Dodaj do ulubionych

TURCJA..... Hotel TTH Hydros Club???? czy warto???

08.02.11, 18:11
Witam wybieram sie 17 czerwca do Turcji do hotelu TTH Hydros Club i nie wiem czy warto tam jechac. Boje sie ze ten hotel moze bzc jakis brudny, jedzenie nie dobre itd. ma 5* ale jednak nigdy nic nie wiadomo. prosze o szybko odpowiedz tych ktorzy tam bzli

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zula Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:34
      nie warto, beznadziejna plaża, grzyb na ścianach i okropne jedzenie
      • zbar13 Re: 17.02.11, 16:26
        Tak to prawda byłem tam od 3.08.2010 było naprawdę fajnie.
    • Gość: Maxx Re: TTH Hydros Club? IP: *.compute-1.amazonaws.com 08.02.11, 23:37
      To najpierw wybierasz a poźniej się zastanawiasz?:)
      Według mnie dobry wybór.Ja byłem zadowolony.Jeśli ktoś pisze, że jedzenie do niczego, to niech to uzasadni.Nie było kawioru?Schabowego?
      Hotel jest trochę starszy mniejszy od innych obiektów sieci TTH(dawniej Joy).Większość pokoi jest w domkach wiec na taki musisz się nastawić.Ja trafiłem na pokój czysty mimo, że niezbyt duży.Wszystko sprawne, żadnych awarii itp. Fug między kafelkami nie oglądałem jak co niektórzy... Na jedzenie narzekać nie mogłem.Chyba każdy znajdzie coś dla siebie.W byłem w kilku hotelach w Turcji i wszędzie podobnie.Śniadania najmniej urozmaicone,obiady lepsze a na kolacje najciekawsze dania.
      Hotel jest idealnie położony..Nie znajdziesz równie dobrego hotelu z takim położeniem w Alanyi,Marmaris ani Bodrum.Hotele miejskie są przeważnie budowane na małej powierzchni, z jednym małym basenem.Hydros robi wrażenie.
      Oczywiście są hotele dużo większe,z wielkimi basenami, ale przeważnie na zadupiu. Takie w okolicy Kemer znajdziesz np. w dzielnicy Tekirova.
      Plaża jaka jest każdy kto ma internet wie.Chyba, że ludzie wybierają hotel na podstawie kilku zdjęć z katalogu...
      Piasku nie uświadczysz, za to woda bardzo czysta.
      Hotel według mnie dla młodych ludzi, którzy nie spędzają wieczorów w pokoju.Okolica tez temy sprzyja.Można wypocząć a wieczorem Kemer z spokojnego miasteczka przemienia się
      kurort z nocym życiem.Są dwie dobre i znane dyskoteki, promenada w sam raz na wieczorne spacery.Wszystko w zasięgu spaceru.Żadnych dolmuszy ani taxi nie potrzeba.
      Blisko jest bazar,sklepy i knajpki.Jest też fajny park i port.Jak dla mnie miejsce o wiele lepsze żeby wypocząć i jednocześnie się nie nudzić niż w zatłoczonej Alanyi.
    • aniss26 TURCJA..... Hotel TTH Hydros Club???? czy war 03.04.11, 15:53
      witajcie!

również wybieram się właśnie do tego hotelu 15.06 i chciałabym zasięgnąć w miarę aktualnych opinii. czy buty do wody są niezbędne? jak wygląda zejście do morza. dalekiej płycizny się nie spodziewam, ale czy można się kąpać w miarę bezpiecznie?

pozdrawiam forumowiczów
      • Gość: Pitt Re: Turcja..... Hotel TTH Hydros Club???? czy war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 16:02
        W tym sezonie pewnie jeszcze nikt nie był.Ja byłem w zeszłym.Buty zawsze sie przydają w przypadku takich plaż.Dość szybko robi się głęboko, ale bez przesady.Woda jest bardzo czysta i przejrzysta wiec idzie się pewnie bez niespodzianek.
        Hotel pod względem lokalizacji świetny.Wszędzie blisko i okolica ciekawa.Świetny wybór dla osób które lubią w przerwie od opalania i pływania w basenie lubią pospacerować, spróbować jedzenia w miejscowych knajpkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka