Dodaj do ulubionych

Hotel duzy basen

IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 11:03
Witam,
bardzo Was proszę - zarekomendujcie hotel z dużym basenem i opcją all w części egejskiej.
Z góry dziękuję:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:12
      Dlaczego w Egejskiej? Tam akurat jest cienko jesli chodzi o hotele z parkami wodnymi.
      Dlaczego nie Side?np.Pegasos World.
    • Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 11:43
      Ponieważ byłam już na Riwierze i chciałabym Egejską odwiedzić:-)
      • Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:50
        To musisz zadowolić się normalnymi basenami.Poczytaj o hotelu Turunc,coś w Gumbet dzielnicy Bodrum np hotel W.O.W, albo coś w Kusadasi.Niestety o basenach jak w Side,Belek możesz zapomnieć.
        • voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 11:54
          pomysł dobry, bo tamta część Turcji jest fajna, byłem w Kusadasi i Bodrum. Nie zwracam uwagi na baseny za bardzo, ale np. :
          www.itaka.pl/wczasy/turcja/kusadasi/hotel_pine_bay_resort_659.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=BU2&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=5&SEARCH_HOTEL[date]=2011-05-31&
          ma spore :)
          --
          www.panoramio.com/user/279993

kolumber.pl/u/voyager747
    • holidayservice Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 11:50
      Hotel Aqua Fantasy (opis tutaj)
      Hotel Kefaluka Resort (opis tutaj)
      Hotel Lykia World Village (opis tutaj)
      Może coś Ci się spodoba - wszystkie hotele z rozbudowaną ofertą basenów i zjeżdżalni
    • Gość: Alan Re: Hotel duzy basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:02
      W okolicach Dalman oprócz Lykia World jest jeszcze Pegasos Tropical i Hilton Dalaman Resort & Spa.Nie jest to turcja Egejska a Licja, ale baseny duże.
    • Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.devs.futuro.pl 19.03.11, 12:08
      Serdecznie dziękuję:-) Basen jest tak ważny, ponieważ po pewnym drobnym ukąszeniu nie pływam w morzu:-(
      Dzięki raz jeszcze)))
      • voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 12:13
        ja pływam też w małych, trzeba więcej nawrotów zrobić :)
        • Gość: Arminja Re: Hotel duzy basen IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 15:17
          Nawroty to ja mogę robić;-) Gorzej gdy tłok taki, że do basenu wejść trudno:-)
          • Gość: weni Re: Hotel duzy basen IP: *.promax.media.pl 19.03.11, 16:25
            Witam ! Ja polecam hotel Pine Bay resort w Kusadasi-oferta z Itaki ! Naprawde ogromny hotel ,mnóstwo basenow ,aqua park i przedewszystkim wysmienite jedzenie !! Bylam w turcji juz 3 razy w egejskiej dwa i wiem co mowie :) ten hotelik to jak dla nas strzal w dziesiatke !!! Super hotel to rowniez Marmaris Palace -wysoki poziom pod kazdym wzgledem oferuje go Triada -bylam i rowniez polecam ! Ale jezeli chodzi o ilosc i wielkosc basenow to Pine Bay stawiam na pierwszym miejscu !
            POZDRAWIAM
            • voyager747 Re: Hotel duzy basen 19.03.11, 20:05
              Też o nim pisałem, tylko że ja w nim nie mieszkałem, ale baseny ma duże :)
              Tłok to jest to czego też nie lubię, ale co robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka