Dodaj do ulubionych

Eftalia Vilage a bezpieczeństwo

18.07.16, 21:55
Przebywam od 13 lipca w Eftali Vilage i z całą powagą oświadczam że nic się tu nie dzieje co świadczyłoby o jakimś zagrożeniu dla turystów, nie odczuliśmy tu nic negatywnego co byłoby związane z wydarzeniami na północy kraju w piątek i sobotę. Jeżeli ktoś ma pytania to postaram się odpowiedzieć w wolnej chwili od leżakowania
Obserwuj wątek
    • Gość: Ayreen Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.07.16, 10:07
      Dużo turystów? Lecimy tam jutro. Nadal spokojnie?
      • Gość: polski turysta Eftalia Vil(L)age a ceny kremu do opalania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.16, 10:33

Po ile można sprzedać krem Nivea i kabanosy?
        • Gość: gość Re: Eftalia Vil(L)age a ceny kremu do opalania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.16, 11:08
          bardzo słabe
    • Gość: melB Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.07.16, 11:17
      Ja mam wylot w niedzielę tj. 24.07 ale bardzo obawiam się że może wydarzyć się coś złego....
      • Gość: Ayreen Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.centertel.pl 19.07.16, 11:45
        Do zobaczenia na miejscu w nd :)
    • eedo Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo 19.07.16, 21:05
      WITAM , JA LECĘ 27 DO EFTALI AQUA , JAK WYGLĄDA SYTUACJA NA DZIEŃ DZISIEJSZY ? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODP
      • karti10 Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo 20.07.16, 16:31
        Wszystko jest w porządku, temperatura na zewnątrz duża - chodzi o upał a nie o inne doznania, nie brakuje niczego żeby spokojnie odpoczywać
      • Gość: Ayreen Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: 212.174.87.* 20.07.16, 20:40
        Od dzisiaj tj. 20.07 jestem w EftaliaAqua. Bezpiecznie. Jestem 4 raz w TR i jest jak zawsze... super. Nie słuchajcie mediów... TR to bezpieczny kraj!
        • Gość: Gość Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.16, 21:53
          Tak, jasne, tylko polski MSZ się myli a Ty jesteś ekspertem od bezpieczeństwa. Zastanów się zanim napiszesz kolejną głupotę/
          • oliwia244 Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo 20.07.16, 23:27
            Dzwoniłam dziś do ambasady w Ankarze Kategorycznie odradzają ale oczywiście ostateczna decyzje podejmują turyści. ...
            My z bólem serca, zmieniliśmy kierunek.
          • Gość: gość Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.16, 07:28
            Gość napisał(a):

> Tak, jasne, tylko polski MSZ się myli a Ty jesteś ekspertem od bezpieczeństwa.
            > Zastanów się zanim napiszesz kolejną głupotę/

Tylko polski MSZ odradza podróże do Turcji łącznie z kurortami (chociaż rzecznik MSZ twierdzi, że jest tam spokojnie). MSZ np. Niemiec czy UK ostrzegają jedynie przed podróżą do Ankary czy Stambułu, czyli tam gdzie faktycznie jest niespokojnie.

I nie mam pojęcia dlaczego kwestionujesz opinię osoby (i jeszcze ją obrażasz), która jest teraz w Turcji, przecież tylko pisze o tym co widzi wokół siebie. Moi znajomi są też teraz w Side i też piszą, że wszystko jest absolutnie tak jak w poprzednich latach, nie ma żadnego zagrożenia.
    • metintour Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo 23.07.16, 15:15
      Mieszkamy na co dzień w Turcji wiec możemy udzielić informacji "z pierwszej ręki" jak sytuacja tutaj wygląda. Życie w kurortach turystycznych toczy się bez żadnych zmian. My tutaj ani przez moment nie odczuliśmy aby cokolwiek się zmieniło w kwestii bezpieczeństwa w Turcji. Wszystkie wycieczki odbywają się bez żadnych zmian, hotele są otwarte i przyjmują turystów tak samo jak wszystkie sklepy i restauracje-jednym słowem dzień jak co dzień :) Zapraszamy wszystkich do dołączenia do naszej grupy na Facebooku www.facebook.com/groups/turcjawycieczkiatrakcje/. Tutaj uzyskacie wszelkie informację na interesujące Was tematu związane z Turcją.
    • Gość: Ayreen Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: 212.174.87.* 23.07.16, 15:53
      Witam, jestem w EftaliaAqua od 20-go lipca, po raz 4 w Turcji... nic sie nie zmieniło, media nie mają pojęcia o czym piszą. Sorry jedyna zmiana jaką zauważyłem to większa ilość tureckich rodzin. Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Eftalia Vilage a bezpieczeństwo IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.16, 16:02
        To nasze MSZ zrobiło z ludzi wiatrak. Jako jedyne w Europie odradza podróż do Turcji, wszystkie inne kraje tak jak dotychczas odradzają tylko rejony pograniczne oraz zalecają zachowanie ostrożności w Stambule i Ankarze, ale tam prawie nie na teraz turystów.
    • lenakemal.com Bezpieczeństwo w Turcji 23.07.16, 20:59
      W rejonach turystycznych jest spokojnie. Życie toczy się normalnie - turysci spaceruja po miejscie, korzystaja z morza, slonca, wycieczek i ciesza sie tym co daje im Turcja.
      Niestety w tych czasach wszędzie gdzie sie nie pojedzie jest ryzyko i nigdzie nie jest bezpiecznie, ale to nie powod zamykac sie w domu. Niestety co jest komu przeznaczone, to się wydarzy i nikt na to nie ma wplywu. Co ma sie stac, to sie stanie wszedzie, bo nie znamy dnia ani godziny :(
      Zapraszam wszystkich do naszej grupy - forum na Facebooku
      TURCJA ? WAKACJE 2016 - www.facebook.com/groups/turcja2016
      __ __ __ __
      WYCIECZKI FAKULTATYWNE W TURCJI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka