładnie. Ten ciągły brak mediów jest denerwujacy. Nie mieszkamy w Borach Tucholskich żeby ciągle zdażały sie tego typu sytuacje. A to brak prądu a to wody a to ciepla woda a to zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.stepiniak Re: brak wody 01.01.14, 19:51 popieram,dla mnie to jakis koszmar! na poprzednim osiedlu w zabkach na ktorym mieszkalimsy RAZ na 6 lat nie bylo swiatla przez 2 godz.O co chodzi?czym sa spowodowane te ciagle awarie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulazabki Re: brak wody 30.12.13, 10:00 Pan Ochroniarz mówił ze dziś od 7 rano mieli zacząć naprawę wiec miejmy nadzieję ze niedługo będzie woda w kranach. Odpowiedz Link Zgłoś