Dodaj do ulubionych

Sea Planet Resort&SPA

IP: *.centertel.pl 25.10.14, 17:16
Witam wszystkich,
Czy ktoś był w tym hotelu i może o nim coś więcej napisać? Najbardziej interesuje mnie jak oceniacie ten hotel pod względem jakości jedzenia w restauracji. Czy basen ze zjeżdżalniami jest czynny cały dzień? Czy plaza jest bardzo kamienista? Jakiego rodzaju atrakcje organizuje klub dla dzieci (11 lat)? Czy łatwo można dojechać stamtąd do jakiejś większej miejscowości typu Side?

Będę wdzięczna za informacje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Sea Planet Resort&SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.14, 11:22
      Hej,
      jedzenie b. dobre, olbrzymi wybór. Oczywiście - po dwóch tygodniach można zacząć wybrzydzać, że mało urozmaicone;-) ale naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie.
      Zjeżdżalnie czynne w określonych godzinach przed- i po południu , nie pamiętam dobrze ale chyba 10-13 oraz 14.30-17.
      Zajęcia organizowane raczej dla młodszych dzieci ale mogę się mylić, bo mój 10-latek stanowczo odmówił postawienia nawet jednej stopy w Kids Clubie. Cały dzień szalał na zjeżdżalniach oraz moczył się na przemian w morzu i basenach.
      Plaża piaszczysto-żwiorowa, najwięcej kamyczków przy samym brzegu, im dalej tym lepiej.
      Praktycznie nie ruszaliśmy się z hotelu poza dwoma wycieczkami, nie pomogę więc w kwestii dojazdu do Side.
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka