Dodaj do ulubionych

Pogoda w maju

11.12.11, 16:49
Jakiej należy spodziewać się pogody w maju(na początku), jakie ubrania zabrać i czy będzie się można kąpać w morzu? Wybieramy się do Alnayi.
Dziękuję za pomoc
M
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w.1 Re: Pogoda w maju IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.11, 17:47
      DO aLANYI TO PO 20 MAJA - prędzej to woda w morzu chłodna a i temp powietrza jeszcze niepewna
    • Gość: Ridick26 Re: Pogoda w maju IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 11.12.11, 17:58
      No jezeli chodzi o poczatek to sie nie wypowiem ale my bylismy od 21 maja do 28 i pogoda byla super - w smie mileismy szczescie bo od wyjazdu caly tydzien potem padalo.
      • hugo43 Re: Pogoda w maju 11.12.11, 19:34
        ja dawno temu bylam od 11-go maja,przez 2 tyg zar sie z nieba lal(jak dla mnie),bylo cudownie.w czerwcu bylo dla mnie za goraco.druga polowa wrzesnia tez byla ok.ja mysle,ze maj jest najlepszy na wakacje w tr.hotele swiezo podszykowane na nowy sezon,pracownicy jeszcze nie zmeczeni i nie znudzeni ,pogoda idealna.
        • my-justi Re: Pogoda w maju 12.12.11, 11:11
          Hej.Ja byłam w tym roku 11-18.05 i pogoda była fatalna.Na lotnisku w Antalyi przywitała nas burza i tak padało przez 3 dni :( i do tego temp. ok. 17-18 stopni.Żałowałąm ,że nie wzięłam parasola,ale kto zabiera parasol do Turcji ;) Dopiero po kilku dniach pogoda się poprawiła,ale dla mnie i tak było za chłodno na kąpiele w morzu,na opalanie ok. W przyszłym roku również wybieram się w maju,ale dopiero 23-ego i mam nadzieję na lepszą pogodę.Jeżeli ktoś nie lubi upałów i jest nastawiony bardziej na zwiedzanie niż na plazowanie to maj jest odpowiednim miesiącem,ale istnieje ryzyko,że trafi się na pogodę taką jak ja miałam (byłam w Alanyi)
    • Gość: meksykanka Re: Pogoda w maju IP: *.centertel.pl 12.12.11, 14:17
      Oferty na wyjazdy do Turcji rozpoczynają się właśnie od maja. Potwierdzę to co pisali poprzednicy: bywa różnie - maj jest dość niepewny (szczególnie jego pierwsza połowa). Może okazać się, że trafi się super słońce, ale trzeba liczyć się z deszczem. Jeśli chodzi i kąpiele w morzu, to nie byłbym wielkim optymistom :)
      -----
      Last Minute Turcja
      • Gość: Aga Re: Pogoda w maju IP: *.akson.waw.supermedia.pl 13.12.11, 09:43
        Oferty do Turcji (Riwiera) są przez cały rok optymisto :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka