gos.c22 03.11.14, 21:29 Witam! Bardzo proszę o info na temat tego hotelu.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani.aw1 Re: Bitez garden life Bodrum 04.11.14, 08:34 o tym hotelu znajdziesz na forum kiedys cos o nim pisalam - sanatorum - nudy na pudy (moje zdanie i młodych ludzi),miejcowośc Bitez kiepska - szczególnie woda w zatoce Bitez glony, śmieci fuj kiepścizna,za to plaża z e świetna infrastrukturą - poduchy hamaki i inne lezanki - wszytko gratis (tak było pare lat temu hotele miały umowe z knajpami do ktorej nalezały wszelakie udogodnienia) Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Bitez garden life Bodrum 04.11.14, 08:38 www.holidaycheck.pl/hr/4ab11ee6-4bfd-37f9-894e-555a497ca433 170 opinie jet co poczytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bitez garden life Bodrum IP: *.centertel.pl 07.11.14, 11:36 Byliśmy tam w czerwcu 2013 , hotel bardzo łady , jedzenie pyszne ,na terenie hotelu czysto i ładnie , co do wody w zatoce nie zgadzam się z powyższym wpisem , parasole ,leżaki i materace niepłatne , jedyny minus to na plaży nie ma ALL , ale zawsze można sobie z tym poradzić ,na dyskotekę można podjechać do Gumbet lub Bodrum , nie ma z tym problemu , miłego wypoczynku , Odpowiedz Link Zgłoś
gos.c22 Re: Bitez garden life Bodrum 09.11.14, 20:17 Dziękuję za wszystkie informacje. Klamka zapadła. Kupiłam ten hotel ze względu na cenę. Piewszy raz lecimy do Turcji i szkoda mi,że to nie znowu Grecja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
deec2 Re: Bitez garden life Bodrum 09.11.14, 22:29 Bodrum to nie Grecja, ale blisko. Zawsze można popłynąć na Kos. Sam półwysep jest malowniczy, górzysty, widoczki w zatoce w Bitez ładne. Najbliższą okolicę można zwiedzić samodzielnie, na dalszą lepiej w sposób zorganizowany. W Bitez jest kilka miejsc, w których sprzedają wycieczki, w niektórych mówią po polsku. Będzie dobrze, a warto poznać nowe miejsca, o odmiennej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś