Dodaj do ulubionych

Bodrum-hotel Golden Age

IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.10, 12:57
Czy ktoś był w tym hotelu? Wybieramy sie tam we wrześniu. Może ktoś
miałby dla nas jakies istotne informacje? Pozdrawiamy :)Aaa... może
też sie ktoś tam wybiera w drugiej połowie wrzesnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Bodrum-hotel Golden Age IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 21:57
      Zazdroszczę,byłam tam w czerwcu.Mogę tylko napisać same ochy i achy.
    • Gość: Jozek Re: Bodrum-hotel Golden Age IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.10, 13:12
      Jest na Holidayczeck bardzo dobrze oceniony.Podaje link

www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Golden+Age-hid_35684.html
    • chakamu Re: Bodrum-hotel Golden Age 04.10.10, 20:30
      Byłem w tym hotelu w lipcu 2010. Ładny ogród, beseny, posiłki smaczne. Tragiczna sala fitnes (właściwie to nic tam nie działa) sprzątanie pokoju to fikcja w wielu łazienkach jest grzyb., brudne korytarze - przez wielkie ,,B" .Generalnie nie polecam. Znajomi byli dwa lata wcześniej - świeżo po remoncie i było całkiem inaczej ;-(.
    • podroznik321 Re: Bodrum-hotel Golden Age 07.10.10, 13:06
      Na tripadvisor oceniony raczej słabo, ale jest mało recenzji więc nie jest to do końca wiarygodne.
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g312738-d478646-Reviews-Golden_Age_Hotel-Yalikavak_Bodrum_Peninsula_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html
      Na tym portalu jest w tej chwili 22 opinii i są one w większości pozytywne
      www.oceniacz.pl/hotel/3397/golden-age/opinie
      • chakamu Re: Bodrum-hotel Golden Age 12.10.10, 20:53
        .... tak opinie są raczej pozytywne i dlatego ten hotel wybraliśmy, ale pobyt tam nie był najlepszym wyborem. Cóż ogólnie rzecz biorąc - hotel dla osób średnio wymagających. Złożyłem reklamację u touroperatora i otrzymałem rekompensatę za niedogodności związane z tym pobytem, więc nawet oni przyznają, że nie jest tak jak powinno być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka