Dodaj do ulubionych

Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć?

IP: *.belchatow.msk.pl 23.06.15, 16:46
Mi jak i wielu osobom z tego forum przyda się taki temat a dokładnie będąc w okolicy Bodrum lub Turgutrais zwiedzić inne ciekawe miasta a dokładnie co?
chciałbym te 4 miasta w 1 temacie żeby na miejscu dużo nie szukać.
Co zobaczyć ciekawego? gdzie mniej więcej się znajduje? Ile kosztuje wejście na teren danego obiektu i inne wiadomości które warto wiedzieć? ?
Gdzie zjeść w dobrej cenie i smacznie?
Z góry dziękuję za wszystkie
Obserwuj wątek
    • Gość: cwanygapa Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: 176.105.133.* 23.06.15, 17:31
      >gdzie mniej więcej się znajduje?
      Mniej więcej znajduje się pi razy oko pośrodku.

Naucz się chłopie najpierw pisać po polsku bo to powyżej to jest bełkot.

• Gość: Szymek Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.belchatow.msk.pl 23.06.15, 19:08
        Nie chcesz nie pisz nic
    • marika00 Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? 01.07.15, 10:08
      Też chcę się przyłączyć do pytania kolegi.
      Jedziemy w polowie lipca i też chciałabym zobaczyć więcej miejsc w okolicach Bodrum.
      Bylam 6 lat temu w Bodrum ale generalnie zwiedziłam tylko miasto portowe i nic poza tym. Korzystaliśmy z tygodniowych wakacji teraz lecimy na dwa tygodnie i chcemy się zobaczyć Kos i Rodos.
      Piszcie co polecacie
    • marika00 Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? 01.07.15, 10:10
      Chcę się przyłączyć do pytania kolegi.
      Jedziemy w polowie lipca i też chciałabym zobaczyć więcej miejsc w okolicach Bodrum.
      Bylam 6 lat temu w Bodrum ale generalnie zwiedziłam tylko miasto portowe i nic poza tym. Korzystaliśmy z tygodniowych wakacji teraz lecimy na dwa tygodnie i chcemy zobaczyć Kos i Rodos.
      Piszcie co polecacie
      • Gość: wagowy Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.messagelabs.net 01.07.15, 12:08
        Polecam Kos i Rodos. Najlepiej kajakiem.
        • Gość: Natasza Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.15, 12:23
          Hej,
          Jadę we wrześniu do Turgutreis i planuje odwiedzić te wszystkie miejsca które wymieniłeś oraz Efez, chciałabym także Didim, Milet i Pirene. Ale słyszałam, ze z tymi ostatnimi jest problem, lokalne biura podróży tego nie oferuja, a z polskich to chyba tylko Wezyr. Samochodu zaś nie planujemy wypożyczać.
          • Gość: michas Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.belchatow.msk.pl 01.07.15, 12:57
            Najlepiej kozystales z lokalnych biur podróży są o połowę tańsze i z polskimi pilotami
        • Gość: szymek Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.belchatow.msk.pl 01.07.15, 13:30
          Kajak odpada jak i wypożyczenie auta . Bodrum i turgutrais busami planujemy dotrzeć i tam szukać atrakcji i knajpek do jedzenia pytanie gdzie i co jest?
          • Gość: wagowy Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.messagelabs.net 01.07.15, 14:46
            Na plazy w Turgutreis można spotkać Ahmedow z kałasznikowami.
            W Bodrum natomiast są grubo ubrani Moahamedowie, którym spod tych szmat wyłażą jakies druciki, kabelki i mają zegary odliczające do zera.

" atrakcji i knajpek do jedzenia " Po zjedzeniu jednocześnie knajpki i atrakcji może wystąpić zemsta sułtana.
            Polska języka to trudna języka.

• Gość: szymek Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.centertel.pl 01.07.15, 15:27
              Głupi jesteś i tyle... nie każdy musi wszystko wiedzieć o danym kraju czy mieście. Nie każdy jeździ co rok na wakacje do Turcji i zna ja doskonale. Niektórzy jada na tydzień i chcą zobaczyć coś więcej niż tylko sam hotel. Lub korzystać z drogich wycieczek fakultatywnych z biura. Lepiej czasem samemu wsiąść do busa i na spokojnie pozwiedzać. Tacy ludzie jak ty lepiej wcale by się nie odzywałem niż od rzeczy pisali i nakręcali się wzajemnie. Nie będę więcej polemizować z tobą bo jesteś za tępy żeby to zrozumieć. Możesz sobie pisać co chcesz ale nie psuj ludzia wypoczynku głupim straszeniem.
            • Gość: Patryk Re: Bodrum,Turgutrais, Kos,Rodos- Co zobaczyć? IP: *.4.205.186.dsl.dyn.forthnet.gr 09.08.15, 16:07
              żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka