Dodaj do ulubionych

Etalia Marin

IP: *.105.248.69.fmbank.pl 17.03.15, 18:05
Kochani, skusiłam się na Eftalie Marin (zależało mi na nowych pokojach niż w Village) ponieważ powiedziano mi na infolini iż można korzystać z Efatli Village. A tu doniesienia że ponoć nie ma potwierdzenia tego faktu (po zaliczce oczywiście :-)). Możecie dać info czy w końcu można czy nie? No i czy rekomendujecie Marin - opinie są skrajnie złe i skrajnie dobre
Obserwuj wątek
    • Gość: krzych Re: Etalia Marin IP: 198.184.231.* 18.03.15, 13:50
      Normalnie mozna korzystac z Village chyba ze cos sie zmienilo ja osobisc mysle ze hotel nie jest wart tej ceny, plaza kiepska reszta przyzwoita nie wiem ile daliscie za wycieczke ale w tej cenie mozna znalesc cos duzo lepszego
      • Gość: draw Re: Etalia Marin IP: *.centertel.pl 19.03.15, 13:11
        Krzychu zaplacilismy 8500 za rodzine z 3 dzieci w czerwcu. myślisz że to dużo? ten aquapark i nowe pokoje nas zachęciły. Rozumiem ze nie podobało się Wam? a czy można korzystać z restauracji w Village? w Wezyrze mozna zmienić hotel coś byś zarekomendowal? pozdrawiam i dzięki za info :)
        • Gość: krzychu Re: Etalia Marin IP: 198.184.231.* 19.03.15, 14:56
          No to z duza rodzina fakt bedzie ciezko cos znalesc w tej cenie, czesto za pokoj rodzinny cena za dorosla osobe ze sporo wieksza. a wszystkie dzieci maja skaczone dwa lata ? . Ogolnie eftalia nie jest zla zobacz jak cenowo wychodzi pegaos club lub club holiday champion.
          • Gość: draw Re: Etalia Marin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.15, 21:57
            dzieci 5, 7 i 13 lat. Oferta z promocji Wezyra na pokój rodzinny 2 pokoje połączone. 2 dzieci po 890 zł. dlatego się skusiłam :-) :-( dzięki za sugestię co do hotelu - posprawdzam :-) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka