Dodaj do ulubionych

Tropicas konakli k. Alanii

IP: 195.94.200.* 21.09.04, 09:36
Własnie wróciłem. Jesli ktoś szuka info to proszę o kontakt. Mogę także
napisać o o lokalnym biurze podróży pacho tour (niestety niezbyt pochlebnie)

krzysiekcentrum@plusnet.pl
Obserwuj wątek
    • jola27 Re: Tropicas konakli k. Alanii 21.09.04, 16:19
      a dlaczego?- zle wspomnienia? pozdrawiam i dziekuje za informacje. wylatuje
      jutro pozd
      pozdrawiam pa
      • Gość: tuthotel Re: Tropicas konakli k. Alanii IP: 195.94.200.* 21.09.04, 17:53
        Kupiłem tam 4 wycieczki + 1 gratis jako bonus od firmy. Z dwóch po prostu
        jestem niezadowolony

- raffting - śmierdzące potem (czytaj: starym człowiekiem - koszmarny smród)
        kamizelki; połamane wiosła, brak info jak będzie wyglądać tour, brak możliwości
        komunikacji w jakimkolwiek innym języku niż po niemiecku.

- kapadocja - chamski i leniwy przewodnik, autokar bez klimatyzacji
        pamiętający Ataturka (dla nie wtajemniczonych to tour 630 km w 1 stronę)

- gratisowa wycieczka nie doszła do skutku - turek przyjechał 40 minut przed
        umówionym czasem i był zdziwiony że nikogo nie ma ... i sobie pojechał.

Pozostałe wycieczki/atrakcje - były ok - szczególnie polecam łaznie tureckie i
        wycieczkę statkiem - przy czym - UWAGA- nie wybierajcie się w pojedynkę - są
        długie przestoje na papu i skoki do wody - pojedyńcze pary w tym czasie
        starsznie sie nudziły - lepiej wybrać się większą zgrają - jest weselej :)

Aha ... i niestety wszystko po niemiecku :( widać musi jeszcze pare lat upłynąć
        aby turcy zaczeli mówić po angielsku.

Generalnie pacho tour ma dobre chęci ale skala na którą działają ich przerasta
        i przede wszystkim nie radzą sobie z podwykonawcami tureckimi. Na moją uwagę że
        coś nie gra ludzie z pacho tour powiedzieli, że tacy są po prostu Turkowie ...
      • Gość: turhotel Re: Tropicas konakli k. Alanii IP: 195.94.200.* 21.09.04, 18:34
        Jeśli chodzi o hotel Tropicas to bez wiekszych zastrzezeń. Miło, czysto i -
        uwaga - bardzo dobre jedzenie. Generalnie hotel bardzo profesjonalnie
        zarządzany.

Z minusów moze tylko to że jest kiepska komunikacja z obsługą w języku
        angielskim i kiepska (kamienista) plaża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka