Dodaj do ulubionych

Wyjazd do turcji

IP: *.146.168.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.17, 14:20
Pierwszy raz zamierzam wyjechać do turcji w ferie ,wigilie pierwszy raz za granice. Jestem przerażona . Nic nie wiem . Pomozcie😀
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Wyjazd do turcji IP: 77.252.197.* 13.12.17, 17:40
      Zimowy wyjazd do Turcji to nie jest standard, ale z pewnością jest znacznie taniej niż w sezonie letnim.
      Nie wiem co cię przeraża i czego zamierzasz się dowiedzieć, ale jeżeli wybrałaś dobry hotel to nie masz czego się obawiać.
      • Gość: Marzena Re: Wyjazd do turcji IP: *.146.168.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.17, 10:36
        Nie mam pojęcia jak sobie poradzę na lotnisku, jak trafie do hotelu , jak się porozumię ponieważ nie znam języka , tylko odrobinę rosyjski . Nie wiem jakie ciuchy ze sobą zabrać .
        • Gość: x Re: Wyjazd do turcji IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.17, 10:46
          jedziesz z biura czy sama organizujesz wszystko?
        • Gość: Ania Re: Wyjazd do turcji IP: 77.252.197.* 14.12.17, 17:22
          Jeżeli jedziesz z biurem podróży to raczej o takie sprawy organizacyjne nie musisz się martwić. Język rosyjski jest w Turcji bardzo popularny, bo Rosjan tam multum. A jeżeli chodzi o ciuchy to trzeba się przygotować na różną pogodę, bo można różnie trafić, może być słonecznie i w miarę ciepło, a może być chłodniej i może popadać. W grudniu w Turcji może być 10 (i raczej nie mniej) stopni a może być 18-20.
    • Gość: turek cypryjski Wyjazd do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.17, 16:38
      1. Do Turcji się leci.
      2. Turcja pisze się tak.
      3. Przeczytaj coś przed zadawaniem pytań pustaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka