Gość: Ela IP: *.play-internet.pl 09.05.17, 11:38 Witam, wybieram się na wakacje z rodziną do hotelu Hydros Club w Kemer. Czy ktoś z Państwa w nim był? Bardzo proszę o opinie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilaszu2 Re: TTH Hydros Club 09.05.17, 13:46 witam,byłam tam z rodziną kilka lat temu.Hotel na pewno nie zasługuje na 5*.Pokoje tragedia.To moja opinia sprzed kilku lat .Może do tej pory coś wyremontowali.Za to jedzenie pycha.Blisko morza.Uwaga zabrać buty do wody bo w niej kamienie jak ziemniaki.Blisko rozrywkowego centrum.Mnustwo sklepów z biżuterią ,skórami.Raz w tygodniu bazar na który również polecam się wybrać też pieszo.Ja mieszkałam nie w głównym hotelu tylko w takiej części koło mniejszego basenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna82 Re: TTH Hydros Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.17, 12:20 Czy Ela byłas w Hotelu Hydros? Wybieram sie do niego za 1,5 tyg i czy mozesz mi napsiac czy działa tam wifi? w jakich budynkach kwateruja osoby w polski ? jade z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś