jakanu 13.12.12, 09:44 Czy ktoś z Was wynajmował apartament w miejscowości Alanya? Jaki jest koszt wynajęcia na okres 1 miesiąca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: Apartamenty w Turcji 13.12.12, 10:08 Czy wiesz, że to zależy od wielkości apartamentu, jego lokalizacji i położenia, a różnice są wielokrotne? Ja wynajmowałam dom w Kusadasi, a to, co najważniejsze o wakacyjnym wynajmie jest opisane tutaj: turcjawsandalach.pl/content/noclegi-w-wynaj%C4%99tych-domach-i-apartamentach Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Apartamenty w Turcji 13.12.12, 13:08 Proponuje wykupic ze strony angielskiej: onthebeach.uk Cena za 28 dni w lipcu od 200 £ za apartament w Alanyi, np. ap. Mitos, Anahtar Mozesz tez z BB, HB, All Strona pewna, najtansza opcja rezerwacji, w maju czy czerwcu taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Apartamenty w Turcji 14.12.12, 00:50 Sorry, iformacja dot. 200£/osobe., ale w maju 80£/os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apartamenty w Turcji IP: *.jjs.pl 14.12.12, 09:36 a na alpharooms nie jest czasem taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Apartamenty w Turcji 14.12.12, 13:04 Sprawdzilem, te same ceny, pare funtow roznicy/drozej lub taniej w zaleznosci od hotelu/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apartamenty w Turcji IP: *.jjs.pl 14.12.12, 21:11 Tak przy okazji wyszukiwarek hoteli, w Grecji jednak wychodzi mi najtaniej na booking. Czy znasz może na Greckie wyspy jakąś inną atrakcyjniejszą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Apartamenty w Turcji 16.12.12, 12:57 Quickrooms.com , np. kreta 2tyg. w czerwcu 90£/studio 2os. onthebeach.uk, travelrepublic.uk, sunmaster.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apartamenty w Turcji IP: *.jjs.pl 26.12.12, 10:45 Dziękuję:). Quickrooms.com sprawdzałam i nie mam tam atrakcyjniejszych cen niż na bookingu, ale sprawdzę też pozostałe, które podałeś> Odpowiedz Link Zgłoś
daras644 Re: Apartamenty w Turcji 20.08.16, 09:55 Ostrzeżenie przed alpharooms (rezerwacja hoteli) Zarezerwowałem hotel we Francji przez alpharooms.com na 1 dzien podając dane karty Visa. Około miesiąc przed przybyciem chciałem zrezygnowac... i zaczeły sie schody, czyli: telefonów nie odbierają, jak odbiorą (infolinia płatna) kręcą i udają greka. Na 5 maili o rezygnacji z rezerwacji odpisali raz - żeby poinformowac ich o rezygnacji (sic!). W koncu w dniu rezerwacji pobrali z karty całą kwotę. Na zagranicznych forach juz jest o takich praktykach biur m. in. alpharooms W booking.com bez problemów. daras daras Data dodania: 17.08.2016 07:20 Ostrzeżenie przed alpharooms (rezerwacja hoteli) alpharooms.com!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA.Tak rezerwowałem i się zawiodłem.alpharooms.com -na stronie gdzie rezerwowałem hotel były podane błędne informacje co do odległości do plaży,opinie klientów były wzięte z innego hotelu.Przy próbie odzyskania pieniędzy (rekompensaty)stanowczo twierdzili że podane dane były prawdziwe.Nie polecam.Żal im było 100 funtów,a ja straciłem tydzień w Turcji zamiast na plaży to przy baseniku. Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Apartamenty w Turcji 22.08.16, 19:51 umeblowany luksusowy apartament z 2 sypialniami, kuchnia, łązienką, 120m2, basen + basen kryty, siłownia, zjeżdzalnia, restauracja, hamam, piękny ogórd, kort tenisowy. W pobliżu centrum handlowe, pod nosem cotygodniowy jarmark ze świeżymi owocami i warzywami. Cena ok. 600 euro. Wszystko dla max. 6 osób Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Apartamenty w Turcji 22.08.16, 21:08 ..ogloszenie warte SK...., gdzie?, cena za ile dni, nazwa.... Odpowiedz Link Zgłoś