Gość: Arminja IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 11:03 Witam, bardzo Was proszę - zarekomendujcie hotel z dużym basenem i opcją all w części egejskiej. Z góry dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:12 Dlaczego w Egejskiej? Tam akurat jest cienko jesli chodzi o hotele z parkami wodnymi. Dlaczego nie Side?np.Pegasos World. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 11:43 Ponieważ byłam już na Riwierze i chciałabym Egejską odwiedzić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:50 To musisz zadowolić się normalnymi basenami.Poczytaj o hotelu Turunc,coś w Gumbet dzielnicy Bodrum np hotel W.O.W, albo coś w Kusadasi.Niestety o basenach jak w Side,Belek możesz zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 11:54 pomysł dobry, bo tamta część Turcji jest fajna, byłem w Kusadasi i Bodrum. Nie zwracam uwagi na baseny za bardzo, ale np. : www.itaka.pl/wczasy/turcja/kusadasi/hotel_pine_bay_resort_659.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=BU2&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=5&SEARCH_HOTEL[date]=2011-05-31& ma spore :) -- www.panoramio.com/user/279993 kolumber.pl/u/voyager747 Odpowiedz Link Zgłoś
holidayservice Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 11:50 Hotel Aqua Fantasy (opis tutaj) Hotel Kefaluka Resort (opis tutaj) Hotel Lykia World Village (opis tutaj) Może coś Ci się spodoba - wszystkie hotele z rozbudowaną ofertą basenów i zjeżdżalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:02 W okolicach Dalman oprócz Lykia World jest jeszcze Pegasos Tropical i Hilton Dalaman Resort & Spa.Nie jest to turcja Egejska a Licja, ale baseny duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 12:08 Serdecznie dziękuję:-) Basen jest tak ważny, ponieważ po pewnym drobnym ukąszeniu nie pływam w morzu:-( Dzięki raz jeszcze))) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 12:13 ja pływam też w małych, trzeba więcej nawrotów zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 15:17 Nawroty to ja mogę robić;-) Gorzej gdy tłok taki, że do basenu wejść trudno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weni Re: Hotel duzy basen IP: *.promax.media.pl 19.03.11, 16:25 Witam ! Ja polecam hotel Pine Bay resort w Kusadasi-oferta z Itaki ! Naprawde ogromny hotel ,mnóstwo basenow ,aqua park i przedewszystkim wysmienite jedzenie !! Bylam w turcji juz 3 razy w egejskiej dwa i wiem co mowie :) ten hotelik to jak dla nas strzal w dziesiatke !!! Super hotel to rowniez Marmaris Palace -wysoki poziom pod kazdym wzgledem oferuje go Triada -bylam i rowniez polecam ! Ale jezeli chodzi o ilosc i wielkosc basenow to Pine Bay stawiam na pierwszym miejscu ! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 20:05 Też o nim pisałem, tylko że ja w nim nie mieszkałem, ale baseny ma duże :) Tłok to jest to czego też nie lubię, ale co robić. Odpowiedz Link Zgłoś