bodana 16.06.11, 17:55 Witam, bardzo proszę osoby, które w ostatnim czasie przebywały w hotelu Seher Sun Beach koło Side o podzielenie się wrażeniami i jakieś wskazówki przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodana Re: Hotel Seher Sun Beach 17.06.11, 21:54 Witam, podbijam temat. Może jednak ktoś napisze parę słow na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Seher Sun Beach IP: 89.228.2.* 29.07.11, 13:01 nikt nie był w tym hotelu w ostatnim czasie poprosimy o relacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bodana Re: Hotel Seher Sun Beach 29.07.11, 14:55 Byłam w tym hotelu tylko 2 dni. Potem recepcja zaproponowała mi przeniesienie do hotelu Seher Sun Palace ze względu na niesprawną klimatyzację. Nie umieli jej naprawić i nie mieli wolnego pokoju na wymianę. Obsługa hotelu uczynna, wszyscy mili. Pokój czysty. Barek zapełniany wodą i napojami codziennie. Bary na plaży wspólne na 3 hotele Seher. Bardzo dobrze wyposażone.Niezłe jedzenie na stołówce, bo do restauracji niestety jeszcze daleko. Mikroskopijne obejście hotelu. Zdjęcia z biura podrózy nie oddają prawdy. To nie jest samotny objekt stojący wśród zieleni! To blokowisko. Dotyczy to każdego Sehera. Najlepszy chyba byłby Seher Resort, ale nie widziałam tam pokoi. Suma sumarum wartość hotelu Seher Sun Beach tworzą ludzie. Jast tam w sumie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Seher Sun Beach IP: 89.228.124.* 29.07.11, 17:33 a jaka plaża bo na 2 tyg pobytu to b.ważne Odpowiedz Link Zgłoś
bodana Re: Hotel Seher Sun Beach 29.07.11, 18:12 Plaża piaszczysta. Duża.Z całą infrastrukturą, czyli bezpłatne bary, prysznice, toalety, leżaki, materace. Ręczników brak, ale można wypożyczyć za odpłatnością. Nieciekawa jest tylko rzeczka wpływająca przy plaży do morza. Brudna, ale o dziwo mieszkają w niej żółwie, co jest ciekawym akcentem. Niezbędne są klapki, bo piasek jest jest bardzo gorący. Najbliżej do plaży ma Seher Resort&Spa. Mogę podesłać parę zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Seher Sun Beach IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.11, 15:29 bardzo proszę o fotki na meil delissa55@pino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bodana Re: Hotel Seher Sun Beach 30.07.11, 18:32 Zdjęcia dotarły? Plaża podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Seher Sun Beach IP: 89.228.124.* 30.07.11, 21:10 dziękuję bardzo cały czas myślę co wybrać czy Side czy Alanya hmm coś będę musiała Odpowiedz Link Zgłoś
bodana Re: Hotel Seher Sun Beach 30.07.11, 23:32 Jeżeli wchodzi w grę zwiedzanie, to lepiej Side (a w zasadzie Evrenseki, bo tu są hotele Seher). Ja korzystałam z usług Pacho Tours z Alayi. Zabrali z hotelu i odwieźli. Side można zwiedzać samodzielnie. Dolmusz kosztuje 2 dolary od osoby. Niektórzy też twierdzą, że w Side są lepsze plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Seher Sun Beach IP: 89.228.124.* 31.07.11, 12:46 mamna dzieję ze w pierwszych 2 tyg wrzesnia ze 30st to będzie? bo aj ciepłolubna jestem:) i deszcze nie padają hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aksa00 Hotel Seher Sun Beach 18.08.11, 13:57 może ktoś jeszcze coś doda? intersuję mnie wielkość pokoju. mam 2 małych dzieci, więc musi być dostawka i łóżeczko. czy to będzie już ciasnota, bo widziałam zdjęcia w necie i rzeczywiscie wyglądały te pokoje malutkie. akurat przy małych dzieciach jest to trochę istotne. Odpowiedz Link Zgłoś