Dodaj do ulubionych

bazar w Avsallar

IP: *.146.94.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.15, 18:35
Mam pytanie czy w Avsallar jest jakiś bazar jeśli tak to w jakie dni? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anulka_dab Re: bazar w Avsallar 27.08.15, 20:11
      witaj tak w kazda srode jest bazar z tylu za Meczetem pozdrawiam
      • Gość: patrycja Re: bazar w Avsallar IP: *.146.94.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.15, 20:17
        Można tam coś ciekawego kupić?
        • anulka_dab Re: bazar w Avsallar 27.08.15, 22:18
          naturalnie wszystko co tylko chcesz od owocow,spozywczych po ciuchy torebki,buty itd.i ceny nizsze niz na bazarze w Alanyi
        • Gość: lenka Re: bazar w Avsallar IP: *.rydy.eu 31.08.15, 09:26
          Hej byłam w zeszłym tygodniu w Avsallar ten ciąg sklepików jest naprzeciwko hotelu Rubi (taki biało niebieski przy głównej ulicy).Jeśli chcesz coś z art. Spożywczych to polecam MIGROS (musisz mieć liry) jest to duży sklep ala biedronka ceny też zbliżone. Sklep ten jest w uliczce do góry naprzeciwko hotelu Rubi. Pomarańczowy duży napis. Co do bazaru to nic tam nie ma sam kicz i tandeta za które nie wiedzą ile żadać. To samo jest w ciągu sklepików w Incekum naprzeciwko Pegasos. Chciałam jakąś pamiątkę z Turcji ostatecznie kupiłam srebro, gdyż te słynne torebki podrobki są kiepskiej jakości (litery np w MK każda na innej wysokości )
    • krab7 Re: bazar w Avsallar 30.08.15, 20:57
      W Avsallar jest takie dość duże centrum handlowe - sklepik przy sklepiku, w kilku alejkach.. Jest to bardzo blisko głównej drogi na Alanię. Kupić tam można praktycznie wszystko. Czynne jest to codziennie, no chyba że są pewne dni, że jest nieczynne. W ubiegłym roku podczas pobytu w Turkler byliśmy tam dwa razy w różne dni i zawsze było czynne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka