Dodaj do ulubionych

Alanya ceny 2010

IP: *.chello.pl 19.08.10, 13:46
Chciałabym dowiedzieć się jakie są ceny w Alany. Chodzi mi przede wszystkim o
cenę leżaka, parasola na plaży, Kebabu, obiadu w restauracji, alkoholu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenia Re: Alanya ceny 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 20:02
      Ceny z przed tygodnia:
      Lezaki sa podobno platne...pisze podobno bo przez 2 tygodnie tylko raz podszedl
      do nas chlopak zbierajacy oplate...bylo to ponizej 3 euro...2,5 chyba...za 2
      lezaki i parasol.Nawet jak bym chciala zaplacic to nie ma tam jakiegos
      stanowiska gdzie siedzi ta obsluga zeby isc i im zaplacic.Ja korzystalam z plazy
      nr5...co wejscie na plaze to knajpa wiec chyba nie zbieraja oplat liczac na to
      ze zarobia na jedzeniu i piciu.To by sie nawet zgadzalo bo zarcie dobre ,w
      przyzwoitej cenie i donoszone do lezaczka.
      Kebab taki w cienkim ciescie do lapy kosztuje od 1,5 do 4 euro...zalezy gdzie.
      Obiad w restauracji kosztowal mnie od 22 do 65 lir tureckich...cena za dwie
      osoby z napojami...cena zalezy od tego co i w jakiej knajpie...no i byly to
      tradycyjne dania tureckie.
      Alkohol nie pamietam ile...bo jedno czy dwa piwa do obiadu nie nabijaly mi
      szczegolnie rachunku.
      Knajpy sa rozne i tanie i drogie...zarcie pyszne...ale ja akurat lubie taka
      kuchnie...byli ludzie ktorzy sie dziwili, ze Adana to kebab...bo przeciez u nas
      to takie w bulce sa;)
      • Gość: i0i0i Re: Alanya ceny 2010 IP: *.chello.pl 19.08.10, 20:36
        A plaża nr 5 gdzie się znajduje? ja będę po drugiej stronie cypla w Alanyi (nie
        jest to plaża tak szeroka jak Kleopatry) blisko latarni i portu.
        • Gość: anna Re: Alanya ceny 2010 IP: *.chello.pl 23.08.10, 11:56
          Gdzie można w Alanyi kupić tani obiad(np kebab)?
          • Gość: piter Re: Alanya ceny 2010 IP: *.devs.futuro.pl 23.08.10, 12:12
            ...kebaba można kupić chyba na każdym zakręcie,cała Alanya to same
            restauracje,ale jeśli chce się kupić coś tanio,to proponuję jakąś boczną
            uliczkę.Kebaba w cieście takim zwijanym można kupić na ulicy za 3TL=1,5EU=ok6zł :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka