Dodaj do ulubionych

DORIAN/MAVI AKDENIZ OLUDENIZ

IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 15.07.04, 13:47
Kto z Was byl w tym badz w ubieglym roku w tym hotelu? Jade w sierpniu z
itaka i nie moge sie doczekac, jestem ciekawa czy to rzeczywiscie fajny
hotel, bede wdzieczna za pomoc, pozdrawiam wszystkich urlopowiczow :-)

majka
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr Re: DORIAN/MAVI AKDENIZ OLUDENIZ IP: *.chello.pl 15.07.04, 20:43
      Nie byłem w tym hotelu ale mieszkałem obok i musze powiedzieć, że prezentuje
      się dość dobrze. Ma spory basen, ładny ogród i usytuowany jest w cichej okolicy.
      • Gość: majak Re: DORIAN/MAVI AKDENIZ OLUDENIZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 20:47
        tak podobno z zewnatrz jest ladny - ale maja podobno brzydkie pokoje i
        niesmaczne jedzenie, gdzies tak wyczytalam na forum, ale czy to prawda ?
    • etrusek Re: DORIAN OLUDENIZ 16.07.04, 10:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=14224178
    • Gość: aga Re: DORIAN/MAVI AKDENIZ OLUDENIZ IP: *.osiedle.com 28.07.04, 00:01
      hotel ten jest bardzo przyjemny. jesli chodzi o jedzenie to wiekszosc gosci
      bardzo sobie je chwali. spotkalam sie tylko z kilkoma opiniami
      negatywnymi.pokoje czyste, sprzatane codziennie, reczniki i posciel zmieniane
      codziennie przez bardzo mile panie sprzataczki.bardzo mila i pomocna recepcja
      zwlaszcza Salih-mowiacy calkiem dobrze po angielsku. warto zaznaczyc przy
      zakupie wycieczki prosbe o pokoj na wyzszym pietrze bo jak w calym oludeniz
      parter jest jakby w podziemiach (to ze wzgledu na przepisy budowlane). basen
      sporawy, bilard i tenis stolowy do dyspozycji za oplata. do plazy jakies 300
      metrow ale idzie sie caly czas prosto wsrod sklepikow, restauracji... hotel
      oferuje tez darmowy serwis o dowolnej porze dnia na plaze suara (z tylu laguny,
      ale nie na niej). plaza piaszczysta. wstep darmowy, lezaki i parasole
      platne.ale jest to fajne rozwiazanie gdy chce sie isc na plaze po sniadaniu,
      wrocic do hotelu na lunch(12:30-14:00) i potem znowu na plaze. w hotelu raz w
      tygodniu organizowana jest noc turecka. jesli masz jeszcze jakies pytania i to
      nie tylko odnosnie hotelu, oludeniz ale rowniez fethiye, turcji czy gdzie warto
      jechac i jak tam dojechac to prosze bardzo.pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka