Dodaj do ulubionych

Chervo Club Sirena

03.07.11, 08:56
Droga Pani Beatko, jak dobrze, że taka osoba pojawiła się na forum i wszystko dokładnie potrafi napisać, a przy tym rozwiać pewne wątpliwości, gdyż mało opinii jest innych o tym hotelu. Zdecydowałam się jechać z mężem do niego w ostatniej chwili, dodatkowo jedzie z nami jego kuzynka z dwójką dzieci, więc trochę stracha mam czy sprostam ich wymaganiom, a trochę już krajów zwiedzili w przeciwieństwie do nas. To był mój wybór na ten hotel, więc sama Pani rozumie:) Pokoje mamy z Itaki w Zeusie, czy przy zakwaterowaniu w paszport włożyć jakiegoś dolara by mieć lepszy pokój lub pokoje obok siebie?Jak Pani radzi? Jak jest ze śniadaniem, jeśli idzie się później, łapiemy się na ostatki:)Mam nadzieję, że nie bo hotel 5* :) Jeszcze pytanie odnośnie leżaków przy basenie, plaży, czy jest o nie walka i trzeba rano robić rezerwację???I co poleca Pani zwiedzić, zobaczyć i przeżyć ???będąc tam tydzień oprócz miłego leniuchowania - bo to głownie w planie mamy. Mówi Pani,że ten Rafting jest super sprawą???? dla 10-latka jest on bezpieczny???Jak trzeba sie do niego przygotować???Korzystała Pani z biura p. Leny może??? Przepraszam,za tyle pytań, ale to dla mnie takie ważne, pozdrawiam mocno i z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • pa_well Re: Chervo Club Sirena 04.07.11, 09:40
      Ciągle czekam na odpowiedź Betki
      • Gość: gabriela Re: Chervo Club Sirena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 14:45
        Witam!
        Ja tez bardzo chętnie dowiedziałabym się coś o tym Hotelu.
        Bardzo prosze Panią Beate o jakies podpowiedzi.
        Pozdrawiam
        • pa_well Re: Chervo Club Sirena 05.07.11, 20:31
          Pani Gabrielo też się Pani wybiera do tego hotelu w lipcu????Może z Poznania????Jestem ciekawa czy będą opóźnienia z wylotem?
          • Gość: gabriela Re: Chervo Club Sirena IP: *.net.stream.pl 05.07.11, 21:29
            My wlatujemy z Rzeszowa 20 lipca. A Pani kiedy sie wybiera?
            Napisała do mnie Pani z portalu HolidayCheck o tym hotelu.
            Mogę Pani przesłać informację skrzynkę pocztową.
            • pa_well Re: Chervo Club Sirena 05.07.11, 21:48
              My wylatujemy 8lipca z Poznania, mój mail:
              lidka@aria.pl
              będę wdzięczna za opinię, swoją w takim razie wystawię jak wrócę:)
              dzięki z góry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka