Gość: kaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.11, 11:16 Witam. Proszę o polecenie fajnego hotelu z Wezyra. Katalogi w tym roku mają baznadziejne, mało informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchospatatos Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek 07.05.11, 22:37 Simena Sun Club w Comuvya kolo Kemer...super wioska wakacyjna w rozsadnej cenie, UAI bardzo dobre, morze duzo lezakow i przy hotelu,ok baseny, ok pokoje, suuuuuuuuuuper teren Moj email muchospatatos@gazeta.pl moge przeslac jakby co zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza UTOPIA WORLD 09.05.11, 12:50 Właśnie wróciłam ( 29 kwiecien - 5 maj ) jest ok. 160 km. od lotniska niestety. Ale to najfajniejszy hotel w jakim byłam. Cydownie połozony a zdjęcia nie oddają w pełni klimatu. Spotkałam tam ludzi którzy byli po raz drugi i trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 17:24 dzięki za podpowiedż . Co do hotelu Simena Sun Club proszę o kilka informacji: jakie pokoje? jedzenie, gdzie warto pojechać i jak? Czy plaża bardzo kamienista? Jak moge prosić o pare fotek będę wdzięczna . Pozdrawiam. Mój e-amail pasyl@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muchospatatos Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek 09.05.11, 19:02 KAJA wyslalem fotki (kilka) i pare slow od siebie by tutaj nie zanudzac innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 22:03 Bardzo dziekuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek 09.05.11, 13:00 my bylismy 2 lata temu w tym: www.wezyrholidays.pl/hotel/AKKA_HOTELS_ANTEDON,906.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 16:24 Rixos Lares Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balian z Ibelinu Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 00:26 Generalnie Wezyr ma kiepskie katalogi pisane (chyba) dla ruskich. Dlatego nie spodziewaj się super informacji o hotelach (wystarczy porównać z katalogiem np. Itaki). Już lepiej mają rozbudowaną kwestię fakultetów. Więc dziwię się tej dysproporcji. Widać taki marketing im odpowiada. Natomiast napisz czego oczekujesz od hotelu, czy nastawiasz się na imprezowanie, na zwiedzanie, jaka ma być plaża. Czy hotel ma być przy plaży. No bo widzisz, ja bym zwrócił uwagę na Fethiye, ale może to wbrew Twoim oczekiwaniom. Kiedyś przypadkowo znalazłem taką galerią. Może Ci się przyda picasaweb.google.com/kasiapilot1 Pozdrawiam ps. a to rozwieje wątpliwości co do położenia www.wikimapia.org/#lat=36.5499098&lon=30.5617547&z=17&l=28&m=b&search=simena%20sun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sprawdzony hotel z Wezyra 5gwiazdek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:41 Dzięki za podpowiedź. Stronka ciekawa Tylko nie ja mam takie mieszane uczucia co do katalogu Wezyra- dawniej mieli lepsze. A co do hotelu to interesuje mnie: do 70 km. od lotniska, ładne pokoje ( z widok. na morze), dobre jedzenie i co ważne ładna piaszczysta plaza- nie musi być bardzo rozrywkowo ale nie daleko do jakiegoś centrum. Jak możesz prosze o podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś