Dodaj do ulubionych

Golden Sun

IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.12, 14:33
Golden Sun Beldibi byl ktos w tym roku ????????
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Golden Sun IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.08.12, 22:49
      lece 29.08 z katowic
      • Gość: Lenzi Re: Golden Sun IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.12, 22:00
        My lecimy 19.09 i szukam jakis aktualnych opini /sa tylko stare/ o tym miejscu ,ale nikt nie chce sie odezwac.........??????
    • Gość: mimi Re: Golden Sun IP: *.ghnet.pl 27.08.12, 23:12
      Ja byłam 2 lata temu, co chcecie wiedzieć?
      • Gość: Lenzi Re: Golden Sun IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 16:52
        do mimi--
        • Gość: mimi Re: Golden Sun IP: *.ghnet.pl 28.08.12, 21:29
          Niestety ja nie kupowałam ani ciuchów ani perfum, te ciuchy co widziałam wg mnie były tandetne. Dużo jest ubrań sportowych z dużym logo typu puma, adidas, ale nie wiem jaka jakość. Do Pammukale jechałam z biurem podróży tj GTI, jest taniej na mieście ale nie znam cen i nie wiem jak z jakością. Hotel ogólnie ok, pięknie położony, mieliśmy tylko trochę mały pokój, bo z dostawką i było ciasno. Łazienka jak wszędzie mały brodzik i po kąpieli cała zalana, ale to standart w 3*. Jedzenie mi smakowało, było z czego wybierać. SamO Beldibi jest małe i nie ma co zwiedzać, jednak są dwa baseny (plaża jak dla nie porażka, mała i brudna), wycieczki fakultatywne, a jak ktoś chce to zawsze można autobusem do Kemer. Nie jest to hotel exclusive, ale ja wolę tańsze hotele i więcej pieniędzy na przyjemności.
          Udanego pobytu
          • Gość: Lenzi Re: Golden Sun IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.12, 16:23
            Do Mimi ----Dziekuje za wiadomosci ...... Tydzien przeleci szybko otoczenie jest ladne /jak piszesz/ baseny 2 i jedzonko niezle a reszta to leeenisstwooo .......po pracy.DZIEKI !!~!!!
            • Gość: Lenzi Re: Golden Sun IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.12, 19:22
              Czy ktos leci z Katowic 19.09.12 ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka