wacha88 14.06.12, 16:07 Witam proszę o opinie na temat tego hotelu .jak wyglądają pokoje standard,czy jest wifi bezpłatne.wiem że na forum są informacje ale większość z roku 2008. jak długo trwa transfer z lotniska ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: incekum beach resort IP: *.e-siemianowice.pl 14.06.12, 19:25 Witam. Polecam zajrzeć na www.holidaycheck.pl tam dużo opinii. A kiedy się tam wybierasz, bo ja 20.06. Odpowiedz Link Zgłoś
wacha88 Re: incekum beach resort 15.06.12, 21:49 lecimy 25.08:) na holidayczeku już przeczytałem myslałem że tu jeszcze cos sie dowiem . Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: incekum beach resort 16.06.12, 05:19 my bylismy w2011 r.w lipcu wifi jest bezplatne w holu recepcji ,pokoje sa przytulne czysciutkie codziennie sprzatane my mielismy z widokiem na morze i basen wywalczylam po interwencji pani rezydent gdyz recepcja nie jest skora do zamiany chcieli dac nam na konicu hotelu przy ulicy transfer okolo 1,5 godzinki hotel jest super jedzenie rewelacyjne bardzo duzy wybor wszystkiego do tego piekne dekoracje kelnerzy przesympatyczni hotel ma 5* miejscowych przy czym Tui podaje 4*jedyny minus to brak sklepow w poblizu trzeba dojechac kawalecze ale to najmniejszy problem my wrocilismy bardzo zadowoleni pozdrawiam i zycze milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
wacha88 Re: incekum beach resort 16.06.12, 08:31 dzięki za informację ,lecimy z dzieckiem 8 miesięcznym więc chcemy jak najwięcej informacji uzyskać aby nie było niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
farbenka Re: incekum beach resort 03.07.12, 12:24 wacha88 napisał: > lecimy 25.08:) > na holidayczeku już przeczytałem myslałem że tu jeszcze cos sie dowiem . lecicie z Poznania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiekk Re: incekum beach resort IP: *.tktelekom.pl 06.08.12, 00:01 Lecimy 8 sierpnia :) czy ktoś będzie w tym termnie w Incekum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek wawa Re: incekum beach resort IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 08:32 Byłem w zeszłym roku w sierpniu! Rewelacja! Włóż do paszportu 20 dolcow, powiedz ze chcesz blisko basenu i bedzie ok! Jedzenia tyle ze hohohoho, obsługa ok, basen ok, plaża ok , 2 tyg niczym sie nie martwisz! pokoje małe ale tylko w nich spisz a cały dzien poza pokojem jestes. sniadanko-7-9, 10-11 pozne sniadanko, 12-14 sałatki i inne pierdoly, 16 ciasta, lody kolacja 19-22, pozna kolacja 12-1 w nocy, raj na ziemi leć smialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: incekum beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 22:20 Transfer z lotniska to 2 godziny. pokoje sa czyste nie za duże, jak dasz w paszport 20$ to możesz dostać lepszy. Wifi jest w lobby bezpłatne ale łączenie ze stronami to masakra, chociaż przez skypa nawet mozna pogadać. Pokoje sa w domkach dwupiętrowych, czyste, lodówka, sejf bezpłatny, woda 1,5l codziennie. Dostaje sie jeden klucz do pokoju, ale można poprosić o drugi, przyda się bo klima tylko działa jak klucz jest w pokoju i jak sa zamknięte okna. Jedzenie pyszne...każdy cos znajdzie dla siebie. Własnie wrócilam z dwójka dzieci stamtąd i jestem zadowolona. Nie załuję wydanych pieniedzy. Szczegóły na www.holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lawik1 Re: incekum beach resort 19.06.12, 18:43 Chciałam zapytać gdzie lepiej wybrać pokój w tym hotelu: parter czy piętro? I jak wycieczki fakultatywne: a dokładniej interesuje mnie delfinarium w Alanii- czy są oferowane takie wycieczki? Jadę 22.06 z rodziną więc jest jeszcze trochę czasu, ale juz się orientuję Z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam Lawik Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_koo Re: incekum beach resort 20.06.12, 19:46 Jeśli masz pokój 2 + 2 to nie masz wyboru bo takie pokoje są tylko na parterze lub jest jede budynek od ulicy gdzie te pokoje są na ostatnim piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff1965 Re: incekum beach resort 20.06.12, 21:28 Delfinarium „Sealanya” jest parę kilometrów od Incekum. Ja brałem taryfe z pod hotelu za 20 euro, zawozi na miejsce i czeka po występach przywozi z powrotem. Cenę ustala się przed wyjazdem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
1and Re: incekum beach resort 21.07.12, 23:13 Hotel super. Byliśmy tam dwa razy w 2010 i 2011 roku. Unikaj tylko pokoju rodzinnego na parterze. Nam nie przypadł do gustu dlatego zamieniliśmy na I piętro. Od 6 lat korzystamy z oferty TUI Famili (wcześniej Scanholiday). W tym roku spędziliśmy wakacje na Fuertaventurze ale w przyszłym roku powrócimy pewnie znowu do Turcji.. Być może nawet do Incekum. Szczerze polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
wacha88 Re: incekum beach resort 07.08.12, 10:16 Witam jedno pytanko jeszcze :) do której sa posiłki w hotelu .:) będziemy dopiero wieczorem i chce wiedzieć czy załapiemy się na jedzonko :) lecimy 25.08 z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś