Gość: Marcin IP: *.wlms-broadband.com 28.05.10, 14:07 Ktos mi wyjasni bo nie rozumiem idei? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff1965 Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? 28.05.10, 14:21 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ktos mi wyjasni bo nie rozumiem idei? Jak dla mnie to jedyne co mogę wyczytać z list wylotowych to informacja ,czy moje dzieciaki będą miały rówieśników. Cała reszta jest mi osobiście obojętna, ale może niektórzy chcą się pochwalić, albo poznać bliżej przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 19:10 A czy Ci to w czymś przeszkadza? Mnie to ani ziębi ani parzy ale po to jest chyba forum żeby sobie pisać co sie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza-sza84 Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? 28.05.10, 20:35 A mi ten pomysł nie przypadłdo gustu. A forum niekoniecznie jest od tego, żeby każdy pisał co mu tylko do głowy wlezie - tak sądzę. Jeżeli chodzi o rodziców dzieci i poszukiwanie równieśników - ok. Ale czasem to pewnie zwykłe przechwalanki- a ja lecę tu, a ja tu, ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? 28.05.10, 20:56 To jest tragedia,całe forum zasypane listami wyl. albo pytaniami o te same hotele po raz setny.Owszem zaglądam codziennie,ale nie piszę od dawna(zresztą z tego co widzę nie jestem jedyna ze stałych bywalców),bo nie ma o czym.Ale to zasługa admina,który pozwala robić z tego forum śmietnik.Wystarczy jak np.na forum Egipt przyszpilić wylotówkę u góry i hulaj dusza,piszcie ile wlezie tylko nie róbcie bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? 28.05.10, 21:02 A dawno Cię nie było, Olin :) Ja też już rzadko pisuję, chociaż monitoruję regularnie... Listy wylotowe wg hoteli, czasu wylotu, wielkości rodziny itd. aż się smutno robi :( Dla relaksu polecam artykuł: www.emetro.pl/emetro/1,85648,7946094,Polak_jedzie_na_wakacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Listy wylotowe-co to jest i po co? 28.05.10, 21:22 Miło mi Ciebie "widzieć" Isabeau,artykuł czytałam już rano- faktycznie ciekawa wizja polskich turystów.Chociaż ja też,należę do all in-owych leni na wakacjach i muszę mieć wszystko podane na tacy,co nie zmienia faktu,że uwielbiam zwiedzać,odwiedzać,poznawać i penetrować wszystko co nowe i stare ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 to proste 28.05.10, 22:04 pani a pisze: jadę wtedy a wtedy do hotelu tego a tego na to pan b odpisuje: super ja też wtedy tam jadę oboje mają nadzieję na wakacyjne bzykanko na miejscu okazuje się że pani a to emerytowana mocno podwiędła bibliotekarka, a pan b to brzuchaty miłosnik gier rpg i s-f ale inni jelenie dalej próbują "list wylotowych"... i tak to się kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: to proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.10, 07:37 .Latam od lat na wakacje do Turcji i nie widziałam tam nigdy tabunów erotomanów ani erotomanek........ Odpowiedz Link Zgłoś
mysza-sza84 Re: to proste 29.05.10, 16:11 des4 napisał: > pani a pisze: jadę wtedy a wtedy do hotelu tego a tego > > na to pan b odpisuje: super ja też wtedy tam jadę > > oboje mają nadzieję na wakacyjne bzykanko > > na miejscu okazuje się że pani a to emerytowana mocno podwiędła > bibliotekarka, a pan b to brzuchaty miłosnik gier rpg i s-f > > ale inni jelenie dalej próbują "list wylotowych"... > > i tak to się kręci... > he,he - może nie do końca na tym to polega, ale riposta wywołała uśmieszek na mojej twarzy;) Bo czy musimy być aż tak "zaplanowani",że niezbędna jest wiedza kto z nami będzie leciał w jednym samolocie? I co - znakiem rozpoznawczym róża w klapie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza-sza84 Re: to proste 29.05.10, 16:14 Oprócz list wylotowych bardzo podoba mi się również wątek (wątki niezliczone) pt. euro czy dolary? Matko - nie wpadłabym aby takie pytanie zadać po raz enty, bo ile jest tych wątków na forum???!!! Odpowiedz Link Zgłoś