Gość: gosc122 IP: *.isp.bjm.pl 10.06.13, 09:45 Wróciliśmy z pegasos Club jak są pytania to zapraszam, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia244 Re: Pegasos Club 10.06.13, 10:10 napisz swoją opinię o hotelu. o standarcie pokoi, basenach, plaży. może jakieś sugestie, przestrogi, polecenia. z jakim biurem byliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olee Re: Pegasos Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 18:03 witam mam pytanie czy w będa w pegasos club można swobodnie korzystać z kompleksu hoteli lezących obok ?? pozdrawiam my jedziemy pod koniec sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Pegasos Club 11.06.13, 08:54 mozna z plazy, baru na plazy, basenów i zjezdzalni,barów. tylko jesc w restauracji musisz w swoim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc122 Re: Pegasos Club IP: *.isp.bjm.pl 11.06.13, 09:53 pokój w hotelu mieliśmy z widokiem na baseny i morze. sam hotel bez uwag klima troszkę kiepska ale myślę że było to spowodowane początkiem sezonu i wszytsko dopiero zaczynało ruszać. Można korzystać ze wszystkiego tylko śniadania, obiady, kolacje jemy w sowim hotelu. Język tylko ruski angielski bardzo słabo żeby nie powiedzieć że w ogóle. Ja najwięcej czasu spędzałem w hotelach royal na dużych zjężdżalniach po za tym tam Skandynawowie wiec łatwiej mi było się dogadać. Od 20:00 mini disco dla malców pod banderą kapitana popcorna bardzo fajna imprezka. Jedzenia full wypas. Bardzo fajne wakacje. Jak jedziecie z małymi dziećmi to raczej od 20.30 do 24.00 jest głośno. Pozdrawiam Miłych wkacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werg Re: Pegasos Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 09:27 czyli można bylo korzystać z aquaparku za darmo w royalu? mieszkając w pegasosie? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Pegasos Club 25.06.13, 15:35 na stronie jakiegoś biura podróży wyczytałam, że można. o oby tak właśnie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Pegasos Club IP: *.196.c93.petrotel.pl 26.06.13, 19:50 można korzystać z Aquaparku bez limitu choć aquaparkiem bym tego nie nazwała ;) ale parę rur jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Pegasos Club IP: *.3s.pl 02.07.13, 18:31 chciałam zapytać czy klimatyzacja była sprawna? czytałam jedną wypowiedz że w nocy klimatyzacja była wyłączana. Odpowiedz Link Zgłoś
markpot Re: Pegasos Club 03.07.13, 16:15 Klimatyzacja jest centralnie sterowana i to jest największy problem.Cały dzień coś buczy ,ale chłodu nie daje.Dopiero w nocy włącza się na dwie godziny .Byliśmy w czerwcu ,to można było jeszcze wytrzymać .Poza tym hotel wart polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Pegasos Club 03.07.13, 22:33 Pozostaje mieć nadzieję, że w sezonie mniej oszczędzają. Za tydzień o tej godzinie tam będziemy to ocenimy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pegasos Club IP: *.pljtelecom.pl 07.07.13, 01:08 Mam pytanie,jak jest z pokojami? Czytałam,że są duże różnice czyli lepsze i gorsze.My lecimy 20.07-31.07.2013 z Itaką.Zastanawiam się, czy przydział pokoju zależy od tego z jakim biurem się leci,czy jest to dziełem przypadku.Drugie pytanie,czy daleko jest z Clubu do tych zjeżdżalni?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pegasos Club IP: *.rev.snt.net.pl 08.07.13, 11:22 A jaka jest różnica w wyżywieniu pomiędzy Club a Royal? Bo w pokoju to i tak nie będę pewnie przebywał więc dla mnie to jedyna różnica. Czy jadąc z małymi (2, 5 lat) dziećmi lepiej zainwestować w kuchnie z Royala? Odpowiedz Link Zgłoś
markpot Re: Pegasos Club 08.07.13, 18:21 Praktycznie nie ma wielkich różnic ,Byliśmy z dziećmi 10 m i 2 lata i każde miało co jeść .Były krzesełka i specjalny kącik dla dzieci z potrawami dla nich .Można korzystać ze wszystkich snak barów we wszystkich hotelach .Problem może być z lodami raz dają ,a raz nie zależy od opaski i biura..Ogólnie dzieci czuły się bardzo dobrze ,Uwaga na komary,ukąsiły malucha i wizyta u lekarza kosztowała 25 euro . Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Pegasos Club 25.07.13, 13:30 bardzo polecam! wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni! klima działała rewelacyjnie jedzenie pyszne. plaża piękna. pogoda boska, choć teraz zaczął się naprawdę mega parzący upał. cieszę sie, że byliśmy w clubie, bo przy basenach obok pozostałych dwóch hoteli niezły sajgon. fajnie tam pójść, pozjeżdżać i wrócić na clubowy basen. naprawdę super wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pegasos Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 15:54 chciałam zapytać o numer pokoju w którym byliście bo lecimy rodziną 4 osobową we wtorek a słyszałam że nie wszystkie są dobre. czy klima na prawdę dobrze działa bo opinie są na ten temat przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Pegasos Club 28.07.13, 20:54 4127 - klima działała naprawdę genialnie! bywało, że ją przykręcaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pegasos Club IP: *.156.82.230.static.turktelekom.com.tr 29.07.13, 10:50 Właśnie jesteśmy teraz w Clubie, pokoje od 4100 w miarę o.k, ale szału nie ma . Tu klimatyzacja działa, między 10:00 a 17:00 słabiej.Reszta załamka,klima ustawiona na 10 stopni i ledwo chodzi i śmierdzi kanalizacją.Dużo reklamacji. Cały kompleks na zewnątrz super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszka Re: Pegasos Club IP: *.cdma.centertel.pl 29.08.13, 23:54 A nas pogryzly pluskwy i jedna znalazlam w ciuchach po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lu_blin Re: Pegasos Club 30.07.13, 15:51 Witam nie do pegasos Club ale do Pegasos Planet my wybieramy się z dzieciakami pod koniec sierpnia...a poniewaz jedno z naszych maleństw w czasie wyjazdu będzie miała ponad pół roku mam pytanie...czy gdzieś w okolicy jest jakis market w którym kupie słoiczki, pampersy...i wszelkie potrzebne mi gadżety do jedzenia i pielegnacji dla dzieciaczka, z góry dziekuje za pomoc i odpowiedź...pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lu_blin Re: Pegasos Club 30.07.13, 16:04 Witam wybieramy się do pegasos planet z dzieciakami pod koniec sierpnia...a poniewaz jedno z naszych maleństw w czasie wyjazdu będzie miała ponad pół roku mam pytanie...czy gdzieś w okolicy jest jakis market w którym kupie słoiczki, pampersy...i wszelkie potrzebne mi gadżety do jedzenia i pielegnacji dla dzieciaczka, z góry dziekuje za pomoc i odpowiedź...pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pegasos Club IP: *.156.82.230.static.turktelekom.com.tr 31.07.13, 17:11 Ze słoiczkami typu Gerber i soczkami raczej będziesz miała ciężko.Najbiższa apteka 1,5 km. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lu_blin Re: Pegasos Club 02.08.13, 23:57 Sylwia nawet ich firm nic nie kupię....czyli pakuje do walizki a już myślałam że parę kg zostanie na inne rzeczy, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pegasos Club IP: *.pljtelecom.pl 03.08.13, 16:12 Moim zdaniem lepiej zapłacic za nadbagaż,niż tam przepłacac za cokolwiek. Jest strasznie drogo,zdzierają z turystów niemiłosiernie. Puszka coca coli od 2 do 3 euro. Ze słoiczków dla dzieci widziałam tylko jakieś lokale soczki marchewkowe.Ogólnie jest to malutka miejscowośc,nie ma dużych marketów,zaledwie kilka sklepików.Pozdrawiam i życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pegasos Club IP: *.jjs.pl 30.08.13, 15:24 to może tu się podzielisz swoimi opiniami o hotelu forum.gazeta.pl/forum/f,20943,Turcja_hotele_opinie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Pegasos Club IP: *.wss.gda.pl 30.12.14, 22:42 Chcę pojechać do Pegasos Club. Proszę mi napisać jak jest rzeczywiście z klimatyzacją w pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
mobonika Re: Pegasos Club 08.02.15, 14:23 Wykupiliśmy wycieczkę do tego hotelu w czerwcu rodzina 2+2. Czytałam i czytałam opinie, wszędzie jakiekolwiek znalazłam, ale jak zawsze obawy są, po niektórych negatywach. Znajoma była ale w Resorcie i zachwalała fakt że można korzystać z infrastruktury wszystkich trzech Pegasosów. Dla nas Resort za drogi w opcji all i na 2 tyg. Czy ktoś jeszcze jedzie od 12 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Pegasos Club IP: *.interblock.pl 08.02.15, 15:19 Ja osobiscie nie widze potrzeby przeplacac za Resort czy royal. Fakt pokoje w club sa mniejszy i gorszy standard ale w Turcji w pokoju sie tylko spi. Jak nie jestes bardzo wymagajaca to hotel jest super potezny teren z 3 hotelami a czesc club jest spokojniejsza nie musisz walczyc o lezaki animatorzy najlepsi tez w czesci club . Odpowiedz Link Zgłoś
mobonika Re: Pegasos Club 10.02.15, 21:10 Henryk dzięki za odpowiedź. Ja nie z tych wymagających, pokój nie musi być duży ale żeby był czysty. Potwierdź mi czy jeśli włożę z 10 dolarów do paszportu mogę liczyć na lepszy pokój czy to nic nie da. Najbardziej obawiam się pokoju od ulicy, bo z opinii wyczytałam że hałas jest spory od autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Pegasos Club IP: *.interblock.pl 10.02.15, 22:19 Zgadza sie jest spora ilosc pokoi od strony drogi nam asz tak bardzo nie przeszkadzalo dziecko mialo 11 miesiecy i tez dobrze spalo. Bylismy w dwie pary i nie chcielismy kombinowac z pokojami nam zalezalo zeby miec pokoj jak najblizej siebie i tak bylo, znajomi byli za sciana. Mozesz zawsze probowac poczatek czerwca hotel nie powinien byc full . Pokoje nie sa mocna stronna tego hotelu chyba ze te najblizej plazy, alkohol tez slaby ale cala reszta naprawde fajna. Odpowiedz Link Zgłoś