Dodaj do ulubionych

wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie

IP: 212.75.118.* 03.06.10, 12:56
Hej, wróciliśmy wczoraj z 2 tyg wczasów w hotelu Alba Resort. Mogę śmiało
powiedzieć że były to jak do tej pory najwspanialsze wczasy w moim życiu.
Byliśmy z 3,5 letnim dzieckiem.
Było wspaniale, polecam ten hotel każdemu i dla rodzin z dziećmi i dla
starszych i dla singli, każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Ja wciąż nie mogę przywyknąć do myśli że to już minęło....

Alba Resort laj laj laj laj.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 13:57
      Ja lecę 23 czerwca z mężem i dwuletnią córcią i już nie mogę się
      doczekać!!!:))Napisz co uwiodło Cię w tym hotelu?? Jak wyglądał Twój pokój itd,
      z góry dzięki za cenne wskazówki i rady odnośnie pobytu w Albie!
      • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 03.06.10, 22:08
        Aha dodam jeszcze ze dostalam pokoj w budynku 4 z widokiem na morze,
        mimo, ze za widok nie doplacalam. Dalam 5$ w paszport przy
        kwaterowaniu, moze to mialo jakis wplyw, moze to ze zagadnelam Pana
        w recepcji? Z tego budynku wszedzie jest blisko i do restauracji i
        do lobby baru i do basenów.
    • Gość: kara123 Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.promax.media.pl 03.06.10, 17:26
      Byłam w tym hotelu ale w lipcu i w sierpniu.Było pełno atrakcji,
      wielu animatorów,czy w maju hotel działa na " pełnych obrotach"?
      • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 03.06.10, 21:51
        Własnie animatorzy i atrakcje dla dzieci i dorosłych to moim zdaniem
        mocna strona tego hotelu, no i jedzonko definitywnie :) :D Pierwsza
        klasa. Urozmaicone i naprawde bardzo bardzo smaczne. Zjesc zreszta
        mozna tam wszedzie i na kazdym prawie kroku. Balam sie ze po dwoch
        tygodniach przytyje z 5 kg. Pysznosci! Jak w restauracji glownej nic
        nie ma to w pool barze albo przy plazy.... pychota...

Animatorzy sympatyczni, usmiechnieci i bardzo kontaktowi (przystojni
        takze :p). Turkowie to podrywacze i bajeranci, ale mili bardzo :)

Mini disco dla dzieci cudowna sprawa, moj 3 i poł latek codziennie
        bral udzial, tanczyl i pokazywal wszystko z innymi dziecmi. Sporo
        atrakcji, dla kazdego cos sie znajdzie, jesli tylko chce brac w
        nich udzial. Pool games polecam, super sprawa!

Bylismy tez w ramach all na czterech elegnackich kolacjach, dwa razy
        w restauracji rybnej i dwa razy w italiano. Polecam sie wybrac, bo
        warto, trzeba wczesniej zarezerwowac miejsce i miedzy jedna a druga
        wizyta musi byc 7 dni przerwy (trzeba o tym pamietac).

Warto podkreslic, ze nalezy zabrac troche bardziej elegnackich
        ubran, na kolacje ludzie przychodza wystrojeni, panowie w koszulach,
        panie w sukienkach, no i euraki drobne, napiwki mile widziane i jak
        dasz raz czy drugi to potem jest tez zapamietany i obslugiwany
        jeszcze lepiej niz inni.

Co mnie urzekło? Atmosfera hotelu, usmiechnięci kelnerzy, barmani,
        animatorzy i caly personel, na medal. Wieczorne atrakcje dla
        doroslych, muzyka na zywo, komedy show.... i inne codziennie cos
        innego. Warto na to zostawac, bo jest i zabawne i dopracowane. Dla
        szefa od animatorow duze brawa, bo robi kawał dobrej roboty.

Bylo cudownie, az wam zazdroszcze ze to jeszcze przed Wami :)

Co do standardu pokoi to nie powala na kolana, powiedzmy jest to
        taka srednia klasa, ale w tym pokoju spedzalismy tak malo czasu, ze
        nie mialo to dla nas najmniejszego znaczenia. Wszystko co potrezba w
        pokojach jest, a ze nie ma marmurow, szkla na scianach i zlotych
        klamek.... da sie przezyc ;)
        • Gość: Paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 06:05
          Myślałam że w czasie 2 tyg wczasów do każdej restauracji można iść po 1 raz, a
          okazuje się że po 2 razy miła niespodzianka
          • grazynanowa Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie 04.06.10, 08:10
            Z reguly tylko 1 raz w tygodniu ,troche dziwne ....4 razy przy
            pobycie 2 tygodniowym ;)
            • grazynanowa Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie 04.06.10, 08:17
              W hotelach z restauracja A la Carte ,z reguly mozna korzystac
              1xtydzien ,ale tylko w jednej restauracji ,skoro w Alba Resort ,jest
              inaczej ....to, duzy plus :)
              • Gość: Paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 14:50
                są to moje pierwsze takie wczasy i trochę się obawiam, jak wyglądał powrót z
                hotelu?Czy był z Wami przedstawiciel biura podróży? Jak wyglądała cała procedura
                na lotnisku w Antalyi?Nigdy nie leciałam jeszcze samolotem i trochę boję się,
                aha czy będzie możliwość abyśmy całą rodzinką(ja mąż i córka) siedzieli obok
                siebie?Jeszcze jedno pytanko, jak wysiądę w Antalyi z samolotu co mam dalej
                robić? Dziękuję za odpowiedzi
                • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 04.06.10, 20:18
                  Spokojnie dasz sobie radę :) W samolocie dostaniecie miejsca obok siebie, sa
                  trzy fotele przejscie i kolejne 3 fotele. My lecielismy liniami Tureckimi
                  Corendon w obydwie strony. Duży plus wszystko bardzo fanie, nawet lunch serwują
                  i napoje w cenie biletu.
                  Na lotnisku w Antali nic skomplikowanego sie nie dzieje, pójdziecie za
                  wszystkimi, kupicie sobie wizy ($, Euro lub Liry) i po odbiorze bagazu
                  wyjdziecie przed budynek,tam juz bedzie czekal na Was Pan z tabliczką
                  przewoźnika (u nas Itaka), zaprowadzi Was do autobusu, a z autobusu to juz
                  prosta droga to hotelu :)
                  Calosc odbyla sie profesjonalnie i bezproblemowo.
                  • Gość: Paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 83.238.59.* 04.06.10, 20:55
                    Dziękuję za odpowiedź:)Już nie mogę się doczekać, my polecimy liniami sun
                    express, również z Itaki, mam nadzieję że wszystko odbędzie się bezproblemowo!:)
                    Jestem ciekawa, czy jeśli poproszę o zakwaterowanie w budynku nr 5 lub 4, czy
                    mnie tam zakwaterują, oczywiście po napiwku:)
                    Czy w pobliżu jest kantor? Czy pieniądze można wymienić na liry tureckie już w
                    Polsce? Aha,czy rezydent ITAKI spisał się dobrze, czy był dostępny pod
                    telefonem?Aha może jeszcze jedno pytanko, czy wiesz czy ORANGE ma w Turcji
                    zasięg, czy musiałabym podejść do punktu Orange? Czy do Polski z budki tel
                    dzwoni się normalnie z numerem kierunkowym 48 czy jest jakiś inny sposób
                    wybierania numerów?

• Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 05.06.10, 12:04
                      Tak jak napisalam, mozna probowac rozmawiac przy rejestracji, jesli beda mieli
                      wolne pokoje to mysle ze spokojnie Cie tam zakwateruja. Kwestia tylko obsady
                      hotelu. W maju mozna bylo pokojami zonglowac.

Radze zaopatrzyc sie w $ lub Euro w Polsce, nie bedziesz miala klopotu. U nich
                      wszystko jedno wszedzie w poblizu hotelu kupisz wszystko w euro, $ lub Lirach. W
                      poblizu hotelu jest bankomat, jest tez troche dalej, jak kasy zabraknie mozna
                      wyplacic. Ja za wiele nie kupowalam, ale troche bizuterii przywiozlam i ciuchow.

Na miejscu sa oczywiscie loklane sieci telefonii komorkowej, drogo jak pierun
                      (10 zł za minute rozmowy, okolo 1 zl za sms wyslanego i 5 zl za odebranego). Sa
                      tez budki telefoniczne. Ja nie telefonowalam do Polski wcale, rozmawialam z
                      rodzina przez Skype z lobby baru.

Oczywiscie mozna kupic jakies tam ichnie karty telefoniczne i rozmawiac z nich,
                      podobno jest to bardzo oplacalne, ale wiesz mi szkoda czasu na wiszenie na
                      telefonie ;)
                    • Gość: alladek Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:33
                      Ja też wróciłem dzisiaj było cudownie - byliśmy z dużą 33 osobową grupą ze
                      Szczecinka - zabawa przednia.Paula najlepiej zadzwonić z budki telefonicznej
                      normalnie przez 00 48 karta kosztuje 3 euro za 50 min. lub 5 euro za 100 min.
                      rozmowy.
                      • Gość: wulkan pamietam Was ;) IP: 212.75.118.* 05.06.10, 16:55
                        Tak tak pamiętam Was :) Pozdrawiam!
                      • Gość: Paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 20:37
                        Ja jestem y Chojnic, wiec niedaleko Szczecinka
                  • Gość: katpas Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 18:49
                    Jak oceniasz linie Cordenon???
              • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 05.06.10, 12:10
                Dokladnie Grazyno duży plus ;)
    • roann pytanie 05.06.10, 07:44
      1. chodzi o zajmowwnie miejsc brodziki- jade z córka 2 latka nie
      całe czy trzeba wczesniej jesli tak od której czy zdejmuja
      reczniki??????????

2. sklepy jak daleko do nich od której funkcjonuja czy jest bazar i
      gdzie najtaniej dodam ze lece 3 raz i zawsze kupujemy duzo butów
      takie nasze zboczenie z mezem ??????
      3. najlepszy butynek do kwaterownia to 4 tak ??? mi zalezy na
      bliskosci brodzików?????
      dzieki za info
      • Gość: wulkan Re: pytanie IP: 212.75.118.* 05.06.10, 11:56
        Jak ja bylam, to w pierwszym tygodniu nie bylo problemu z lezaczkami. W drugim
        jak pospalismy dluzej to bylo juz trudniej. Pod koniec pobytu juz zanosilam kolo
        9:30, 10:00 reczniki na lezaki i jakies pompowane kolka itp. Nikt mi nic nie
        zdjał nigdy. Radze zajmowac lezaczki jesli sie dlugo spi, lub idzie na pozne
        sniadanie. Teraz obsada hotelu jest coraz wieksza wiec pewnie z tym bedzie
        trudniej i lezaki trezba bedzie zajac wczesniej. Ale w Alba Resort jest tez
        drugi basen, tam byly pustki wiec w razie czego mozna isc na drugi.

Sklepiki sa blisko, butow maja sporo. Jest tez drugi bazarek troszke dalej, ale
        tez na pieszo chodzilismy. Zawsze tez do Manavgatu mozna sie wybrac.

Nie wiem ktory budynek jest najlepszy, podobno 4 i 5, ja bylam w 4 i jestem
        bardzo zadowolona, sprobuj pogadac przy rejestracji, jesli maja miejsca to mysle
        ze bez klopotu dostaniesz pokoj tam gdzie bedziesz chciala. Ja z 4 wszedzie
        mialam blisko, do brodzikow dla dzieci, restauracji i lobby baru.
        • roann Re: pytanie 05.06.10, 21:39
          jeszcze jedno jakie sa wieczory trzeba brać dla maludy coś na długi
          rekaw jedziem wprawdzie 18 czerwca wiec zrobi sie jeszcze cieplej????
          • Gość: wulkan Re: pytanie IP: 212.75.118.* 07.06.10, 08:22
            Weź jeden, dwa rozpinane sweterki dla malucha, to wystarczy. My byliśmy miedzy
            19 majem a 2 czerwcem i dlugi rękaw wieczorem przydawał się tylko w pierwszym
            tygodniu, potem juz bylo za cieplo, nawet gdy siedzieliśmy do 23:00.

PS. Zazdroszcze ze macie wyjazd jeszcze przed sobą ;)
            • Gość: katpas Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 19:59
              JEdziemy 16 czerwca z prawie roczną córeczką...stąd moje pytanie czy
              jest sens brać jakaś grzałkę albo czajnik żeby zrobić dziecku kaszkę
              w pokoju??? chyba troche ciezko bedzie chodzic do innego budynku po
              gorącą wodę np o 7 rano???
              drugie moje pytanie jest o łazienkę, czy są wanny czy kabiny
              prysznicowe???
              i trzecie pytanie czy w pobliżu jest sklep w którym można kupić
              pampersy???
              POzdrawiam
              • Gość: alladek Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:23
                Nieduży czajnik to dobry pomysł!!! Chociaż w lobby barze dostaniesz wszystko
                24h... W łazienkach są wanny, a pampersy kupić można zarówno na bazarze jak i w
                sklepie przy krzyżówce - ok 150 m od hotelu. pozdrawiam i pozdrów animatorów od
                Arka z Polski - Szczecinek ...
              • roann Re: pytanie 08.06.10, 22:51
                No to sie spotkamy na miejscu ja biore grzałke i kubek i termos i
                wode na mleko zagotuje i wleje w termos i wytrzyma te 12 h a lece z
                poznania ale 18 czerwca z prawie 2 letnią córcia jest to mój 3
                wyjazd do turcji
              • Gość: wulkan Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:11
                Tak jak napisł alladek :), grzałkę możesz zabrać, nie zaszkodzi, termos tez
                wydaje się nie głupim pomysłem.
                Jak bedziesz a Alba Resort to pozdrów Animatorów od Moniki ;)
                • Gość: Paula Re: pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:39
                  JUż nie mogę doczekać się wylotu!Słuchajcie, a czy byliście na gratisowej
                  wycieczce z Itaki Antyczne Side i rejs po rzece Manavgat?a jeśli tak, jakie są
                  Wasze wrażenia?
                  Jeszcze jedno pytanko-czy w pobliżu hotelu są miejsca do spacerowania, targowisko?
                  Czy na terenie hotelu można kupić karty tel?
                  Czy woda w morzu ma błękitny kolor?

Jeszcze jedno, bardzo boję się, że w samolocie zaginie mój bagaż, czy często to
                  się zdarza?

Pozdrawiam!
                  • Gość: ona Re: Rejs statkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 12:46
                    Też zastanawiam się czy warto wybrać się na ten stateczek, po
                    ostatnim rejsie na wczasach mam niezbyt dobre
                    wspomnienia....wróciłam ledwo żywa, chyba choroba morska dała o
                    sobie znać ;)
                    Proszę napiszcie czy mocno buja :)
                    Paula ja też przy pierwszym locie obawiałam sie że mój bagaż
                    zaginie, ale tym razem napewno będę spokojna :)
                    • Gość: Paula Re: Rejs statkiem IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 12:48
                      Dzięki za odpowiedź:) Kiedy wybierasz się do Alby? MOże spotkamy się na
                      miejscu:))Ja lecę 23 czerwca z Bydgoszczy.
                      • Gość: ona Re: do Paula IP: 109.243.193.* 11.06.10, 18:16
                        u mnie do wyjazdu jeszcze daleko, dopiero we wrześniu.
                      • Gość: alladek Re: Rejs statkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:50
                        Paula mam prośbę !!! puść strzałkę oddzwonię 668 360 851 !!!
                    • Gość: ja Re: Rejs statkiem IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 14:09
                      zamiast grzałek, termosów itp proponuje podgrzewacz, my mamy aventu sprawdza sie
                      juz 3 rok;) wode bralismy /wrzatek/ do butelek do pokoju a w razie potrzeby
                      podgrzewasz - zero problemow ...
                      • Gość: katpas Re: Rejs statkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:58
                        akurat nas zpodgrzewacz dokonał żywota wiec taniej bedzie kupic
                        grzałkę za 3 zeta:) Podobno w restauracji są podgrzewacze wiec jakos
                        sie słoiczek z obiadkiem zagrzeje:)
                        jeszcze 3 dni...
                    • Gość: wulkan Re: Rejs statkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 14:29
                      Nie wiem czy warto... było gratis wiec sie wybralismy, ale bylo to meczące i
                      mielismy za mało czasu na Side (tylko godzinkę) biegiem zobaczyć łuk Apollin ai
                      biegiem spowrotem, po naszje interwencji mieli wydłużyc czas do 2 godzin. Nie
                      bujało jakoś bardzo, można rzec ze wcale. Za to na statku bardzo wieje i trzeba
                      sobie zabrac coś na plecy. Ogólnie w skali do 5 dałabym tej wyprawie 2. Gydbym
                      ta wycieczkę kupiła to byłabym wściekła, a że była w cenie złozyłam tylko
                      reklamacje rezydentce....
                      • Gość: ona Re: Rejs statkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 14:44
                        OK, czyli ogólnie szału nie ma ;) dzięki za informacje. Ja mam w
                        cenie tak więc od biedy mogę się wybrać:)
              • Gość: katpas Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:38
                Juz pojutrze jedziemy:))))
                Mam jeszcze kilka pytań...czy w pokoju jest suszarka do włosów??? a
                jakas szafa albo wieszaki na ubrania, troche głupio chodzic w
                pogniecionych...
                • Gość: OO Re: pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 11:16
                  JESZCZE MAM PYTANKO CZY MINI BAREK TO MAŁA LODÓWKA?POZDRO
                  • Gość: aa Re: pytanie IP: 195.187.134.* 15.06.10, 12:00
                    tak,
                    codziennie uzupelniana o napoje niealkoholowe

jest suszarka, szafa i wieszaki - nie ma zelazka
                    • Gość: wulkan Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 15:16
                      Potwierdzam :)
                      Suszarka jest, wieszaki, szafki, lodówka ;)
    • agulapp Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie 15.06.10, 17:49
      • agulapp Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie 15.06.10, 17:49
        ile płaciliscie
        z jakiego biura byliscie
        • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 16.06.10, 23:03
          z Itaki, zamawialismy pod koniec lutego. Placilam cos okolo 3300 za osobe, za
          nasza 3 (2 dorosle i dziecko 3,5 roku) wyszlo 7200 za 14 dni all, z ubez. od
          rezygnacji. Wczasy warte tej ceny. Naprawde nie żal wydanych pieniedzy.
    • Gość: agamonia Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 15.06.10, 22:56
      Tylko czemu tak drogo???
      Prawie 5 tys zł. od osoby za 2 tygodnie?
      Masakra jakaś...
      • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: 212.75.118.* 16.06.10, 23:04
        Fakt teraz jest drogo, ale moze trzeba na lasta zaczekac, powinno spasc...
        Hotel sie ceni bo ma bardzo dobre opinie...
      • Gość: ja Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 15:25
        no niestety zasada jest taka sama na calym swiecie, im wczesniej kupisz tym masz taniej. Niemcy zamawiaja wakacje zaraz po powrocie z aktualnych;) i wiadomo,ze maja dobre ceny i pewnosc miejsca. U nas to dopiero poczatki ale warto zamawiac wakacje w grudniu a nie czekac na lasty bo te najlepsze hotele i tak w lastach nie sa ujete bo w zimie juz wysprzedane...lub tez maja narzucona wysoka cene
        • Gość: agamonia Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 18.06.10, 16:29
          Ja tam dziękuję wczęsniej kupować, wulkan pierdyknie i... poleciane.
          Lepiej zaczekać na lasta i wybrać cos 3 dni przed wylotem.
          W ostateczności gdzies indziej, np. Hiszpania, Portugalia - za 10
          tys. to ja się miesiąc w Barcelonie pobawię :D

pozdrawiam
          • azjab Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie 18.06.10, 20:34
            wulkan proszę o maila, mam kilka pytań.
            Pzdr
            • Gość: paula Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 21:53
              lecę 23 czerwca z Bydg mam jeszcze pytanko jak wygląda sytuacja z sejfem?czy
              jest w każdym pokoju?czy trzeba dodatkowo płacić?a jeśli tak to ile i gdzie?moj
              angielski jest niezbyt dobry i boję się że nie dogadam się w tej kwestii
              • Gość: agamonia Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 18.06.10, 22:27
                dogadasz sie, zwykle po prostu jakiś boy hotelowy idzie z tobą żeby
                pokazać ci gdzie znajduje się twój pokój i wszystko pokazuje gdzie
                co jest. Ja byłam w hotelu gdzie sejf nie był przytwierdzony do
                podłoża- stał luzem w szafie, zbyt dużego sensu nie było żeby
                wykupować możliwość korzystania z niego, bo można było go wziąć pod
                pachę i z nim wyjsć. Nie wiem jak to wygląda w innych hotelach.
                Można dogadać sie bez angielskiego :) sejf kosztował chyba 10 euro
                czy jakos tak.
                • Gość: ona Re: wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 12:33
                  mam pytanie odnośnie wycieczek fakultatywnych, z jakich można
                  skorzystać i czy orientujecie sie jak cenowo to wygląda??
                  Acha... i czy lepiej u rezydentki czy z innego ich biura??
                  • Gość: Paula Re: wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 20:24
                    Już jutro alba resort, laj laja laj...nie mogę się doczekać!!!
                    • Gość: johana76.0 Re: wycieczki fakultatywne IP: *.chello.pl 25.06.10, 11:25
                      Witam wszystkich, przedwczoraj wróciliśmy z ALBA RESORT. Jeśli macie
                      jakies szczegółowe pytaniasłużę pomocą.
                      • Gość: ona Re: do-johana76.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 13:36
                        Ja pytałam o wycieczki fakultatywne; gdzie można pojechać i za ile,
                        ale nikt nie odpisał tak więc to pytanie kieruję do Ciebie :)
                        • Gość: wulkan Re: do-johana76.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:19
                          Nie pomogę za wiele, bo my nie jeżdziliśmy z uwagi na synka, ale wiem, że inni
                          kupowali u rezydentki....ale nie interesowałam się ile takowe wycieczki
                          kosztowały, może ktoś inny będzie bardziej pomocny?
                        • Gość: paula Re: do-johana76.0 IP: 85.110.228.* 25.06.10, 17:34
                          jestem wlasnie w albia resort jest wspaniale i cudownie:))
                          • Gość: wulkan Re: do-johana76.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 12:21
                            Miłego wypoczynku!
                        • Gość: johana76.0 Re: do-johana76.0 IP: *.chello.pl 26.06.10, 17:18
                          Przepraszam że tak późno. Więc tak, u rezydenta z Itaki wycieczki są
                          duużo droższe aniżeli z biur lokalnych. My korzystaliśmy z biura
                          Leny w Alanii. Akurat tak się złożyło że w drugim dniu pobytu
                          byliśmy w Alanii i byliśmy w biurze osobiście.Jesteśmy bardzo
                          zadowoleni, autokar przyjeżdżał po nas do hotelu i po wycieczce
                          odwoził. Fakt, wszyscy mówili po angielsku, ale znajomi którzy
                          jechali z Itaki na fafting również nie mieli polskiego przewodnika
                          tylko międzynarodową ekipę, także nie sądzę żeby to coś dawało.
                          Jeśli chodzi o konkretne ceny i wycieczki z biura Leny, prosze o
                          podanie maila to wyślę mail który ja otrzymałam od niej jeszcze
                          będąc w Polsce z dokładnym cennikiem. Ceny te są droższe dla hoteli
                          położonych w Colacli (Alba) z uwagi na odległość od Alanii ale i tak
                          proawie połowę tańsze od Itaki. Za farting od trzech osób płaciliśmy
                          35 euro, za nurkowanie (nie ma zniżek)40 euro od osoby. Wiadomo że
                          im wiecej wycieczek bierzesz tym więcej masz rabatu.
                          • Gość: witam Re: do-johana76.0 IP: 81.219.186.* 30.06.10, 21:36
                            Poproszę o ten cennik mój mail nrudnik@wp.pl

Z góry dziękuje
                            pozdrawiam
                      • Gość: ewitek01 Re: wycieczki fakultatywne IP: *.acn.waw.pl 30.06.10, 16:56
                        witam

chciałabym się dowiedzieć ktory budynek jest najbardziej atrakcyjny
                        jeśli chodzi o lokalizację?
                        • Gość: wulkan Re: wycieczki fakultatywne IP: 212.75.118.* 30.06.10, 23:20
                          Moim zdaniem 4 (pokoje wychodzace na morze)
            • Gość: wulkan Re: wrocilam wczoraj z Alba Resort było Cudownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:20
              pisz na monikjon(malpa)wp(kropka)pl
              • Gość: ona Re: do johana76.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 07:18
                to ja poproszę o ten cennik na maila
                mania_1984@o2.pl
                • gosiack14 Re: do johana76.0 02.08.10, 23:00
                  Kto leci do Alby z Katowic 6.08.10?
                  • Gość: mika Re: do johana76.0 IP: 217.17.44.* 05.08.10, 13:54
                    my 6 ale z wawy:)
                    mika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka