Dodaj do ulubionych

Faceci z Turcji

21.07.10, 00:27
Witam :).
Widziałam dużo wątków na temat facetów z Egiptu, Tunezji itp. ale jakoś nic
konkretnego o mężczyznach z Turcji :P. Może ktoś chce się podzielić swoją
historią? I ewentualnie dopisać jakieś ostrzeżenie :).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sandra00 Re: Faceci z Turcji 21.07.10, 07:31
      Czekają na słodkie idiotki z Polski , blondynki już ich nie kręcą bo mają ich
      pod dostatkiem z turnusów Rosyjskich ! A kogo wogóle interesują takie wątki !
    • Gość: Kora Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 07:45
      Nie wiem czy ich zachowanie w stosunku do turystek europejskich znacznie sie
      rozni od zachowania Tunzyjczykow czy Egipcjan (w tych krajach tez bylam). No
      moze nie sa tak nachali ale zasad dzialania ta sama. Uwiezdz turystke tak aby
      chciala przyjechac co najmniej jszcze raz w jednym roku. Wiem to bo bylam w tym
      roku z kolezanka w Turcji i wlasnie taki pseudo szef hotelu ja omamil (czyt.
      uwiodl).I oczywiscie napoczatku mowil jej zeby zalatwila sobie jeszcze w te lato
      jakis przelot a on jej pokoj zalatwi za free. Ona przyjehcala cala zakochana do
      Polski pisala ciagle do niego smsy on ja zlewal (pewnie na miejscu uwodzil juz
      inna). Co jakis czas wysylal tylko smsa kiedy do niego znow przyjedzie ale o
      zalatwieniu pokoju za free nic juz nie pisze. Ona cala zakochana i naiwna i tak
      mimo wszytko chce do niego jechc i juz zbiera na to pieniadze (bylismy w czerwcu
      a ona chce znow jechac we wrzesniu). Jest glupia i mowilam jej to ale co zrobic
      moze jak pojedzie drugi raz to przejrzy na oczy. A tak naprawde to faceci
      Tureccy nie szanuja turystek europejskich chca tylko jak najwiecje pobzykac (bo
      Turczynki przed slube nie uprawiaja sexu z reguly) a ozenia sie i tak z Turczynka
      • Gość: zen Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 08:33
        Ha, to typowe zachowanie menagerów hoteli, ale podobnie jest na
        Krecie :) Niestety nawiwność polskich kobiet nie ma granic
        • Gość: gość Re: Faceci z Turcji IP: *.chello.pl 21.07.10, 11:50
          Temat wałkowany na okrągło już chyba nikogo nie obchodza przygody głupich
          blondynek.Możesz pisac na okrągło a i tak co sezon tabuny idiotek łapia sie na
          ten sam bajer:)Nie wiem moze im blizej równika tym szybciej niektórym IQ ubywa:)
          • eftichija Re: Faceci z Turcji 21.07.10, 12:19
            Mnie dziwi to, że niektóre kobiety mimo tego, że juz raz zostały 'zranione' to i
            tak dalej szukają szczęścia w ten sam sposób. Ale wydaje mi się, że to nie tylko
            polskie kobiety.
            Z drugiej strony nie ma sensu generalizować, bo jest wiele kobiet, które w tak
            specyficzny sposób poznały faceta z Turcji, Tunezji czy Egiptu i teraz są
            szczęśliwe :). Wystarczy mieć rozum i go używać :). Im więcej słodkich słówek od
            faceta tym gorzej :D.
            Jeżeli któraś miała jakąś przykrą przygodę w konkretnym hotelu to można ją tu
            opisać, żeby inne kobietki nie dały się omamić (o ile to coś da).

• Gość: gtw Re: Faceci z Turcji IP: 204.45.55.* 21.07.10, 14:45
              no jeśli zranieniem nazwać niemalże publiczne wskakiwanie za bar i
              robienie barmanowi laski

cały hotel miał ubaw z niewyżytych panienek

byłem, widziałem...
            • Gość: on Re: Faceci z Turcji IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.10, 21:02
              poczytaj w archiwum o Hayrettinie Koldasie
              z Sun Club Side, to padniesz co on wyrabiał w zeszłym roku
              z Polkami, a może raczej Polki z nim.
              Ile w nim zakochanych, a ile dzieci się poczęło,
              poczytaj sobie i daj koleżance.
          • Gość: do gość Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 14:14
            Nie tylko głupie blondynki mają takie przygody! Znam osobiście jedną
            brunetkę co już 11 m-c wylewa łzy za facetem z Turcji a on total
            olewka, choć w czasie jej pobytu było tak słodko ;)
    • Gość: katia Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 15:07
      hmmmm ja powiem tak Turcy to podrywacze to fakt i co 2 tyg z reguly
      maja inna dziewczyne jakas przewaznie polke rosjanke czy niemke i
      trzeba taką MIŁOSĆ traktowac z przymróżeniem oka sama byłam z 5 razy
      w turcji i co zlego w tym ze wieczory spedzalam w towarzystwie
      miłego turka ktory dazyl mnie tylko komplementami!w polsce faceci
      tak slodko nie mowia wiec jesli to wszystko traktujemy z
      przymrozeniem oka i nawet jak oni twierdza ze do nas przyjada i po
      wyjezdzie codziennie pisza nie bierzemy tego powaznie to co w tym
      wszystkim zlego?
      • Gość: ale Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 15:14
        i w tym jest właśnie sedno - polscy faceci nie mówią tak słodko i
        rzadko kiedy komplementy prawią :))))
        • mike-great Po co gadać? Liczą się konkrety... 24.07.10, 13:29
          Po co gadać? Liczą się konkrety...

Gość portalu: ale napisał(a):

> i w tym jest właśnie sedno - polscy faceci nie mówią tak słodko i
          > rzadko kiedy komplementy prawią :))))
    • Gość: marta Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 15:09
      a moze założymy forum takie np ich imiona i hotele zeby to bylo
      ostrzeżeniem dla dziewczyn
      • Gość: fas Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 17:31
        ale po co ostrzezenie????
        Jesli laska jedzie na 7 dni...2 dnia poznaje kolesia a on jej mowi,ze ja
        kocha...to chyba tylko glupia uwierzy???
        Generalnie jest tak,ze na wakacjach rodza sie romanse...pytanie tylko kto je
        bierze powaznie.Mozna sobie milo poflirtowac i jest git...ale jak laska
        zakochuje sie po 7 dniach to albo ma 12 lat albo ma nie rowno pod sufitem.
        Pisze sie duzo o Tureckich podrywaczas...mysle,ze sa oni w stanie uwiesc tylko
        naiwne lalki, ktore same wskakuja im do wyra a pozniej placza, ze sie zawiodly.
        Oczywiscie jest tez duzo szczesliwych par mieszanych...z tym,ze wiecej tych
        zawiedzionych i to najczesciej nie z winy Turka tylko z naiwnosci kobiety.
        za glupote sie placi...dobrze jesli to tylko lzy...gorzej jak wyludza kase
    • Gość: anita Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 17:57
      jesli jest wakacyjny tylko romans to oki gorzej jak dziewczyny
      wierza im bo wiadomo ze taki zwiazek nie ma szans z roznic
      kulturowych no i turcy po prostu klamia a dziewczyny sa naiwne
      oczywiescie istnieja wyjatki ale to bardzo zadko i malo ich jest
      • eftichija Re: Faceci z Turcji 22.07.10, 00:44
        Zgadzam się, wakacyjny flirt itp to czasami fajna sprawa. Ale miłość wyznawana
        po np. 2 dniach? :D każdy by się zorientował, że cos nie gra...no ale bywa.
        Przyznaję rację, co do komplementów. Ja też wolę, żeby facet z Turcji prawił mi
        komplementy (nie biorąc ich na poważnie), niż słuchać niektóre odzywki naszych
        polskich facetów... NIE WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE! :P bo trzeba pamiętać, że
        wszędzie są wyjątki :).
    • Gość: lusia Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:23
      co robił ten Hayrettin Koldas?
      • eftichija Re: Faceci z Turcji 22.07.10, 10:58
        Wczoraj poczytałam trochę w archiwum na Jego temat i powiem szczerze, że byłam w
        szoku. Typowy lovelas i korzystał z każdej możliwej okazji...polecam poczytać :)
        • Gość: Batica Re: Faceci z Turcji IP: 94.229.83.* 22.07.10, 11:43
          forum.gazeta.pl/forum/f,30729,Faceci_z_Turcji.html
        • Gość: do eftichija Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:01
          podaj prosze linka z jego udzialem w historii
    • Gość: daria Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:25
      a moze z innych hoteli jacys?????:)
      • eftichija Re: Faceci z Turcji 22.07.10, 15:52
        W tym wątku jest sporo o nim:
        forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,,czy_byl_ktos_w_hotelu_SUN_CLUB_SIDE.html?s=2
        Hm...czy myślicie, że faceci z Turcji, którzy nie pracują w żadnych hotelach,
        wyjeżdżają za granicę na studia itp mogą mieć inne podejście do kobiet europejek?
        • schwinn1 Re: Faceci z Turcji 23.07.10, 08:28
          myślę że podejście zależy od charakteru, poziomu inteligencji, wychowania i
          indywidualnych predyspozycji człowieka. ale nie trzeba być profesorem na
          europejskim uniwersytecie by chcieć zrozumieć inną kulturę i mieć odmienne
          podejście do kobiet niż te o których piszesz.
          • eftichija Re: Faceci z Turcji 23.07.10, 10:33
            Zgadzam się w 100% :)
            • Gość: on Re: Faceci z Turcji IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.10, 21:55
              coś mi się wydaje, że nie o koleżankę tu chodzi tylko o ciebie,
              co ? wróciłaś zakochana a teraz cierpisz?
    • Gość: jadwiga Re: Faceci z Turcji IP: *.cable.ziggo.nl 24.07.10, 01:33
      A ja mam na koncie mojego przedmałżeńskiego zycia pare fajnych
      romansików wakacyjnych z egzotycznymi panami i baaaaardzo sobie
      chwalę te doświadczenia.
      A jak zazdrosnym panom żal to niech też spóbują, może się uda, tylko
      nie trzeba sknerować drodzy rodacy.
      • Gość: hubert Re: Faceci z Turcji IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.04.11, 11:45
        z calym szacunkiem do ciebie ale ja uwazam ze wy polki jwestescie brzydkie zakompleksione i mmalo inteligentne i w zwiazku ztym idziecie po najniejszej mlini oporu,wybieracie sobie najnizszej rangi arabow i turkuw ,gdyz nie stac was na kulturalnych europejczykow.wielokrotnie polki oferowaly sie mi za granica - ja zawsze odpowiadalem nie chce was za darmo.osobiscie brzydze sie wiekszoscia polek.chetnie nawiazuje kontakt z wloszkami niemkami holenderkami sa ladniejsze kulturalniejsze i nie tak plugawe jak moje szaniowne rodaczki
        • Gość: an Re: Faceci z Turcji IP: 195.187.152.* 28.04.11, 12:36

ale mnie to rozbawiło :)
        • krotka.tr Re: Faceci z Turcji 28.04.11, 14:52
          Tylko problem w tym, że kutluralne Holenderki czy Niemki wcale nie ciągną do Polaków, bo Polak w Europie Zachodniej ma podobny status co Arab czy Turek.

Polki mają dobrą opinię w Turcji. Są uważane za pogodne, towarzyskie, uśmiechnięte, zarazem nie są takie łatwe jak Ruskie, które ze "podarek" dają d..., czy Szwedki, które dają dla sportu. Faceci z Turcji (nie mówię tu o "discoboyach" z Alanyi) są zupełnie normalnymi fajnymi ludźmi - sympatyczni, gościnni, bardzo rodzinni, pomocni i zaradni życiowo. Byłam w kilku Tureckich domach i zawsze byłam przyjęta bardzo ciepło i z sercem, nawet w tradycyjnych domach, gdzie kobieta ma chuste na głowie widać silną emocjonalną więź, nie opartą o terror i podporządkowanie. Wielu rzeczy moglibyśmy się jako naród od nich nauczyć. Zaczynając od czystości, higieny i kultury osobistej.
        • Gość: fftdsasd Re: Faceci z Turcji IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.11, 02:30
          Biedne wyposzczone wloszki, niemki, polki i inne... z braku sensownych mezczyzn, ktorzy na szczescie jeszcze sa,tylko niestety w niewystarczajacej ilosci, musza kusic sie na takie nedzne OCHLAPY (narodowosc nie ma znaczenia) jak TY. To przykre. Musza miec niesamiwita wyobraznie zeby w czyms takim dojrzec mezczyzne. Ale niezaspokojone potrzeby robia swoje. To tak jak glodujacy potrafi zjesc cos szkodliwego, zeby tylko zaspokoic glod. Z pewnoscia wolalby rarytasy. Dla spragnionego brudna woda nie jest problemem. Wracajac do ciebie zapewniam, ze wolalyby cos lepszego... nawet te najbrzydsze z najbrzydszych.
    • mike-great Każdy Turek ma 20cm i potrafi 4xna dobę! 24.07.10, 13:26
      Każdy Turek ma 20cm i potrafi 4xna dobę!
      • Gość: natalia Re: Każdy Turek ma 20cm i potrafi 4xna dobę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:01
        no nie kazdy bo moj miał z 13 ale fakt chcial bardzo duzo
        • kurczaczek_a Re: Każdy Turek ma 20cm i potrafi 4xna dobę! 28.04.11, 15:44
          Mieszkajac juz 8 lat za granica w roznych krajach, holandia, niemcy anglia stwierdzilam ,ze polacy sa ,,gowno,, warci! Sa chamami, nie utrzymuja zasad higieny, po prostu sie nie myja i mieszkania to jeden wielki syf bo tylko im ,,pieniadze,, i godziny w glowie.Ile zarobia w danej firmie ile wyłudzą, i bardzo ale to bardzo są nie tolerancyjni!Wkurza ich to ,ze polka ,,swojemu,, nie da a da innemu!Czysta zazdrosc. Chca aby polki na obczyznie trzymały sie tylko z nimi.Ale po co? zeby znowu byc wywalonym z pubu za chamskie zachowanie??? z restauracji o wykłucanie sie o ceny? czy z night clubu bo polak znowu nawalony i sie wykłuca jeszcze i obraża obsluge??

Tak najlepiej obrazic polki,ze sa naiwne i glupie i leca na Turkow bo hipokryzja nie zna granic!

Ja jestem w zwiazku z węgrem od 3lat i czy nam sie uda czy nie od polakow sie trzymam z daleka. Polki moze sa i glupie niektore ale w kazdym narodzie sie znajda takie. I wcale nie dziwie sie ,ze takie panienki wola obcokrajowcow skoro nasi polacy zachowuja sie jak wies jak tylko sie pojawia. I nie mówcie mi o wyjatkach bo takiego nie spotkalam do dzisiaj nawet na Uniwerku,ktorym studiuje w Angli sami,,liczace kase i juz szukajace ile moga wyludzic od student loan company,,sie pojawiają!
          • Gość: Polak Re: Każdy Turek ma 20cm i potrafi 4xna dobę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 17:39
            ale brednie, dawno nie czytałem takich głupot, żenujące.
    • Gość: Nati Re: Faceci z Turcji IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 28.04.11, 18:35
      Oj czarować to oni potrafią, oj potrafią .... :P
      Jeśli jednak nastawisz się tylko i wyłącznie na dobrą zabawę, wakacyjny luz albo na mały niewinny romans, to ... chwile spędzone w Turcji zapamiętasz na bardzo długo.
      Pamiętaj ... szanuj siebie a i Turcy szanować cię będą. Miłych wakacji :)

Gdybym miała wybierać między naszymi rodakami a tureckimi boyami ... sorki, ale wole najgorszego turka :( polskie chłopoczki to żenada niestety ....
      • Gość: Polak Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:50
        my mamy podobnie, zamiast wybierać nasze panienki dresiareczki to wolimy najgorsze rumunki czy bułgarki,niestety
        • Gość: polka Re: tylko polak IP: 193.105.35.* 29.04.11, 08:24
          Kurcze a ja jestem MEGA zazynowana opiniami o polakach! Przepraszam bardzo ale jakich wy znacie polaków???????? ja polaka nie zamieniałabym na żadnego "niedomytego" araba czy turka! Bawi-damkowie i tyle................. ale to tez mozna powiedziec i o niektórych polakach .
          Kto jest bardziej higieniczny i kulturalny? hm? ........... wydaje mi sie kwestia natury danego czlowieka i jego wychowania niemniej jednak polki bardzo lubia takich egzotycznych meżczyzn i nie rozumiem dlaczego...................
          ja i chyba wszytskie moje kolezanki wolimy tylko i wyłącznie nasz produkt krajowy gdzyz jest całe mnówstwo kulturalnych eleganckich i przede wszytskim Iteligentnych POLAKÓW!!!!! wszytsko zalezy gdzie sie szuka znajomości......:0)
          • Gość: Polak z Polski Re: tylko polak IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 09:33
            Jak ktoś pracuje w UK jako barmanka, to takich normalnych Polaków nie spotyka. W barze na wyspach takich nie ma :) Panny, które chcą być adorowane przez Turka, który dąży do jednego z góry określonego celu są po prostu żałosne. Potem wypisują na forach, że nie odpisał na list, albo maila, że nie kocha. Kocha już następną podobną z następnego turnusu i tak przez cały sezon wakacyjny.
            • kurczaczek_a Re: tylko polak 29.04.11, 19:00
              A co ma praca do tego? Ja pracuję jako assistant manager w sklepie z nowoczesnymi meblami part time w UK i jako kelnerka na weekendy w czasie lata a tak to studiuje na tutejszym Universytecie. Z Turkiem czy arabem chyba na ich poglady religijne bym sie nie związala. To czy panienka sie z takim zwiaze czy nie, miejsce pracy nie ma zadnego znaczenia. Mnie osobiscie takie dziewczyny nic nie obchodza ani nie wzbudzaja zadnych emocji to ich sprawa czy sie szanuja czy nie. Co do polakow, to swoja opinię wyrazilam wyzej w poscie.

• Gość: Polak Re: tylko polak IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 21:57
                a w innym miejscu napisałaś, że pracujesz jako kelnerka, ja swoją o takich pannach jak Ty też wyżej napisałem.
                • kurczaczek_a Re: tylko polak 30.04.11, 18:03
                  Polak; czytaj ze zrozumieniem prosze.Tak pracuje jako kelnerka na ,,weekendy,, tylko a od pon do piatku jako assistant manager w meblowym w uk. Prace moje moze nie sa najlepsze ale to tylko na oplaceniu kosztow universytetu jaki tutaj place za pierwszy rok 3290funtow i drugi 3370 teraz. Jak napisałam wczesniej ze arabowie czy turcy mało mnie interesują. Jestem w zwiazku z WĘGREM. Wiec nie dopisuj mi prosze czegos czego nie powiedzialam badz czytaj uwaznie zanim oskarzysz.

Mieszkalam i pracowałam w Niemczech, Holandii i teraz w Anglii, nie spotkalam do dzisiaj zadnego ,,czystego,, polaka.Niestety kazdy ale kazdy po pracy zamista prysznica to lapal za piwsko! Nie wazne czy w biurze, na plantacji winogron w Luxemburgu, w sklepie odziezowym w Holandii czy tu w biurze w UK. Na kuchni to samo. Wyjdziesz do lepszej restauracji, to jesli juz spotkasz rodaka to widzisz jak sie z kelnerem o ceny wykluca i wychodzi nie zostawiajac napiwku.

Byc moze zarabiajacy miliony polak, dba o higene i jest kuturalny... nie wiem. Ale przecietny polak to nie jest warty zachodu. To jest MOJA opinia i dopoki nie spotkam na swojej drodze czytego pachnacego, kulturalnego polaka z ktorym nie bede bala sie wyjsc do pubu czy restauracji zdania nie zmienie.
                  • Gość: polka_śląsk Re: tylko polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 12:47
                    Tak naprawdę wszędzie jest tak SAMO. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka....
                    Podejście faceta w Turcji, w Polsce czy w innej części świata zależy od charakteru, wychowania i posiadania jakichkolwiek moralnych wartości....

Są tu pewnie panie które zostały zranione przez typowych "lovelasów" i teraz obrażają wszystkich, ale przecież w Turcji żyje mnóstwo polek które mają rodziny i są szczęśliwe. Bo tak jak ktoś wyżej napisał "szanuj innych, a będą Ciebie szanować "

Romanse,romansami ale jeśli chcesz poznać np w Turcji faceta do poważnego związku to wystarczy nie szukać w klubach.

Co do opinii że wszyscy Turcy są kochasiami, zdradzają na prawo i lewo- to jasne pewnie i tacy są, ale czy od razu wszyscy?!?!?! A czy u Nas takich nie brakuje? daleko nie trzeba szukać :)

Jeśli ktoś lubi nie dostrzegać oszustw, kłamstw i naiwnych tekścików to czemu za to go od razu potępiać ? Jeśli daje to komuś powód do szczęścia :) To po co mu to odbierać :) Przecież to właśnie szczęście i radość z życia jest najważniejsza.

Nie obrażajmy wszystkich :) Każdy ma swoją opinię ale można ją wyrazić w normalny sposób :)

Pozdrawiam wszystkie wspaniałe polski, wspaniałych polaków i wspaniałych turków hehe :)
                  • Gość: czysty Re: tylko polak IP: *.speed.planet.nl 22.05.11, 18:11
                    Nie wiem wśród jakich Polaków się obracasz, ja osobiście spotkałem jednego który dosłownie bał się wody. Ale mieszkając od 9 lat za granicą spotkałem i takich wśród innych nacji również, także wśród tubylców EU. Więc wydaje mi się, że jednak żyjesz w jakimś wyimaginowanym świecie stereotypów bezkrytycznie podchodząc do jednych a gardząc innymi, być może nie masz kontaktu naprawdę z kulturalnymi i dobrze wychowanymi rodakami. Życzę Ci abyś takich na swojej drodze spotkała. Jak jest gorąco ja również lubię po pracy wypić zimne piwo.
                  • Gość: Masajka Re: tylko polak IP: 94.42.104.* 23.05.11, 10:47
                    No to widocznie musiał trafiać swój na swego...nie wiem gdzie poznawałaś tych Polaków , fakt u nas z higieną nie jest dobrze, ale bez przesady ,że to same brudasy i prostaki, zapewniam Cię,że w każdym kraju są brudasy i tacy, którzy z wanny nie wychodzą
      • Gość: gość40 Re: Faceci z Turcji IP: *.speed.planet.nl 22.05.11, 17:51
        Gdyby głupota miała skrzydła .......! Jeśli znasz to dopowiedz sobie resztę. Nie wiem z jakimi Polakami się zadajesz ale Ci zwyższej półki są chyba dla Ciebie niedostępni!
        • Gość: gość 1349 Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.mm.pl 29.08.11, 08:34
          Faceci z Turcji a konkretnie z miejsc,w których jest dużo turystek, to chłopcy nastawieni na przygody z turystkami. Nie oszukujmy się, im tylko w głowie romans i seks. Zwyczajnie myślą tylko o zaliczeniu kolejnej turystki. Tak jest w 99 % w kurortach. I niestety naiwnych turystek nie brakuje. Mój kolega Turek śmiał się i mówił,że nocą na plażach tylko seks i seks...Podobnie na parkingach samochodowych -załamuje widok trzęsących się samochodów.Niestety to fakt. Ale gdy turystka szanuje się i Turek wie że nie może sobie pozwolić na seks, wtedy okazuje się że jest fajnym kumplem " iyi arkadas". A wtedy facetów z Turcji widzimy w innym świetle. To sympatyczni, uczynni, gościnni koledzy.
    • Gość: KU PRZESTRODZE Re: Faceci z Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:29
      natropie.onet.pl/najnowsze/smierc-na-wakacjach,1,4829921,artykul.html
      • Gość: Gość 1349 Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.mm.pl 29.08.11, 15:14
        Nie popadajmy w skrajności. Wszędzie możemy trafić na psycholi. W naszym kochanym kraju też ich nie brakuje, niestety. Najlepiej zamknąć się w domu i z nikim nie kontaktować. Toootaaalna głupota i zaścianek. Nie rozumiem tego -ku przestrodze. Tragedie ludzkie były są i będą wszędzie. Nie przypisujmy wszystkiego złego Turkom. Nie straszmy nimi. To normalni ludzie, jak wszędzie.
        • magdalenaa_b Re: Faceci z Turcji 17.09.11, 11:07
          Gość portalu: Gość 1349 napisał(a):

Nie popadajmy w skrajności. Wszędzie możemy trafić na psycholi. W naszym kochanym kraju też ich nie brakuje, niestety. Najlepiej zamknąć się w domu i z nikim nie kontaktować. Toootaaalna głupota i zaścianek. Nie rozumiem tego -ku przestrodze. Tragedie ludzkie były są i będą wszędzie. Nie przypisujmy wszystkiego złego Turkom. Nie straszmy nimi. To normalni ludzie, jak wszędzie.

Dokładnie. Niestety wielu ludzi czerpie wiedzę wyłącznie z takich artykułów, programów tv goniących za sensacją itd. Niewątpliwie problem taki istnieje i to nie tylko wśród Turków/Kurdów, ale także innych nacji i religii.
    • Gość: xx Re: Faceci z Turcji - facet jak facet IP: *.centertel.pl 19.09.11, 17:15
      Generalnie faceci ja faceci wszędzie. Jak szukają dziewczyny to czyściutcy wypachnieni, godziny przed lustrem. Po ślubie to już różnie. Ale ci którzy się modlą 5 razy dziennie to też myją się 5 razy dziennie! Nie tak jak u nas ,że w niedzielę w kościele w ławce nie można wytrzymać tak jedzie wczorajszym alkoholem od niektórych facetów, fuj! Wracając do tematu, mają niesamowite salony fryzjerskie dla panów, mój facet był w szoku jak do takiego poszedł, cieszył się jak dziecko, jak go pięknie ogolili , ostrzygli i wymasowali! :) Szkoda,że Polacy tak nie dbają o siebie.. Co do kurortów, to jak na całym świecie faceci przyjeżdżają do pracy i na urlop w takie miejsce w 90% tylko po jedno. A dziewczyn tyle chętnych Wszędzie, że nawet nie muszą się zbytnio wysilać. To co dziewczyny wyprawiają albo ubierają to jestem w szoku , żaden facet mnie tak nigdy nie zaszokował.. Co do przestrogi , to jak wszędzie też zdarzają się wariaci, nawet obcokrajowcy którzy chcą coś złowić ,alba tacy omamieni panującą atmosferą,albo myślący że wszystkie dziewczyny są takie same i takie chętne! że lepiej chodzić wszędzie z koleżanką ,a najlepiej w większej grupie, nigdy samemu! A poza tym Turcy to bardzo mili , gościnni, rodzinni, weseli ludzie! :)
      • Gość: Asia Re: Faceci z Turcji - facet jak facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 08:19
        100% racji. Nie ma co ani demonizować, ani wychwalać Turków.
    • Gość: alanya Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:46
      Uwaga w Diamore na wlasciiela hotelu: Mehmet Kaya ! Uwodzi kobiety, zeby przyjezdzaly i placily za pokoj , po to zeby on mial zysk i przy okazji...wiadomo co ! On ma kilkaset kobiet , co tydzien inna , nawet w tygodniu kilka ! hotel jest straszny !
      • Gość: Jala Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.16, 02:07
        Jakby to powiedzieć. Nie tylko kobiety ;)
    • Gość: alanya Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:51
      Uwaga w Diamore na wlasciiela hotelu! Uwodzi kobiety, zeby przyjezdzaly pare razy w roku i placily za pokoj , po to zeby on mial zysk i przy okazji...wiadomo co ! On ma kilkaset kobiet , co tydzien inna , nawet w tygodniu kilka ! hotel jest straszny ! a jezeli sa dobre opinie o hotelu, to tylko tych uwiedzionych kobiet !
      • Gość: elizka Re: Faceci z Turcji IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 16:08
        Masz jakieś namiary na niego? facebook czy coś ? Znamy dwóch facetów o tym imieniu i nazwisku ;) Może to któryś z nich ;)

A tak na marginesie to Turaski od zawsze podrywali i robili europejką wodę z mózgu i zawsze tak będzie ;) Tacy już są ;)
        • Gość: miśka Re: Faceci z Turcji IP: *.clubnet.pl 07.11.11, 23:31
          Przyłączam się do prośby też znam jednego Mehmeta o podanym nazwisku :))) Może to ten :D
          • Gość: :) do frajera huberta IP: *.itsa.net.pl 14.11.11, 09:37
            TY Hubercik to frajer jesteś widzę na maksa, dziewczyny strzeżcie się Hubercika bo na pewno ma już trypla od tych pieknych holenderek itp. :)) one naprawdę się ładne aż człowiekowi się ulewa :) a może hubercik Tobie nic tam żaden turek nie zaproponował i jest Ci przykro :)
          • dominika0016 Re: Faceci z Turcji 12.06.13, 21:41
            A czy któraś zna Berkera Egilmeza? z hotelu Blue Sky w Alanyi? napiszcie cos o nim jesli któraś miała jakieś doświadczenia...a tym które się wybierają niech uważaja!
            • Gość: Since Re: Faceci z Turcji IP: *.wtvk.pl 14.06.13, 21:00
              Podobno ma Hiv, koleznance po pól roku w Białymstoku wykryli a co?
              • dominika0016 Re: Faceci z Turcji 15.06.13, 19:36
                Since: a co ona z nim robiła i gdzie??
    • Gość: Gość II Re: Faceci z Turcji IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 22:01
      Hej, generalnie proponuję uważać. Panowie są zainteresowani seksem i pieniędzmi kobiety, czasami, zwłaszcza ci zamożniejsi, gdy kobieta jest ładna i zadbana-tylko seksem. Szans na miłość czy przyjaźń nie ma. Proponuję również być ostrożną , jeżeli chodzi o przyjmowanie zaproszeń typu: romantyczny spacer czy drink. W miejscowościach turystycznych sa knajpy na uboczu, czasami bardzo eleganckie, gdzie obsługa nie reaguje na krzyki kobiety. Zainteresowane Panie odsyłam do forum "On Turek, ja Polka" , sa tam też przedstawione wakacyjne miłości, włos się jeży. Ci Panowie sa naprawdę niebezpieczni, czyści, eleganccy, traktujący kobietę jak księżniczkę i naprawdę bezwględni - kobieta turystka, zwłaszcza jak przyjechala sama- to zero, materiał do darmowego seksu, Zbliżają się wakacje, uważajcie dziewczyny, w kurorcie w Turcji miłości życia spotkać nie można. Co nie oznacza, że wszyscy Turcy są źli i nie nadają sie na partnerów, ale takich nie spotkacie w kurortach, a jeżeli, to na pewno nie będą was zaczepiać i adorować jak tamtejsze lovelasy.Rozsądku życzę.
    • Gość: Jack Bauer Re: Faceci z Turcji IP: *.wtvk.pl 14.06.13, 20:38
      Jak masz ochote na dziki seks to dzwoń 603 030 445. Rucham i bajeruję jak turek do tego jestem opalonym brunetem i nazywam sie Janusz Tarkan. Aha - nie zapomnę Cię po tygodniu. Kocham...
    • Gość: ech Re: Faceci z Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 20:11
      beznadziejni, obludni, tylko im łożko w głowie i jakby tu zaciągnąć dziwczynę, mili o ile sie za nich płaci w knajpach.
      jak najdalej od nich
      • anulka_dab Re: Faceci z Turcji 28.06.13, 19:08
        ale jakie sprzeta za to maja w spodniach,ech az milo sie robi :)
        • Gość: naiwnaa Re: Faceci z Turcji IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 02:50
          Hej! Była któraś z Was w Club Hotel Turan Prince World (Side)? Może któraś z Was kojarzy animatora LEO...? na facebooku -Hatem Leo. Bardzo proszę o info.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: Gaga Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 19:31
            Jeśli chcesz coś o nim wiedzieć to podaj mi maila:)
            • dominika0016 Re: Faceci z Turcji 12.07.13, 14:05
              Daga mój mail jest to dominika0016@wp.pl
            • Gość: naiwnaa Re: Faceci z Turcji IP: *.play-internet.pl 12.07.13, 16:01
              Gaga miałaś na myśli mnie czy dominika0016?
              • Gość: Gaga Re: Faceci z Turcji IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 18:16
                Ciebie Naiwna:)daj maila
                • Gość: naiwnaa Re: Faceci z Turcji IP: *.play-internet.pl 14.07.13, 11:44
                  morelowelove@gazeta.pl :)
                  • Gość: turystka Re: Faceci z Turcji IP: *.gdynia.mm.pl 23.09.13, 15:04
                    Drogie koleżanki zakochane w Turcji i drodzy koledzy z Polski :))
                    Rozumiem wszystkie dziewczyny, które są zauroczone zachowaniem turków, są bardzo bezpośredni i romantyczni. Czasami polski czują się "niedopieszczone" przez polaków i nie doświadczyły wcześniej tego, że są w centrum uwagi. Kelnerzy, barmani itp ... są z nami szczerzy pod jednym względem - naprawdę im się podobamy :D a to czy ich uczucia są szczerze to zależy od człowieka. Jest wiele wspaniałych i kochających turków jak i wiele wspaniałych i kochających polaków. Przez całe życie trzeba być "ostrożnie otwarte" i w Polsce i w Turcji możemy zostać oszukane. Tylko błagam o jedno, poprzez fascynację Turcją nie skreślajcie polaków :) I żeby nie było ... przyznaję, turcy są niesamowici :D Wszystkim dziewczynom życzę wspaniałego faceta !
                    • Gość: buhaha Re: Faceci z Turcji IP: *.icpnet.pl 23.09.13, 16:11
                      Aż mi się łezka zakręciła... takie wzruszenie... Wracaj do piaskownicy! Co Ty myślisz !#&@%! jeden? Tutaj nie ma takich !#&@% jak na forum egipskim aby dawać się robić w konia i dać się nabrać na ten niby miły mail który ma tylko podbić temat i narobić dymu. Żegnamy trolla! buziaki :*
    • Gość: aga Re: Faceci z Turcji IP: *.wum.edu.pl 01.10.13, 12:43
      uważajcie dziewczyny i na swoje zdrowie i portfele !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka