Gość: turhotel IP: 195.94.200.* 21.09.04, 09:36 Własnie wróciłem. Jesli ktoś szuka info to proszę o kontakt. Mogę także napisać o o lokalnym biurze podróży pacho tour (niestety niezbyt pochlebnie) krzysiekcentrum@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola27 Re: Tropicas konakli k. Alanii 21.09.04, 16:19 a dlaczego?- zle wspomnienia? pozdrawiam i dziekuje za informacje. wylatuje jutro pozd pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuthotel Re: Tropicas konakli k. Alanii IP: 195.94.200.* 21.09.04, 17:53 Kupiłem tam 4 wycieczki + 1 gratis jako bonus od firmy. Z dwóch po prostu jestem niezadowolony - raffting - śmierdzące potem (czytaj: starym człowiekiem - koszmarny smród) kamizelki; połamane wiosła, brak info jak będzie wyglądać tour, brak możliwości komunikacji w jakimkolwiek innym języku niż po niemiecku. - kapadocja - chamski i leniwy przewodnik, autokar bez klimatyzacji pamiętający Ataturka (dla nie wtajemniczonych to tour 630 km w 1 stronę) - gratisowa wycieczka nie doszła do skutku - turek przyjechał 40 minut przed umówionym czasem i był zdziwiony że nikogo nie ma ... i sobie pojechał. Pozostałe wycieczki/atrakcje - były ok - szczególnie polecam łaznie tureckie i wycieczkę statkiem - przy czym - UWAGA- nie wybierajcie się w pojedynkę - są długie przestoje na papu i skoki do wody - pojedyńcze pary w tym czasie starsznie sie nudziły - lepiej wybrać się większą zgrają - jest weselej :) Aha ... i niestety wszystko po niemiecku :( widać musi jeszcze pare lat upłynąć aby turcy zaczeli mówić po angielsku. Generalnie pacho tour ma dobre chęci ale skala na którą działają ich przerasta i przede wszystkim nie radzą sobie z podwykonawcami tureckimi. Na moją uwagę że coś nie gra ludzie z pacho tour powiedzieli, że tacy są po prostu Turkowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turhotel Re: Tropicas konakli k. Alanii IP: 195.94.200.* 21.09.04, 18:34 Jeśli chodzi o hotel Tropicas to bez wiekszych zastrzezeń. Miło, czysto i - uwaga - bardzo dobre jedzenie. Generalnie hotel bardzo profesjonalnie zarządzany. Z minusów moze tylko to że jest kiepska komunikacja z obsługą w języku angielskim i kiepska (kamienista) plaża. Odpowiedz Link Zgłoś