Dodaj do ulubionych

hotel blue star alanya

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 12:39
na stronie internetowej hotelu jest wpis ze oferuje on bezpłatny dowoz do centrum miasta ,czy to prawda ,w jakiej cenie sa lezaki na plazy
Obserwuj wątek
    • Gość: xman Re: hotel blue star alanya IP: *.wejherowo.vectranet.pl 12.06.13, 15:23
      Centrum jest w zasięgu spaceru (2km)
      • Gość: turysta Re: hotel blue star alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 09:41
        z malym dzieckiem wole wiedzieć jakie sa koszty przejazdu iwypozyczena lezaka i parasola.
        • Gość: sewek Re: hotel blue star alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 15:43
          Jeden raz w ciągu dnia (lub dwa) z hotelu jeździ bezpłatnie taki busik ok. południa. Wiem bo byłem na początku czerwca w Blue Star i raz jechałem. Co do ceny parasoli to nie wiem bo na plaży nie korzystałem. Przy basenie w hotelu bezpłatnie
          • Gość: turysta Re: hotel blue star alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 17:50
            a ile kosztują dolmusze i ew taxi do centrum bo podano mi cene 15 euro....
            • Gość: xxx Re: hotel blue star alanya IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 16:39
              Wróciłam kilka dni temu z tego hotelu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odp.
              • crisu70 Re: hotel blue star alanya 09.06.14, 21:07
                Gość portalu: xxx napisał(a):

> Wróciłam kilka dni temu z tego hotelu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odp
                > .
                Lęcę w środę do tego hotelu interesuję mnie totalnie wszystko,dawaliście napiwki w ich walucie czy w innej,leżaki przy basenie jak wcześnie wstać by je mieć, jak dostać się do centrum jakim dolmuszem, co jest na plaży w ramach all,jest jakaś dyskoteka w hotelu czy raczej mykać na miasto,polecasz jakięś atrakcje, fajne sklepy
          • Gość: turysta Re: hotel blue star alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 17:54
            a jak hotel podobalo sie?
    • Gość: Aniutaprim Re: hotel blue star alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 08:43
      Byłam w tym hotelu trzy tygodnie temu. Nie wiem o co chodzi z tym centrum? Hotel znajduje się w mieście w ścisłej zabudowie. Sklepy są wszędzie, koło hotelu całodobowe. Postój taxi przy hotelu, ok. 5 euro do portu, ale przejść się można bez najmniejszego problemu to maksimum 2 kilometry. Do plaży można zejść pieszo- ok. 10 minut, busy na plaże jeżdżą non stop, co 15 - 20 minut. Dwa razy dziennie bus dowozi do tzw. centrum, czyli w miejsce największego skupiska handlu ( za darmo). Jednak zakupy polecam robić dalej od tego miejsca, taniej a wszędzie podobny asortyment. Poza tym jeżdżą autobusy miejskie - nr 4 do Zamku, nr 1 centrum. Z portu można wybrać się na wycieczkę do zamku taksówką za 20 euro, zawiozą poopowiadają, zatrzymają się w punkcie widokowym. Odradzam spacer na piechotę, nie ma praktycznie pobocza, jest niebezpiecznie, poza tym w upale ciężko wejść na szczyt. A tak poza tym hotel super. Bardzo dobrze dają jeść, drinki naprawdę smaczne, gin, whisky wódka, piwo, to znajdziecie w barach koło basenów. Na plaży jedynie piwo. Przy basenie przekąski, hamburgery, makarony, warzywa, herbata, różne kawy, ciasta.... na plaży również przekąski, mniejszy wybór. Leżak zdaje się kosztuje 5 lira tak samo parasol. Plaża hotelu jest oznaczona nr 17. Na plaży natryski i toaleta. Hotel cały dzień tętni życiem za sprawą animatorów. W sumie raczej unikałam w innych hotelach takiej rozrywki, animacje bardziej mnie irytowały niż bawiły ale nie w tym przypadku. Naprawdę można się bawić w hotelu non stop. Dla dzieci również są atrakcje. Mieszkałam w części okrągłej na najwyższym piętrze z widokiem na góry i częściowo na morze. Pokoje czyste, warto zostawić dolara pani robiła piękne rzeczy z pościeli i ręczników. Cały hotel jest bardzo czysty, codziennie myje się tu wszystko. Stołówka również bardzo schludna, naczynia lśniące. Na terenie hotelu nie ma dyskoteki, animacje kończą się ok. 22 tzw. show. Z tego co wiem animatorzy zapisują na wyjazdy do dyskotek - dowóz gratis. Chodzi o to, że dookoła są budynki mieszkalne i musi być w miarę cicho. Oczywiście można siedzieć w barach do 12 jest wszystko w ramach All. Polecam by pierwszego dnia skorzystać z łaźni tureckiej pakiet można wytargować do 20 euro. Peeling, masaż w pianie oraz masaż klasyczny. Świetny relaks po podróży do tego przygotowanie do opalania. Jak kogoś cos interesuje to proszę pytać. Z reszta wątek Blue Star był już na tym forum poruszany.
      • crisu70 Re: hotel blue star alanya 10.06.14, 21:05
        Dzięki za wyczerpującą odpowiedź ja wylatuję za 10 godzin i czuję się jakbym tam już był
    • kok.10 Re: hotel blue star alanya 01.07.14, 14:24
      hotel wielkie rozczarowanie...
      mało jedzenia i niewielki wybór... animacje żenujące! dla dzieci zero rozrywek...
      standard 3* i ani pół wiecej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka