Dodaj do ulubionych

Manavgat-atrakcje

IP: 81.168.142.* 31.08.14, 20:28
Bedę w Side w 2 pol wrzesnia. Opracowuje ew wycieczki. Chce pojechac do Manavgatu to ok 5 km od hotelu. Czy mozecie poradzic ciekawe miejsca i ew jak dojechać itp. Chcialabym zobaczyc tame i jezioro Oymapinar, wodospady Oraz ruiny Seleukia Libre. Jak tam sie dostać? Kto wie i moze pomoc. Z gory dziekuję.
Obserwuj wątek
    • isabeau Re: Manavgat-atrakcje 31.08.14, 20:33
      Do Lyrbe/Seleukei docierają wycieczki w ramach tzw. jeep safari. Można też dojechać wynajętym samochodem - więcej info tu: turcjawsandalach.pl/content/lyrbe Wodospady są po drodze do Lyrbe.
    • simon_r Re: Manavgat-atrakcje 05.09.14, 14:28
      Do poczytania i pooglądania..

www.simons.pl/nasze-podroze/30-azja/83-antalya-i-okolice
      • Gość: sisi Re: Manavgat-atrakcje IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.14, 11:08
        Dzieki. Zapisałam sie na jeep safari w Metin tour-Seleucja jest w programie. Troche sie martwię bo ostatnia opinia o tej wycieczce nie jest dobra.
        • Gość: turysta Re: Manavgat-atrakcje IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.14, 20:48
          Uważaj na Metin tour, bo nie są sumienni. Ostatnio wystawili do wiatru moich znajomych, spędzających urlop w Kusadasi, więc nie jest to solidne biuro. Ale może Wy będziecie mieli trochę więcej szczęścia.
          • Gość: sisi Re: Manavgat-atrakcje IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.14, 18:36
            Niestety. Co prawda nie wystywili mnie ale program wycieczki odbiegał od obiecanego -dla mnie w najistotniejszej kwestii.
            • Gość: grażyna Re: Manavgat-atrakcje IP: *.play-internet.pl 21.06.15, 19:54
              Z Side do Manavgat jest tylko 5 km. Da się tam po prostu dojechać dolmuszem? Jak często jeżdżą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka